СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 107 200
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 205
В зеления беше...

# 2 206
  • София
Ох, Стон!
И тези ги имам всичките.
И аз се опитах безуспешно да ги пробутам...
А Екерсли?
На частен учител учех по тях. Ах, приказни!

ПП: Баба Вида беше в продълженията на The Competition според мен, сиреч в оранжевата тухла.

# 2 207
Ще ме карате да ги издирвам на тавана...

# 2 208
  • София
Под ръка са ми.
Нали преди малко гледах - има урок "По Дунава" - там ще да е. 😊
Млъквам вече, че ставам досадна. Сори.

# 2 209
  • София
В оранжевата. Там с екскурзиите Simple Smile

# 2 210
Ние имахме късмет да ни се падне учителка прясно завърнала се от майчинство, която беше снаха в града, а баща й някакъв висш чин военен.
Изучихме 8 клас задължителните зелен и оранжев заради изпита в края на 8 клас. След това купувахме на Лонгман, но не ги помня като шаренички, защото купувахме някаква черно-бяла версия, само корицата беше цветна.
Акцията с двойки продължи до 10 клас, всяка седмица всеки час контролно.. 6 часа бяха и тя беше издействала да са само по един на ден за да ни вижда всеки ден и да правим 5 мин в междучасието Simple Smile

# 2 211
Аз и трите части на English Grammar in Use купих през последните две години. Вървят заедно с електронния вариант в Cambridge bookshelf. Удобно е, защото оттам се пускат аудио файловете, упражненията могат да се правят на компютъра и по-лесно да се проверяват.
Само да им се учи.
В оранжевия учебник
 имаше едно стихотворение, което дълги години знаех наизуст. Беше нещо за силните и смелите, които не се отказват. А де, забравила съм го. Обаче страшно ме беше впечатлило. Този учебник обаче е при майка ми. Него не съм го придърпала с идеята да образовам наследниците.

# 2 212
  • София

Никой ли не се е потил над тези толкова "стилизирани" учeбници без картинки на издателство Хердер (Leipzig) още през 90-те на миналия век?Laughing

# 2 213
  • София, Лагера
Оле, момичета, в момента съм на къмпинг на морето. Голям и "хубав " къмпинг. И моята каравана е "на центъра ". Точно пред верандата ми са пейките, на които към 8-9 се събират малки хлапета, а в момента - тийнове. Малееее! На тези деца последния проблем им е гимназията! Не ги познавам... ама и не ща да ги... а моя "зубър" си чете фантастика в караваната...
Нищо, той е по-малък...страх ме е да си го представя догодина...

# 2 214
Аз имам чувството, че все на зеления сме си били, но явно и по оранжевия сме учили:) Пълен ужас беше, най- прецаканият випуск в едно елитно  и много желано сега училище. Учителките по английски ни ги сменяха постоянно, по основния предмет също 

# 2 215
  • София
И двете лилавите, показани от Ред и Стон,  ги имам.
И аз се бях срастналата с едни речници, които се разлепиха от употреба, а децата ги мързи да проверяват в речниците.
Ще видим сега в 8 клас дали ще ги ползват по-усилено.

На дърти години скоро учих немски до А2 по учебника Menshen. Някъде ми се мерна, че и в 35 учат по тях сега.

# 2 216
  • София
Ама забелязвате ли колко стабилни и дълбоки познания имаме щом вадим спомени от преди....толкова години.Старата школа не е за пренебрегване.Може и да ни викат динозаври,но сме супер

# 2 217

Никой ли не се е потил над тези толкова "стилизирани" учeбници без картинки на издателство Хердер (Leipzig) още през 90-те на миналия век?Laughing

Аз съм се потила над тях и благодаря, че ми ги припомни. Тъкмо се чудех за нещо подходящо за старт на немски език за сина ми.

# 2 218
Аз имам чувството, че все на зеления сме си били, но явно и по оранжевия сме учили:) Пълен ужас беше, най- прецаканият випуск в едно елитно  и много желано сега училище. Учителките по английски ни ги сменяха постоянно, по основния предмет също 
Аманда, не си ли била при Калиопа Попева? Тя беше класна на Е клас. Учеха АЕ и в съботите, защото випускът ви беше по-особен, без подготве. Много изискваше. Всъщност брат ми научи АЕ в смг и то само в гимназия, преди това не беше учил и дума ае.

# 2 219
При Калиопа бяхме за кратко време/ по зеления учебник/ и после се почнаха смени. Даже и имената не им помня, имаше една младичка, която се напи на една екскурзия, направи някакви глупости, изгониха я...Само това си спомням...

Общи условия

Активация на акаунт