Какво смятате за Tinder?

• 59 012
  • 396
  •   1
Отговори
# 210
На Тиндър го обърнахте тука
Simple Smile

# 211
In general :Tinder е лошо изпълнение на една добра идея - хората да се срещнат онлайн.

Опороченото на идеята е, че по принцип нагонът на мъжете е много по-голям , от което пък се възползват дамите и съответно на някое момиче му пишат бая момчета и се радва на внимание. Жените ще кажат :какво му е лошото тогава?

Лошото е, че irl (in real life) нещата и съотношението на търсенето изобщо не е такова, нещата не се случват така и Тиндер си играе роля на място за всички лоу кост екземпляри , които не се справят кой знае колко добре в реала.

Влизал съм, и гледам някакъв женски ерген си написала с ееееей такива букви на представянето :"НЕ ПРАВЯ СВ1РК1". Няма "Здравейте, казвам се така и така" ,няма нищо, само това Simple Smile))
Само си представете какви беседи и комуникации е водила Simple Smile))Кво да говориме повече...

# 212
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз май ще размразявам крилете и ще отлитам.
Приятен полет. Дано не е "bumpy", и меко ти кацане после, че все някога се приземяваш. Wink

James
, няма на какво друго да се обръща. Темата е такава.

Bertie, няма реал, няма нереал, навсякъде е еднакво. Това, че някои си мислят, че зад някаква измамна анонимност, могат да са други, не са познали, защото всичко лъсва много бързо. Или, ако приемем, че са станали с годините добри манипулатори, и успеят да се "доберат" до първа среща, втора няма да има.
Аз такива случки не съм имал. Когато съм се виждал с някоя, впечатленията са оставали и са се препокривали, а вече дали продължаваме и колко, причините са други, и стават ясни след поне малко по-дълъг период на опознаване.
Соц. мрежи тип Tinder, са просто канал, нищо повече.

# 213
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Приятен полет. Дано не е "bumpy", и меко ти кацане после, че все някога се приземяваш. Wink

Важното е броят на излитанията да е равен на броя на кацанията. Simple Smile

Реал, че има - има.
Има много места, където мъжете в реала не са активни хич, но компенсират яко онлайн.
Това да срещаш всякакви боклуци или ненормалници е напълно нормално. И е еднакво и на живо, и онлайн.
Въпросът е да знаеш какво търсиш и да отсяваш правилно.

# 214
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Да ти кажа предпочитам по-малко бройки от всичко, но качествени и по мой вкус, задоволяващи цялата палитра от потребности.

Зависи от ежедневието. Аз съм си намерил баланса и ми е много добре. Никакъв "прешър" нямам, и си живея живота, така че да ми е добре. Много хора се поддават на социален натиск от всякакво естество. За мен такова понятие няма, абсолютно перде съм, съобразявам се с моите предпочитания. Комфортът не трябва да се нарушава, а напротив - влизайки в отношения да ти става по-добре, без напрежение, драми, капризи. Ако се съберат желания и нагласи с някой, чудесно, дерзаем, ако не - отново чудесно, имам си живота и извън как да кажа "връзките".
Всичко, каквото описа важи и за двата пола еднакво.

# 215
Аз съм си намерил баланса и ми е много добре....

Same here! Simple Smile)

To ти си го казал в поста си, но и аз да натъртя , най-важното качество е да си себе си в абсолютно всяка ситуация и да не даваш на нищо и никой да те пречупи.
Затова съм и скептичен към Тиндер и подобни-там е аквариум от лицемерие. Най-малкото всеки си е сложил "своята най-хубава снимка" , обикновено нямаща нищо общо с реала! Всеки иска да покаже най-светлата част от живота си, за да изглежда така, че все едно няма тъмни такива! Това гарантира отношения , започнали с манипулация, лъжа, изопъчаване...е, каква е гаранцията, че подобно взаимоотношение няма цял живот да бъде такова?

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 10:44 от Анонимен

# 216
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Да ти кажа предпочитам по-малко бройки от всичко, но качествени и по мой вкус, задоволяващи цялата палитра от потребности.
Моите са по мой вкус и критерии. Кое те кара да мислиш, че трябва да са по твои?

По отношение на Тиндър, срещите и отношенията като цяло обаче, забелязвам, че масово вече се счита, че ако жената е любезна, приятелски настроена, нормална, усмихната, значи има нещо предвид и трябва да се действа.
Но никой не се замисля, че тя може да е добре възпитана. Нищо не коства да се усмихваш или да се държиш нормално в нормален разговор, без излишности. Още по-малко такива хора забелязват, че жената се държи така с всички.
Според мен това идва от нездравото его на повечето хора в днешно време, които си мислят откровено, че светът се върти около тях и някой прави нещо специално за тях.
Разбира се, за мъже, които са малко над масовката, подобно отношение от страна на жената все още си значи, че е добре възпитана и не се отчита като "тая иска/търси нещо".

# 217
А, уверявам те, че забелязват много добре, че жената се държи така с всички Simple Smile И особено с мъжете Simple Smile

# 218
Затова съм и скептичен към Тиндер и подобни-там е аквариум от лицемерие. Най-малкото всеки си е сложил "своята най-хубава снимка" , обикновено нямаща нищо общо с реала! Всеки иска да покаже най-светлата част от живота си, за да изглежда така, че все едно няма тъмни такива! Това гарантира отношения , започнали с манипулация, лъжа, изопъчаване...е, каква е гаранцията, че подобно взаимоотношение няма цял живот да бъде такова?
А нима при нормалните срещи ''лице в лице'' хората не се стараят да се покажат в най-добрата си светлина? По-мили, по-лъчезарни, по-възпитани, по-по от всичко, което са?
Нали трябва да привлечеш човека отсреща, стараеш се да даваш най-доброто от себе си. Това не е манипулация и лъжа, а съвсем естествено човешко поведение.
Няма как цял живот да е така, обаче, в един момент ''най-хубавата ти маска'' пада и се показват тези отдолу.

Сега, за снимките, сигурно е кофти да видиш някого на живо, който няма нищо общо с профилната си снимка.

# 219
Frosty Wings, ние на такова възпитание, където се "усмихваш" на всички, мъжете другояче му викаме Wink

# 220
Към мъже и жени да се държиш нормално въобще не значи да намигаш на всеки, който ти е пред погледа.
Мъжете с болно его обаче си мислят други неща.
И после следват изненади. Неприятни за повечето.

# 221

Same here! Simple Smile)

To ти си го казал в поста си, но и аз да натъртя , най-важното качество е да си себе си в абсолютно всяка ситуация и да не даваш на нищо и никой да те пречупи.

От поста ти лъха настроение, доста различно от това на човек в баланс. Скептицизъм по подразбиране е кофти черта.
Скрит текст:
В профила си имах снимка от лятна сватба, с рокля до коляното и 9 см ток. Така мога да бъда видяна доста често - въпросните обувки ги убих от носене. Снимката е напълно нарочна - в ежедневието съм доста наконтена, ако някой смята, че съм му high maintenance, да си знае от началото и въобще да не си губим времето. Също имам снимка от любимо хоби - с камуфлаж, кубинки, рошава коса и разцепена устна. Обикновено за нея най-много ме заговаряха, защото е интересна и е по-различно от обикновеното селфи + Лара Крофт вайб-а Smiley Но ако бях качила само нея или някаква, от която лъха "много съм чил, хипи вайб, пейка парти", щеше да е пълна заблуда, защото въобще не съм този тип човек, да.

Аз лично се постарах със снимките и описанието (!!!) да представя цялата палитра от личности, която ме съставлява. Понякога хората не са така, да. Понякога заблуждават понякога - съзнателно или не. Понякога просто ги мързи да се покажат по истински начин. Ама... deal with it. Големи хора сме. След известно време в онлайн контакти се научаваш. По-внимателно гледай хората и делата им и става ясно кой какъв е. Няма нужда от негативни емоции по въпроса.

# 222

А нима при нормалните срещи ''лице в лице'' хората не се стараят да се покажат в най-добрата си светлина? По-мили, по-лъчезарни, по-възпитани, по-по от всичко, което са?
Нали трябва да привлечеш човека отсреща, стараеш се да даваш най-доброто от себе си. Това не е манипулация и лъжа, а съвсем естествено човешко поведение.

Според мен си е друго в истинския живот и да се запознаеш в някаква ежедневна среда. Иначе, то е доказано, че човек може да бъде себе си само когато е сам и всичката социализация се базира на манипулативност/дипломация/тактичност/етикет.Степента е различна просто.

# 223
За снимките - слагат се такива, защото това се търси.
Който не иска да попада на обвивки, не ходи в такива сайтове, които предлагат и продават точно такава бърза стока. Или филтрира според други критерии.
Тая със св1рк@та едва ли някой има очаквания да е там за ходене на кино.

# 224
  • София
Вие вярно ли смятате, че 2-3 снимки са уловили същността на човека?
Аз съм усмихната и позитивна, но, никой не бърка моето “здрасти” със секса.
Единично заблудените са си принципно такива.

Общи условия

Активация на акаунт