Какво смятате за Tinder?

• 56 426
  • 396
  •   1
Отговори
# 120
Аз нямам нищо против китките по мъжките дрехи, но такива умалени до сцепване- твърдо нье! 😄😂

# 121
  • София
Аз много харесвам флорални мотиви в мъжка тениска. Имам 2 Mr. Green

# 122
Къв фит са Trollface

# 123
  • София
На мен в случая - oversize Heart Eyes

# 124
От любопитство гугълнах male dating outfit и ми излязоха някакви джендърски аутфити, които само ми показаха как съм заседнал в някое предишно десетилетие. Flushed Добре, че не ми се налага да ходя на първи срещи.

# 125
Bratan, носиш фрак? Heart Eyes Мисля, че се влюбих...

# 126
Не познавам мъже на 50, които се обличат така и честно казано, се радвам. Понеже пипитахте, повече носят костюми или комбинация от панталон/дънки и тениска/ риза (но не като показаните) /пуловер.
Това къде,в София в Ситито ли?
Няма мъж на когото да не му се иска да се чувства комфортно и лежерно в облеклото си.С изключение на силно комплексирани екземпляри,които на всяка цена искат да докажат "стил и класа".Или екстра пренавъртяните им жени,които чрез мъжа си искат да докажат същото,жалко за тях.
На някои им го налага професията/обкръжението,но по-голямата част,като излязат навън(чужбина),обличат "удобните" дрехи/обувки,защото никой не ги гледа и няма да бъдат коментирани.Типично по български.

# 127
  • София
Ма, глупости!
“Ще ти скъсам шортите” не е дошло от балните зали!

# 128
От любопитство гугълнах male dating outfit и ми излязоха някакви джендърски аутфити, които само ми показаха как съм заседнал в някое предишно десетилетие. Flushed Добре, че не ми се налага да ходя на първи срещи.
Направо на втора ги каниш. И аз избягвам първите срещи, даже понякога скачам на третите.

# 129
Скрит текст:
Сега се сещам, че имаше meme точно с това - как се обличат българите в чужбина - някаква снимка на Лопез с камериерска униформа и как като се връщат - Лопез, облечена за концерт май, пращи от марки. Сакън да не ги помислят за бедни у наше село, ако се върнат с дънки и тениска само.

# 130
Ванеса, мислех да споря, но после се отказах. Права сте! Всичките ми познати адвокати, финансисти, лекари и архитекти са силно комплексирани и затова не носят малки ризи на цветчета. Ще ги уведомя при следваща среща.

# 131
Моля спецовете да ми обясните ясно и точно кое е удобното и комфортното на дрехите с кройка плътно по тялото. Наистина ми е интересно, все мислех, че по-позьорско и фръцкащо от това да облечеш екстремно тясна разкопчана риза да ти подчертае бицепса и плочките няма.

# 132
  • София
А те, обикновено подчертават шкембенце и паласки и копчетата са под налягане. Много секс има там! Joy

# 133
А, Горджи, не така. Лафът под голям камък - голяма змия се крие не е дошъл от фитнеса.

# 134
Дами, забравяте еротиката на разкопчана риза и къдрави косми. Heart

Общи условия

Активация на акаунт