Какво смятате за Tinder?

• 56 091
  • 396
  •   1
Отговори
# 75
Италия за мен е със също толкова снобско поведение на масовия човек, както в България.
Имам достатъчно колеги италианци и сицилианци, които буквално си отдъхват от това, че не са притиснати от обществото да ходят на работа все с високи токчета, а могат да отидат и с равни обувки, както и с маратонки.
Подобен анагжиращ и "труден" стил има и в Берлин.
Всеки сам си избира къде ще се чувства най-добре.

FragranceFanatic, аз нямам проблем да слушам как някъде е по-добре. Даже ми е интересно и любопитно. Обикновено като чуя нещо, се замислям как е у нас, защо у нас не е така. Не се дразня, не се засягам. Това са факти. Прогрес има, когато първо признаеш, че има проблем и след това започнеш да работиш по отстраняването му. Не обичам клишета, но промяната в действителност става отвътре навън.

# 76
Къс ръкав (освен ако не е t-shirt) и панталонки над коляното за мъж, който се появява така на първа среща с жена говорят много... и не хубаво 😄
Освен, ако не са тръгнали за риба, там късо ръкавче риза и бермудки може и да минат 😁.

# 77
На голф също може с късо ръкавче и панталонки. Wink
Зависи от мястото, където е първата среща.
Ако е на кафене или разходка, няма нужда от толкова псевдо-аристократизъм и превземки.
Ако дойде да те вземе с яхтата, сигурно пак само с фраг.
Дрес кодът се уточнява предварително, за да няма изненадани, според мястото и повода, където се ходи.
Никой няма да иде с къси гащи на официална вечеря.
Освен всяка класна кифла, дето си мисли, че е ного секси така (може и в минижуп) и в същото време обсъжда как мъжът трябва да е елегантен. Примерно.

# 78
На голф също може с късо ръкавче и панталонки. Wink
Зависи от мястото, където е първата среща.
Ако е на кафене или разходка, няма нужда от толкова псевдо-аристократизъм и превземки.
Ако дойде да те вземе с яхтата, сигурно пак само с фраг.
Дрес кодът се уточнява предварително, за да няма изненадани, според мястото и повода, където се ходи.
Никой няма да иде с къси гащи на официална вечеря.
Освен всяка класна кифла, дето си мисли, че е ного секси така (може и в минижуп) и в същото време обсъжда как мъжът трябва да е елегантен. Примерно.

Съгласна съм за голфа, но там не са ризки 😉

И да, идвали са ми на първа вечерна среща с къси панталони ( под коляното, но пак много абсурдно) и раничка тип мешка 🙄
Иии, о, чудо, последвалата комуникация само затвърди първото впечатление на човек, който се носи по течението...

# 79
Темата е за Тиндър, как точно стигнахте да си мерите на кого му е удобно и кой е твърде наконтен фръцльо/фръцла?

# 80
Понеже се отплесна в това какви типажи има там и кой какво търси и влага като старание, как се представя на срещуположния пол...

# 81
Какво селско има да дойда по къси гащи и риза на среща да терасата в пицарията.
Като ме поканишхна рожденния си ден, тогава ще се облека поне на нивото на подаръка.

# 82
И да, идвали са ми на първа вечерна среща с къси панталони ( под коляното, но пак много абсурдно) и раничка тип мешка 🙄
Иии, о, чудо, последвалата комуникация само затвърди първото впечатление на човек, който се носи по течението...
Има типажи, които наистина отговарят на стила на обличане.
Но това се усеща още по време на чат и разговори.
Така че, ако не си се усетил с какъв човек си имаш работа, то тениската или раничката не са виновни.

# 83
влага като старание
На мен ми прави впечатление, ако човек (м/ж) не се е облякъл/а добре.
По-силно впечатление обаче ми прави, ако някой дойде малко по-неглиже и в хода на разговора отвори дума колко е надценен дрескодът и той е над такива позьорски неща. Това е баш индикация, че човекът се мъчи да позира като бунтар, без да е такъв. Хората, които са пердета, не забелязват толкова визията, нито се мъчат да убедят другите, че тяхната лична визия има някакво... де да знам, послание.

# 84
Има типажи, които наистина отговарят на стила на обличане.
Но това се усеща още по време на чат и разговори.
Така че, ако не си се усетил с какъв човек си имаш работа, то тениската или раничката не са виновни.

Срещата беше, преди да съм видяла каквито и да е снимки на човека, само описание. Просто реших тогава да тествам дали съм се заблудила. Ония приказки за "може да е добър човек, добра душа" и тралала. Ами...не. Разбира се възможно е и обратното, да знае кое е ок като дрес код, пък да е кофти човек. Там няма как да разбереш без комуникация. Но първия случай е 99% гаранция, че получаваш това, което ти се показва на първо четене - безхаберност, мързел, генерално малко без връзка с действителността.

Галинор: +1!!

Дидоян, за мен къси гащи над коляното не трябва да се носят от мъже извън някакви спортни и риболовни прояви, евентуално вкъщи. Трябва да се забрани със закон, не е красиво, не носи послание, нищо не е. Да, селско ми е. Но пък някоя може да намери чар и в това. Хора всякакви 😄

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 17:54 от tuali

# 85
Абе много подбирате.

# 86
, за мен къси гащи над коляното не трябва да се носят от мъже извън някакви спортни и риболовни прояви, евентуално вкъщи. Трябва да се забрани със закон, не е красиво, не носи послание, нищо не е. Да, селско ми е. Но пък някоя може да намери чар и в това. Хора всякакви 😄
Какви ''къси гащи'' се визират? Тип

Или

И двете ли носят същото послание според вас?

# 87
Чудесно сте се включили - Barbabeau, и разбира се сладурките - забавната tuali, фенка на парфюмите, веднага има за какво да си говорим с нея, непринудено Blush; и по-така, как да кажа, "обосноваващата се", леко формал стояща Servalan, но също приятна мацка.

Сега е мой ред да ви отговоря, и да разгърнем/доуточним още малко...Stuck Out Tongue Winking Eye

Barbabeau, намесвай се, чак пък "разрешение" да искаш. Толкова ли съм "строг"? Relaxed
Точно обратното. Simple Smile
Съгласен съм. Обаче, не обичам да навивам ръкави; къс нося, перфектно седящ, спортно за мен си, на разходки на 30 градуса, с класически изчистени бермуди до коляното, идеално седящи, на кафе, разходка в парка, на пазар, на разходка с колата насам-натам, съботно-неделно, схвана идеята ми.

Когато нямам срещи с клиенти, или нещо работно, и съм сам, и до офиса си ходя с къс ръкав, но с дълъг панталон.
Въпреки това, с една изчистена риза, в супер топло време, пак се допуска, и може. Лятото предполага към по-кежуал стил.
Дълъг нося, когато преценя, според срещите, и обичам вечерно време на срещичка с мацка. Relieved

tuali, ако излизем през деня, може и да не съм с дълъг, все пак кафето, разходката са кежуал, и се допуска спортен стил. Но ти ще ми гледаш душата, интелекта и физиката. Както и аз. Sweat Smile E, ако сложиш някоя рокличка, или панталонки, няма да е зле. SmileSmirk Aз лично си харесвам тялото все повече, и обичам дрехите ми да ме оформят, също и да ми е удобно, не супер вталени, не и много широки. Mr. Green
Като каза "къси гащи" - над коляното не харесвам, но на жена, да, особено ако има хубаво баджаче. Mr. GreenYum

Servalan, съгласен съм за типажите. Simple Smile
По принцип съм съгласен за уточняване, но все си мисля, че малко, или много зрели хора, спрямо това къде и за какво отиват, трябва да си имат едно наум, в зависимост и от сезон, ден ли е, нощ ли е, и т.н.

И последно, всеки да ходи, както му е удобно, и както се чувства добре. Simple Smile
Не се женим за дрехите. Мачване, сексапилност и приятно облекло, са приятни неща - показват отношението на човек към себе си, малко или много, което може и да се прехвърли към евентуално очаквано поведение към другия. Simple Smile

Също темата, която разгърнахме, си е част от общуването, без значение за снимки в Tinder ли говорим, или където и да било.

vяsko, то почти не остана да се "подбира" от каквото и да е. Не виждаш ли какво е.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 18:20 от FragranceFanatic

# 88
Тия първите горе стават за яхтата идеално. Вървят с шампанско на същата яхта между другото.
Иначе аз си представях такива по-скоро:

Но и от деним стават.

# 89
  • София
То, главата и изкъзът умрЕла работа, вие за шортите им се хванахте.

Един човек с вкус не трябва да се старае прекомерно. Дрехите се избират и носят с лекота. На пръв и последен поглед си личи кой какъв е.

Общи условия

Активация на акаунт