Какво смятате за Tinder?

• 59 023
  • 396
  •   1
Отговори
# 225
Снимки на мъже, снимани пред скъпи чужди коли или скъпа витрина, са уловили точно същността им. Trollface

# 226
За снимките - слагат се такива, защото това се търси.
Който не иска да попада на обвивки, не ходи в такива сайтове, които предлагат и продават точно такава бърза стока. Или филтрира според други критерии.
Тая със св1рк@та едва ли някой има очаквания да е там за ходене на кино.

Точно затова съм против подобни способи за намиране на сърдечни контакти. И не ходя, разбира се.

Например, за онлайн запознанства , форматът на форумите -преобладаващо текст , е много по-добър, според мен. Можеш да се свържеш с човек , с приблизително на твоето мислене и да има истински социален контакт, не говоря за любов, секс, брак, а за чуваемост,комуникация преди всичко. Няква основа поне, на която да се стъпи.
За съжаление, вече е малко ретро форумния живот.

# 227
  • София
Снимки на мъже, снимани пред скъпи чужди коли или скъпа витрина, са уловили точно същността им. Trollface
Съгласна Mr. Green

# 228
Всъщност да. Идеално улавят същността и приоритетите им и дори без много четене между редовете се разминаваме - за мое най-голямо щастие. Simple Smile

Форумите са топ, съгласна!

# 229
Форуми, клубове по интереси. Един разумен човек ще търси някакъв баланс за дългосрочна връзка.
Ако търси краткотрайно забавление, то тогава ценностната система или характерът на тоя отсреща нямат никакво значение и превес взема само външността.

# 230
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз май ще размразявам крилете и ще отлитам.
Приятен полет. Дано не е "bumpy", и меко ти кацане после, че все някога се приземяваш. Wink

Важното е броят на излитанията да е равен на броя на кацанията. Simple Smile
Да ти кажа предпочитам по-малко бройки от всичко, но качествени и по мой вкус, задоволяващи цялата палитра от потребности.
Моите са по мой вкус и критерии. Кое те кара да мислиш, че трябва да са по твои?

На всеки е по неговия вкус и критерии. Човек филтрира, търсейки себеподобни.
И двамата казваме едно и също. Аз не се налагам, ако така ти звучи. Зрял човек няма нужда от несъвместимости и разминавания.
Иначе, ако обичаш и искаш да си капак, похлупак, отгоре, нямам против, но пътят е дълъг. WinkSweat Smile

Относно усмивките и общуването -> Естествено, че предпочитам усмихната и спокойна жена пред изнервено-намусен буцуняк. Истерички и хиперактивни също не ми действат добре.
Флиртът и закачките са много приятно нещо, свалят стреса, разсейват.
А вече в очите на този, онзи, и т.н., който не те познава какъв "би" изглеждал, си е негов проблем.
На мен ми е много гот.
И житейският ми опит досега показва, както и силната интуиция, че съвместими хора и типажи, се привличат и общуването върви леко и непринудено, няма "надцакване", което може двамата нарочно да си го правят, шегувайки се, и да разнообразят, пробвайки си характерите в същото време.

Въобще не съм съгласен да се правят каквито и да било изводи и заключения от снимки, обвивки, профили и т.н. На 4 очи пичове, на 4 очи, именно защото всичко е изопачено и изкривено. Hands V
И няма какво да се залъгваме - общите интереси, мироглед, акъл, начин на мислене, приоритети, грамотност, липса на грамотност, ценности и т.н., са решаващите.
А вече всеки, търсещ различното, си отсява и попада/или не на своето.
Идеални хора няма. Въпросът е да има колкото се може по-малко неща, с които потенциално би направил компромис, спрямо това какво търси - кратка забивка, компания, дългосрочна връзка и т.н. Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 11:47 от FragranceFanatic

# 231
Снимката да ви е проблем...
Моите наблюдения са, че хората като цяло не са подготвени за идеята, че този отсреща не е перфектен - ама като за тях перфектен, излязъл от личните им фантазии - и изпадат в ступор.
Моментът, в който самите хора са не-перфектни е още по-забавен Simple Smile

# 232
Съгласна Mr. Green
Аз не съм съгласен. Как ли ще позволя на една кола да засенчи личността ми.

# 233
Имам колега ловец. Около 135 кила, ходи на някакво място, приготвя пушката си, отваря една бира и чЕка сърната да се появи.
Друг му е нужно само нож, ловкост, хитрост и още редица качества...дебне, премисля стратегии, търпение, крие се в сенките и накрая ще улови сърната.
И едното е лов и другото е лов Simple Smile
Но силно си мисля, че Тиндер,миндер и такива са лов от първия тип...много по-еволюирал и модерен, Но...няма я тръпката...поне аз не я виждам в това да се излегнеш с чипс и бира и с палец по екрана на телефона да даваш наляво или надясно Simple Smile))

# 234
  • София
Дидо, от теб идва светлината, сянка не хвърляш.

Тиндър си е точно пусия.
Нулеви усилия, бърз адреналин, захабяване на чувства и емоции.

# 235
Благодаря, Джорджа!
След толкова споделен опит, някой от вас имал ли е среща от запознанство в Тиндър?

# 236
Не, аз очаквам да имам среща от запознанство в bg-mamma, Дидо. Heart

# 237
Гледай как даваш храна на акулите.
Обещанието си е обещание, Тай!

# 238
Аз предпочитам да се заявя в темите, да не би някоя съфорумка да е пропуснала, че си обещан вече. Blush

# 239
  • София
Даже и аз нямам против Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт