Какво смятате за Tinder?

• 56 491
  • 396
  •   1
Отговори
# 135
Дискусията е безпредметна.Не виждам нищо лошо в ризка на цветчета,щом като някой вижда гротеска в това,да не се облича така,или да не излиза с подобен мъж,просто е.Колкото до размера,снимката беше примерна,да не издребняваме.
Хубавата тема отиде девета глуха от толкова хейт.Живи и здрави Wink

# 136
Има страни, в които в офисите на големи компании се ходи по пантофи. Вклюително шефове, мениджъри, финансисти, CEO. Който има официални срещи, просто се преобува. За събития и срещи си има дрес код, който винаги е предварително посочен в поканите, когато това е нужно и в офиса, се споменава изрично.
Лекари, пилоти, капитани са по същия начин и не страдат от комплекса, че някой мож' ги вземе за бедни, ако си идват спортни на работа ежедневно. Дори да носят униформа или не, ежедневното облекло не е задължително да е като за церемония.

Редакция:
На последното ни Коледно парти поканата беше за строго официален дрес код.
Имахме колежка, която дойде с ботички, тип кубинки и рокля. Никой не я е върнал, нито я е погледнал изпод вежди. Приказвахме си и тя сама спомена - нямам поддобни обувки за толкова официален повод, не поддържам такъв стил.
Друг колега си беше обул маратонките на официалния костюм - гротеска направо. Какви са били причините - само той си знае. Но никой не е коментирал разпалено. Подкачиха го мъжете за кратко, посмяха се заедно с него, не зад гърба му и дотам.

# 137
А, не, не се изсулвай. Говорехме точно за удобни, комфортни, не-overdressed и стилни дрехи. Ти даде скини дънки и тясна риза, моля сега да обясниш кое им е комфи и удобното, защото стилни в добрия смисъл определено не са.

# 138
Дами, забравяте еротиката на разкопчана риза и къдрави косми. Heart

По гърба особено 🤣🤣🤣

# 139
А, Горджи, не така. Лафът под голям камък - голяма змия се крие не е дошъл от фитнеса.
Щом те кефи. За протокола обаче не е вярно.

# 140
  • София
А, Горджи, не така. Лафът под голям камък - голяма змия се крие не е дошъл от фитнеса.
Щом те кефи. За протокола обаче не е вярно.
Знаеме, Дидко.

# 141
Предполагам,става въпрос за мен.Ако ме познаваше,щеше да знаеш,че не съм човек,който се "изсулва",но това е друга тема.
Що се отнася до удобство и комфорт,това е въпрос на вкус и предпочитания.Басмата която масово се предлага в БГ може и да не е удобна,но коприната си е друго нещо.Скини панталоните също,материята е от голямо значение,но за човек,който НЕ харесва подобно облекло,няма как да го разбереш.
защото стилни в добрия смисъл определено не са.

Всички проми мъже тук се обличат в ежедневието по този начин,не виждам с какво БГ мъжът,е повече от останалите народности?! За теб може и да не е стилно,но не могат всички да са стилни като българите...

# 142
Не ме познаваш и обяснения какви са другите - колко западно и напредничаво...
Зададох съвсем ясен въпрос, ако не можеш да отговориш и да дадеш доводи - подмини, няма нужда от поредната доза беге комплексарщина ad hominem и вижте ме коя съм.
Ако наистина не можеш да измъдриш доводи, кажи, че те кефи теб лично и субективно и точка. Мъж с черен клин и маломерна риза просто не е облечен стилно и удобно, а като селтак на дискотека, тъй че очевидно не говорим за стил, а само за твоя вкус кое е секси. Това, че аз лично не нося токчета и строги костюми (наистина не нося), не значи, че ще се възхитя на всеки бек, на когото облеклото му крещи елате, пиленца, при батко. Бога ми, Милко Калайджиев се носи по-барнато, а точно той възпя баткото и пиленцата.

# 143
Агресивното поведение говори за безизходица и неадекватност,спести си го.Ако искаш да нападаш,направи го на ЛС.
Така,чети между редовете,обяснението се крие там.Дали е мой вкус или не, е друга тема,споменах,че така се обличат хипер много мъже,с пари,с положение,бедни,неграмотни,интелигентни...така че,е безсмислено да поставяш определения и рамки,или който и да било
Бъди доволна,че мъжете в обкръжението ти,не се обличат така,точка

# 144
Агресивното поведение говори за безизходица и неадекватност,спести си го.
Поредно мнение, в което не спазваш собствения си съвет.
Бъркаш собствения си вкус с общоприет стил, разбрах. Ама не разбрах аз какво съм виновна, че се изцепи неподготвена.
Ок.

# 145
  • София
Поантата е, че ние знам, колко хора се обличат така. Ключът е дали ни харесва - не.
След кратък мониторинг в темата, резултата е 1 към 10 за “ да”.
Сега да разберем една  или девет нямат вкус?

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 23:09 от Ms.Gorgeous

# 146
То май вече не е въпрос на вкус, а на дискриминация по произход и сексуална ориентация. Братан говори за Меден рудник, аз виждам позьор-гей. А последното, което съм, е хомофоб.

# 147
Скрит текст:
Ох, изсулвай ме разсмя. Представих си котето ми, щото тя е царица на изсулването като не ѝ изнася нещо или като е виновна. Много сладко! Simple Smile

# 148
То пък щото масовия италианец е много модерен,а облеклото естетически издържано Joy Ма моля ви се,масата италианци нямат грам вкус.В Милано за толкова време срещнах двама трима,само от визията на които, получаваш душевен оргазъм,останалото е селяния.Най-добре облечени в интерес на истината там са чужденците,редовно отскачащи до Италия.Имам приятел македонец,който е живял няколко години в Италия,еми стилът му е класа
Ами че откъде се е научил, като е чак такава рядкост? От другите чужденци ли? И аз съм чужденка в Италия, смятай значи! Simple Smile)))

кажи, че те кефи теб лично и субективно и точка. Мъж с черен клин и маломерна риза просто не е облечен стилно и удобно, а като селтак на дискотека, тъй че очевидно не говорим за стил, а само за твоя вкус кое е секси.
Особено пък колко е секси всичко това около 50. Laughing Иначе и в Италия има бол селтаци, разбира се. Тамън като гореописания сексапил, направо по поръчка. Справка: Gianluca Vacchi. Bowtie

# 149
Радващо е, че дамската част от аудиторията е на правилни позиции относно ризите с къс ръкав.

Общи условия

Активация на акаунт