Какво смятате за Tinder?

• 56 199
  • 396
  •   1
Отговори
# 105
Ъм, мерси за комплимента, на 33 съм, ама... За мен човек над 25 вече е оставил понятието 'млад' зад гърба си.

# 106
И аз не харесвам визията с ризите, с изключение на бялата. За мъж на 50 пък абсурд, а смея да твърдя, че имам добър поглед върху тази възрастова група.
Братан, тогава защо си учуден, че дамата е била облечена подходящо за заведението?
Пак ме нахили с твоята възрастова експертност Smile Hug

Не съм учуден, просто беше се престарала явно. Барът е непретенциозен айриш пъб на Иван Шишман, а тя се беше докарала за нощта на Оскарите Grinning

# 107
Пъбовете не са ли кръчми?
Аз под бар разбирам нещо по-елегантничко.

# 108
Хахахах, bratan, Ти пък ме разсмя със селския бек от Меден рудник.
Пояснението за типа бар е важно, без него не схващах какво Ти е направило впечатление.

# 109
  • София
Е тей, бохо роклите ми сиротеят. От такива като вас Mr. Green

# 110
Преди два дни, за малко си направих профил в Тиндър, но после го изтрих. Не ми хареса самото приложение, иначе имаше хубави момичета Simple Smile.

# 111
По принцип подкрепям идеята Ти, bratan, но с някои изключения - ако мъж ме покани на опера, ще очаквам и двамата да спазим изискванията за дрескод, независимо дали иначе сме в стил "пейка парти". Blush
Аутфитът предложен от Ванеса е тип "селски бек от Меден рудник". Изумително.
Въпрос на вкус.

Покажете какъв е стилът на БГ мъжът,защото аз последните години не съм виждала нещо кой знае колко по-различно от джогинг панталони,"официален анцунг" и през лятото дънкови бермуди с блузка.
По ТВ гледам отчаяни опити по ВИП партита,но нещо кой знае колко мега, ексклузивно модерно не съм видяла.

За мен човек над 25 вече е оставил понятието 'млад' зад гърба си.
Явно има доста хляб още да изядеш.Подобни разсъждения не са повод за гордост

# 112
  • София
Преди два дни, за малко си направих профил в Тиндър, но после го изтрих. Не ми хареса самото приложение, иначе имаше хубави момичета Simple Smile.
Сашко, стига капризничи! Давай да те похарчим...

# 113
Пояснението за типа бар е важно, без него не схващах какво Ти е направило впечатление.

Да, може би грешно се изразих. Аз казвам бар на почти всичко с прилично голям бар шелф с наредени алкохоли, независимо дали е пъб, рок бар, бийч бар или пиано бар Smile

# 114
Явно има доста хляб още да изядеш.Подобни разсъждения не са повод за гордост
Изяла съм доста хляб. Не е повод за гордост да се набляга на понятието 'младост', а не на качества. Някак все така се случва, че като каже някой, че е млад, то е свършил някоя идиотия и очаква да бъде извинен поради младостта си. На 20 оправданието с младостта минава, на 25 и нагоре малко от малко трябва да ти е дошъл акълът.

# 115
bratan, не се съгласявай публично с мен, ще Ти отиде репутацията във форума! Flushed
Ванеса, явно зависи от обкръжението. Не познавам мъже на 50, които се обличат така и честно казано, се радвам. Понеже пипитахте, повече носят костюми или комбинация от панталон/дънки и тениска/ риза (но не като показаните) /пуловер.

# 116
  • София
Тя му е отишла репутацията - носи шорти.

Показаните сетчета са баш Меден Рудник. Супер slim fit ризките на цветенца вървят идеално с червена сатенирана рокличка и кристали по деколтето. Муцка.
Направо ги виждам във фейса - Stamat Totka Cheshmedzievi

# 117
Тя му е отишла репутацията - носи шорти.

Направо ги виждам във фейса - Stamat Totka Cheshmedzievi
За горното: фракът ми не е удобен за плаж, спорт и природа Grin

За долното: JoyJoyJoyJoy

# 118
  • София
I want to confess, че си купих дреха шорти преди един месец.
Много стилни и красиви. Още не съм ги обличала.

# 119
Това не е слим фит. Това е скини фит. И ризката е поне 2 размера по-малка от нужното.
То това е идиотското - малък размер, дамски десен и разкопчана наполовина.
Извинявайте сухарското ми мислене, ама нередно ми се вижда аз с рокля на цветя, а до мен някакъв такъв с дреха с повече китки в десена от моята рокля.

Общи условия

Активация на акаунт