СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 109 958
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Жалко,че не са писали 2 АЕГ за всеки случай.
Ох и ние не сме я писали, защото е на повече от час, училището в което е приета е желано, но не толкова.
Още повече, че има и личен фактор който се появи неочаквано, та съвсем си иска 1АЕГ.

# 1 906
  • СОФИЯ
lilfi, правих сметки преди първо класиране и беше 447 (АЕ+РЕ). Но след първо виждам голям интерес към 1аег и го изкарвам 449. А преди първо успокоявах детенцето, че ще му се случи мечтата. И то, милото, много ми вярва. Ще се изям, ако съм му дала фалшива надежда.

Мама Мони, Heart!

И аз много Ви вярвам с прогнозните балове Simple Smile

Колко според Вас е прогнозния бал за паралелката АЕ/ НЕ за второ класиране?

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 09:39 от Stasii

# 1 907
НТБГ

2018 - първо класиране, момчета, минимални балове:
Банково дело - АЕ - 393,50
Банково дело - НЕ - 387,50
Разлика - 6 т.

2019 - първо класиране, минимални балове:
Банково дело - АЕ - 397,00
Банково дело - НЕ - 394,00
Разлика - 3 т.

2020 - първо класиране, минимални балове:
Банково дело - АЕ - 411,00
Банково дело - НЕ - 389,50
Разлика - 21,5 т.!!!!!!!!

Някой сеща ли се за някакво логично обяснение за резкия скок между баловете в двете най-желани паралелки в НТБГ? На какво се дължи това доста голямо увеличение в бала на паралелката Банково дело - АЕ? Другата паралелка - Банково дело - НЕ - запазва сравнително еднакви балове в последните три години и при нея такъв гигантски скок няма.

# 1 908
Да, на избора на децата 🙂

# 1 909
  • София
Вероятно повече деца и то с по-високи балове са предпочели паралелката с английски.

# 1 910
  • Отвъд алеята зад шкафа
Според мен с Банково дело с Англ. го има до голяма степен синдрома да се запише детето в паралелката с най-висок бал, за да е в по-добра среда. А и тази година като цяло баловете са по-високи, така че е нормално да се вдигат повсеместно по веригата- 1, 2 и т.н ешелон.

# 1 911
Да, на избора на децата 🙂
Да, това е ясно. Но оттук изниква логичният въпрос защо тази година изборът на децата е такъв? Миналите години не е било така. Защо тази година паралелката Банково дело - АЕ се е сторила на децата много по-атрактивна? Трябва да има някакво логично обяснение.

# 1 912
Без да правя изчисления ми се струва, че не е съвсем така. По-скоро Банково дело АЕ е запазила привлекателността си, но интересът към Банково дело НЕ е намалял.

# 1 913
Няма общо логично обяснение. Всяко дете има различни лични причини да подреди желанията си в определен ред.

# 1 914
  • Отвъд алеята зад шкафа
Жалко,че не са писали 2 АЕГ за всеки случай.
Ох и ние не сме я писали, защото е на повече от час, училището в което е приета е желано, но не толкова.
Още повече, че има и личен фактор който се появи неочаквано, та съвсем си иска 1АЕГ.

Нали съвсем скоро пускат метро до 2 АЕГ, така няма ли да стане по-удобна като локация?

# 1 915
  • sofia
Чак пък логично обяснение за това що така си си подредил желанията и защо си включил едно, а пък друго не....и то отнесено към не знам колко стотици деца.

# 1 916
  • София
Аз понеже взех да изперквам нещо, някой може ли да направи прогноза ако балът за физика в НПМГ миналата година е паднал с 13,17т, тази с колко да очакваме да падне?

# 1 917
Мони, стиснати палци и от мен! Flowers Four Leaf Clover

И ние във вторник ще записваме, после ще се върнем за седмица на морето и от 01.08. ще съм в София. Това го казвам по повод срещата. Наистина ще се радвам да се видим Simple Smile

# 1 918
  • Sofia
Мони, късмет за баща ти☘️
Ние утре пътуваме за Бургас, ще се връщаме в София за 2 дни другата седмица и после пак обратно. След 03.08 съм налична за срещи😃

# 1 919
  • София
Мони, и аз пожелавам всичко да мине добре.
Днес дали може да очакваме свободните места за второ?

Общи условия

Активация на акаунт