СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 107 308
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 890
И в университетите е стагнация, движението е доста особено. Шантава година

# 1 891
  • софия
Миналата година беше по същия начин - основно класиране и една покана.
Добро утро!

# 1 892
  • Отвъд алеята зад шкафа
Какво се случва с приема в университетите?

Че годината е шантава, така е. Имам чувството обаче, че още по-шантави неща ни очакват.

Миналата година беше по същия начин - основно класиране и една покана.
Добро утро!

Откъде дойдоха тогава едни високи балове на 3-то, аз мислех, че заради АК е било.

# 1 893
  • София
Надежда, 448. По мои сметки е точно на ръбче. А за вас ми се струва почти сигурно, че ще успеете. Стискам палци!
Много благодаря, това е нейно желание от миналата година така се случи, че там ходеше  и на уроци от школата, и още повече и се засили. Стискам палци и на детенцето което тръпне, дано да станат съученички.

# 1 894
  • София
Ейй, шкафчето...
Значии, нали знаете,че в гимназията започват домашните сбирки, купоните, преспиванията с цялата компания някъде...
Ако съм на мястото на Мария 77, Хелена, Доди ( нещо изпуснах там развитието), и всички, които ще са випускници със сина на мама Мони, няма да ги пусна на купон у Монови, до абитуриентския, поне! Stuck Out Tongue Winking Eye

Винаги успявате да ме усмихнете, но аз ще съм ларж за купони у дома, а ако трябва катинар ще сложа на шкафчето заради тийновете или както предложи Гадамер първо вие ще минете и за тях няма да има Simple Smile
П.П. Момичета, стискайте палци днес. На баща ми му предстои операция и ми е едно свито. След малко потеглям за ИСУЛ.

# 1 895
  • Отвъд алеята зад шкафа
Стискам палци, Мони!

# 1 896
  • у дома
Спокойно-всичко ще бъде наред!

Аз на 31 юли /петък/ имам ходене в София,но още не знам ще има ли къде да спя или ще се връщам същия ден -това по повод срещата...Ако изберете заведение на открито може да се пробвам  да дойда според зависи как се стекат обсоятелствата при мен.

# 1 897
  • София
АК са приключили с приема. А аз познавам 5 деца, поканени като резерви, които не се записаха. Сигурно пак са поканили повече деца отколкото са свободните места, т.е. не са 25 освободените места за второ класиране от ученици на АК. Въпреки, че може да има записани деца още на първо класиране в АК, които са се пробвали за ДУ.
Аз за 1аег си се вълнувам с момиченцето на приятелка и само броя колко са се отказали Simple Smile.

Мария, правила ли си някаква прогноза с колко ще падне бала там? Аз се опитах да правя някакви изчисления, но се люшкам между 445,5 и 449 за паралелката с руски. Според мен, ако ще има движение в баловете, то ще е именно в Първа АЕГ.
И аз за една съученичка на дъщеря ми се интересувам. Стискам палци на децата да им се случи това, на което се надяват.

# 1 898
  • София
Здравейте, знам че само тук мога да получа компетентни отговори и съвети.
В много голяма драма съм преди второ класиране, защото чак сега осъзнах какво съм направила. Случаят е следния:
Момче прието на първо класиране в 125 - Хуманитарна паралелка. В по-горните желания съм посочила 12 и 119 /хуманитарна и интензивно руски/, но чак снощи установих, че вероятно по-големият шанс за промяна е за паралелката в 119 с руски - 11 точки разлика, а той не иска в никакъв случай да учи руски. Моя е заблудата, че първи език е руски, а не английски. Въпросите ми са следните:
1. Възможно ли е на второ класиране да се преодолеят тези 11 точки и да го приемат в паралелка, в която не желае?
2. Ако това се случи, какви са рисковете да участваме в трето класиране  с идеята да се върнем по първо желание или в 81 - хуманитарна паралелка?
3. Ако го запиша в 119 след второ класиране кога мога да го преместя ако има свободни места в 125 или 81?
4. Какво се случва на четвърто класиране?
Объркана съм какво да правя, за да избегна прием в нежелана паралелка.
Благодаря за отговорите!

# 1 899
lilfi, правих сметки преди първо класиране и беше 447 (АЕ+РЕ). Но след първо виждам голям интерес към 1аег и го изкарвам 449. А преди първо успокоявах детенцето, че ще му се случи мечтата. И то, милото, много ми вярва. Ще се изям, ако съм му дала фалшива надежда.

Мама Мони, Heart!

# 1 900
  • София
Мама Мони, стиснати палци и от мен Flowers Four Leaf Clover !
Ние на 21-ви записваме и продължаваме от училището към морето живот и здраве.
По план се връщаме на 31-ви следобяд. Та за срещи съм на линия от тогава докъм 6-ти включително Yum .
Но ако пропусна, ще повторим просто по-нататък.

# 1 901
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мария, а сега къде е прието детето? Не му ли е вариант 2 АЕГ?

# 1 902
Мони, стискам палци!🍀

Триша, как сте?

Ние стискаме палци и на две приятелки на Моника, да стигнат до първо желание и да са в един клас.

# 1 903
Вече е вариант 2 аег. Но не са я писали, защото е на час път от тях. Сега и затова се ядосват. След 1 аег са си писали старото училище (СУ) и там си е приета. Майка се притеснява за трето класиране. Но ако са над 5 места за трето, мисля, че си заслужава рискът. Ще чакаме.

# 1 904
  • Отвъд алеята зад шкафа
Жалко,че не са писали 2 АЕГ за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт