Какво смятате за Tinder?

• 59 049
  • 396
  •   1
Отговори
# 150
Чудно ми е на какви първи срещи ходите,че толкова обсъждате Simple Smile
Обикновено мястото на срещата е ясно,а според него и аутфита.
При първа среща съм притеснена и избирам облекло ,не да впечатлявам,а да се чувствам комфортно.

# 151
Така е. Въпросът е в това, че има дрехи, които никога не са добра идея.

# 152
Нека не се заблуждаваме - ако мъжът е с достатъчно дебел портфейл и жената е млада и красива, никой няма да ги  върне заради кофти облекло.

# 153
Само в тийн годините си се изцепвах грандиозно на срещи с цел да впечтлявам с вид.
Често това бяха или неудобни обувки, или неудобни дрехи - прекалено тънко палто, прекалено високи токчета, прекалено тясна рокля, прекалено официални дрехи.
Това са грешки, типични за периода, когато все още търсиш стила си и нямаш толкова опит.
Не си представям хора над 20-25-30 години да не съгласуват местата си за среща и съответно очакванията за дрес кода. Ако пък е импулсивна изненада от страна на някой от двамата, също е редно да предупреди относно облеклото, ако то е от значение за посещаваното място.

# 154
Нека не се заблуждаваме - ако мъжът е с достатъчно дебел портфейл и жената е млада и красива, никой няма да ги  върне заради кофти облекло.

Възпитанието ми е такова,че да не избягам от едно кафе..Ако отношението не е твърде арогантно и просташко:)
Или имаше предвид друго?  Wink

# 155
Servalan, така е, тъкмо се включвах да напиша следното след малко отдолу, казвайки на приятелката ми Рози 2 думи. Simple Smile

Рози, последните 7-10 г. съм се срещал с може би хиляди хора, не съм броил. Такова перде съм станал вече, че за притеснения от каквото и да е естество, не може да става дума.
Имам си стил, и си се придържам към него, спрямо сезона, и температурата навън. Simple Smile

Почти всички срещи са кежуал - първо кафе, разходка, излизане.
Ако пък се уговорите за вечеря направо, може малко по-така, но чак формал, не. Simple Smile
Аз лично вечери много обичам, защото предполага, че жената ще сложи я токче, я готина рокличка.
Няма какво да се залъгваме, всеки иска да е готин, да се барне малко, да се чувства добре, в кожата си, със самочувствие (особено, ако е с покритие, най-добре), усмихнат и позитивен.

Братане, пак ли за парите?
А как ти се струва идеята - никой от двамата не гледа и не търси това, и той, и тя, си имат, като зрели индивиди. Момчето, ако покани на първата среща, като абсолютен джентълмен, си е подготвен, и си черпи с удоволствие, без значение къде, какво.
Може и на следващата. Но в повечето случаи, трезви индивиди, започват "разменни-начала", в процеса на опознаване. Дали ще почерпя две вечери, след което тя ще ме покани, сготвила в тях, все едно.
И милиони да имам, сам разбираш, че така ще се държа, че да не привличам държанки-използвачки. Това пък би било още по-трудно. Защото мимолетните контакти, гадженца за кратко време, парите ти ги осигуряват, по твой вкус, и по всяко време, но в един момент писва, и почваш да търсиш другото, което с пари не се купува. Hands V

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 15:29 от FragranceFanatic

# 156
Ако пък се уговорите за вечеря направо, може малко по-така, но чак формал, не. Simple Smile
Аз лично вечери много обичам, защото предполага, че жената ще сложи я токче, я готина рокличка.
Няма какво да се залъгваме, всеки иска да е готин, да се барне малко, да се чувства добре, в кожата си, със самочувствие (особено, ако е с покритие, най-добре), усмихнат и позитивен.
Даже е за предпочитане да са кежуал, за да няма неприятни изненади и неща, които да отвличат вниманието от целта на срещата.
Ако целта на срещата е само да се покажем колко сме богати, колко сме класни или колко сме красиви, значи искаме да си начешаме собственото его, а не да се концентрираме в това какъв човек има отсреща ни.
Изненадите също може да са интересни и запомнящи се, но пак кежуал.
Ако целта на срещата е само секс, то няма никакво значение кой с какво е облечен обаче.

Всеки обича да е хубав. Но и представите за хубав са различни на всеки. Според вкуса му, възможностите му, разбиранията му.

# 157
Toчно, допълни отлично. Simple Smile
Именно, аз на срещи не мисля за нищо друго, освен жената отсреща - личността, тялото естествено, начинът на мислене, ценностната система, душа, характер, визията за живота й и др. Всичко друго е притурка. Simple Smile
И не на последно място - телефонът прибран на вибрация. Много мразя да ми седнат с телефон, светкащ пред тях.
Но повечето се усещат и сме ок. Simple Smile

# 158
Това с телефонът е противно винаги.
Като имаш толкова важни съобщения или разговори, не си правиш срещата в тия часове.
Не ми се е случвало на среща, но като съм излизала с приятели, все някой от тях е много отдаден на телефончето.
Адски изнервящо е като говорим за нещо и някой прекъсва, влачи, щото чете и събощения.

# 159
*

Рози, последните 7-10 г. съм се срещал с може би хиляди хора, не съм броил. Такова перде съм станал вече, че за притеснения от каквото и да е естество, не може да става дума.
Имам си стил, и си се придържам към него, спрямо сезона, и температурата навън. Simple Smile

А на мен ми се е случвало 3-5 пъти и все е било стресиращо и вълнуващо:)
И всеки път избирах най-неглижиращото и удобното:)

# 160
Братане, пак ли за парите?
А как ти се струва идеята - никой от двамата не гледа и не търси това, и той, и тя, си имат, като зрели индивиди. Момчето, ако покани на първата среща, като абсолютен джентълмен, си е подготвен, и си черпи с удоволствие, без значение къде, какво.

Остави ги тези пари и зрялост настрани.
Тези чудесните, които всичко си имат и не мерят, къде са, а ти абсолютен джентълмен с покритие защо не си се обзавел дълготрайно с такава досега? Wink
Добре знаеш каква е валутата на двата пола и наивно подценяваш човешкото, твърде човешкото Grinning

# 161
Бахти, за единия секс толкова теории скоро не бях чел.

# 162
  • София
Като да подбират много в Тиндър.

# 163
Ами, Братане, да, знам.
Но съм срещал и такива, и онакива жени, явно затова ми е такова мисленето. Видял съм от всичко.
А връзките, които съм имал, всеки се е раздавал, спрямо момент и ситуация, не е чакал на другия.
На питането ти защо не съм еди си какво - защото не съм искал.
Също това да си качествена личност, не значи непременно да си "обзаведен" с каквото и да било.
Аз не виждам корелация. Wink
Всеки иска и живее различен живот.

# 164
Като почнете с тия клишета за парите.
Всеки обича парите.
Аз не съм срещнала човек до сега, който да не иска да има пари и да не му е кеф като има пари.
На жените е по-лесно да го постигнат, щото има мъже, които търсят точно такива жени.
Потърсили се, намерили се.
Не виждам какъв е проблемът с подобни хора, след като вие не сте.
За вас ще се намерят жени, които си постигат нещата по различен начин. Но това не значи, че не обичат парите. Simple Smile

Пък и не съм забелязала жени толкова да се палят коя била златотърсачка.
Споменават го и толкова.
Но мъжете са все много чувствителни на тая тема...

Общи условия

Активация на акаунт