Какво смятате за Tinder?

• 56 072
  • 396
  •   1
Отговори
# 60
Ризите с къс ръкав носят едно единствено послание - "Работя като фронт офис в магазин на мобилен оператор за 950 лв на месец и не знам как да се обличам"

# 61
Е как не знае? Ежедневен стил е това. За дълъг ръкав отиваш на Уолстрийт или в съда.

# 62
BigCityNights Това абсолютно не е вярно.При нас, риза с къс ръкав,дънки и обувки тип "снейкърс" са топ аутфит за лятото,дори за мъже попрехвърлили 40-те
А "неправилни" са - чупки, стойки, изопачаване, неграмотност, скучноватост, задръстеност, мълчаливост, свенливост (колкото и да не е "порок"), "гоустване", ограниченост, жабести джуки, натруфеност, липса на умения в общуването, прекален емоционален минал багаж, прекалена лаконичност, отговори с 2 думи, 1 изречение, неказващи нищо, липса на адекватен житейски опит, объркана ценностна система, неумения и "страхове" от изразяване и показване на реална емоция, прекалено много пороци (да не изброявам), и мн.др. Mr. Green
Как пък един от мъжете не спомена нищо подобно за представителите на собствения си пол?! Голяма част от мъжете в днешно време имат същите "пороци". А не малка част,онлайн са много велики,словоохотливи,нямат никакви предразсъдъци...а като се види с жената лайф и губи дар слово,от мачото нищо не е останало.
Нека не се плюем взаимно,и от двата пола има качество и шрот

# 63
Да, зависи си от човека.
Според мен, ако жена отговаря едносрично, просто няма интерес и това, което ѝ се пише, просто е тъпо. А за поведението тип ощипана мома, някои го правят нарочно, уж да провокират повече интерес.

# 64
А така, интересно-забавно стана. Това и очaквах. Mr. Green

По реда на номерата:

City, нещо много сериозно си се объркал и са ти изкривени представите, което не ме учудва.
Да си чувал за - кежуал, спортно, смарт-кежуал, бизнес смарт-кежуал(eжедневно), семи-формал, формал, строго формал вечерно? С това мисля да изчерпам темата "дрехи" с теб. Simple Smile
И понеже си много арабия - имам 1-2 специални сака от австралийска мерино вълна, използвана от Дзеня с нишка 160S, блендът е 96% вълна и 4% коприна. Вътрешният хастар също е от коприна, не вискоза. Такива материи почти никой не носи. Ама какво разбирам аз.
Излишно е да казвам, че в ежедневно софийска работна обстановка, това няма как да се носи, и ходя едно ниво "above average", за да се "мачвам" по възможност, и пак да съм една идея "по-така" за себе си, да ми е готино.
Бизнес етикецията е друга тема.
В заключение всичко зависи от работата, хората, с които се срещаш. А аз го правя с всякакви - от студенти (младата смяна, работеща също) на около 24-25 до изпълнителни директори на 40-50-60. Сам си прави изводите.

А, и последно - никога не съм плащал "данък обществено мнение". Не ме интересува нечии очи "потенциално" какво мислят, коментират, но пък не подозират, че знам, и са ми ясни. Sunglasses

Vanessa, така е. Съгласен.
Няма плюене, нито нападане. Не ме познаваш, дай си време. Недей от вратата за краката. Sweat Smile
Вярно е, много губят дар слово, поради липса на умения в общуването, липса на багаж, някои се притесняват, умувайки другият какво ли си мисли, опитвайки се да му се харесат и т.н., вместо просто да се оставят на общуването, моментите, и нещата да си се случват непринудено.

Къде е това "при вас". В немско ли?
Немците не са ми критерий по принцип за мода, дрехи, и каквото и да било, а дисциплината им си я имам вродена, та като култура няма какво да науча от тях, и са ми скучни.
Виж, италианският, английският и френският стил са друга бира.

Кити, приятелко, проблемът за мен е друг - толкова си могат, и търсят, искат един калъп, в който аз не попадам и не търпя.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 11:20 от FragranceFanatic

# 65
Липсата на заинтересованост към общественото мнение по принцип изключва самоизтъкването във всяка тема.

# 66
FragranceFanatic подкара ни по домакинска книга Joy
Само да спомена,че в немско почти не останаха немци.Чужденците диктуват модата, а интелигентният човек,та бил той и немец, се учи.Освен това,аз живея на границата с Холандия,а холандците са светлинни години пред немците в много отношения,така че, не подценявай среда която не познаваш.
Изместихме леко темата,а тя беше свързана със сайтове за запознанства.Не че модата не е свързана индиректно с това,но все пак...

# 67
Ванеса, 1 пост съм написал, нищо няма да отмествам.
Не по домакинска, а по домова книга. Joy
Нищо също не отписвам.
Но на моменти се забавлявкам доста.
Холандия я харесвам. Бил съм няколко пъти.
Само не казвай какво познавам, или не, няма как да знаеш. Няма да изпадам в подробности.
Разменили сме по 1 пост. Smile

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 22:45 от FragranceFanatic

# 68
  • София
Bg-mamma не ме обича, а аз съм ега ти пича.
Нещо от рапа с чалга звучене.

Хората в Тиндър са различни, но същите, като тези сред нас.
Някои пълнят дупки и ями, някои ментални проломи, някои емоционални, надежда за любов, близост, някои са за забавлението.
Аз бих се регистрирала от любопитство.

# 69
Направих си профил в tinder, след два дни го изтрих, защото ми доскуча. Чудя се дали пак да не си направя, чувам добри отзиви за badoo от приятелки, но аз и не търся мъжа на живота си
Bg-mamma не ме обича, а аз съм ега ти пича.
Нещо от рапа с чалга звучене.
Joy Ще ме умориш от смях, Gorgeous. Отново точно в целта.

# 70
Я, мненията на VanessaDE много ми допадат.
Защото са си истина.
Сайтовете за запознанства са разпространени там, където се работи и сред хора, които имат сериозно отношение към работата си, а не висят всеки ден по кръчми и кафенета. Никой не се подиграва на никого.
Даже колеги имам, които ползват местни такива платени.
Тиндър го ползват предимно по-младите обаче. Имам колега, който така си намира момичета, с които опитва за нещо по-сериозно. Не изхожда от идеята само за секс, а евентуално и нещо повече.
В събота магазините работят с намалено работно време и обикновено всеки тича да напазарува. Пък и тогава обикновено пускат най-яките намаления. В неделя нищо не работи, а и на следващия ден е понеделник.
Така че няма особено много време за зарибявки и безцелно обикаляне по заведения с компания.
Да не говорим, че подобно начинание е достатъчно скъпо, за да не се прави всеки ден.
Също фитнесът се ползва за зарибявки, но обикновено на по-младите - до 20-25 максимум. Другите си тренират нормално.
Скрит текст:
Иначе няма никога да се начудя достатъчно на българския манталитет с дрешките и парцалките. И позьорстването.
Чак се задушавам като си помисля как се живее с подобни комплекси. Тук всеки държи предимно на удобството. И никой не ми изглежда смешен или нелеп.
И аз се научих да си нося официалните обувки на висок ток в торбичка и да ги обувам директно в заведението или като отида на гости. После отново да си обуя топлите боти и да се разходим из нощния град, без да ми е студено, без да се пързалям като на ски. Примери още много...

# 71
Сайтовете за запознанства са естествено продължение на еротичните сайтове и фантазиите, който тръгват от тях, но са една идея по-свързани с действителността, поради което и предимно стъжват въпросните фантазии.
А, има и една 56-та от процента търсене на любов и нещо сериозно. Това ако не си жена, де.

# 72
  • София
На Тиндър в Европа му липсват балканските надежди в България.
Суров прагматизъм - стегнато и ясно.
Всички знаят защо са там, само романтиците не.
Ама, те принципно не знаят къде се намират, та....

Аз съм своего рода романтик и там не съм.

Дидко, знаем и двамата какво имаме. Важното е кои имат нас[/b.

# 73
Servalan, готина е VanessaDЕ, но и ти не си лоша. Наблюдавам ви. Relieved
Има още няколко потребителки, които са ми симпатични. Simple Smile
Свежи попълнения сте.
Я кажи сега, ти из английско ли се подвизаваше някъде? И да си споненавала, не съм видял, а може и да не си. Не чета всичко и постоянно.
Между другото, хубаво списваш из темите, но разбирането ти много се различава по повечето въпроси, съпоставено с българския манталитет, така че не се учудвай, че постоянно имаш "оборващи" с/у себе си.
Също леко "прозира", или опитваш да казваш "вие не ставате, вижте другите как го правят". И, ако приемем, че аз разбирам много добре, щото и аз съм така горе-долу, то поне дано не си се изкривила от престоя си навън, защото много забравят откъде са тръгнали.

Относно дрехите - разбира се, че удобството от всякакъв характер, е най-важно, спрямо сезони, поводи, и като цяло да се чувстваш добре в кожата си. Колкото и да съм съгласен за "позьорството" и т.н., аз говоря за съвсем различни неща, и съм далеч от това, бивайки изчистен, класически, фитнат и готин. SunglassesRelieved

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 10:57 от FragranceFanatic

# 74
Къде е това "при вас". В немско ли?
Немците не са ми критерий по принцип за мода, дрехи, и каквото и да било, а дисциплината им си я имам вродена, та като култура няма какво да науча от тях, и са ми скучни.
Виж, италианският, английският и френският стил са друга бира.
Аз да се намеся за ръкавите, ако е удобно. Grin Не се приема добре риза с къси ръкави в Италия. Ако искаш кежуал и къси - навиваш дългите до лакътя. Толкова. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт