Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 744
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз се чудя до кога ще се връщат към това изнасилване. Не ми е приятно, като седна в 20.00 ч. пред телевизора, само да ми повтарят тази сценка. Толкова не можаха да измислят някаква друга драма със Зорница.

# 496
Тия двете какво са се окахърили такива😁

# 497
  • София
Нали Професорът ще е болен Wink

# 498
Магдето както винаги е по-угрижена от близките, в случая Кръстева 😃😃😃

# 499
  • София
Жекова много изрусена ми се струва или е от светлината.

# 500
Като гледах промото /от качен файл/ ми се стори ,че Кръстева много  глуповато, но поучаващо   говори с някого-някакъв пациент, който вероятно не вярва в Ковид-истерията.
 Вчера хванах промото по ТВ , тя наистина направо кудкудяка ,  толкова е театрално , като  усмивки от  старите ленти .

# 501
Преди малко мина разширено промо, но вкъщи е шумно и нищо не чух.

Откъси от сватбата, Фотев и Нора на вечеря  вдигат наздравица, Фотев на легло в болницата, полиция извеждат Тасев с белезници, Пудела и някоя, която не успях да разпозная, мисля, че е нора героиня правят секс, Цонев с кислородни системи, това успях да схвана.
Ако успее Донето да го качи 🤗

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 20:32 от Вαнилия ~🌸~

# 502
Ванилия, я сватбата пак ли беше сюрреалистична Joy

Еее,как си знаехме,че Фотев ще се закачи за Нора. Grinning

# 503
И аз го пропуснах, докато се усетя, че не въртят старото, слушайки само с едно ухо.
Mного русолява беше девойката с Пудела, дали не е Kая. Тя е с нов цвят тоя сезон.

# 504
Да, възможно и да е Кая, макар, че ми се стори по-руса от нея.

Сватбата този път изглеждаше реална, но не съм сигурна, имаше и един откъс как на Зорница ѝ прилошава и ѝ се гади.

# 505
четейки за Гринч JoyJoyJoy :

# 506
Готово Kissing Heart

https://we.tl/t-f0M1yQf9JU

Кайчето е в леглото с тоя...да не казвам какъв е ХХ.
Ейййй, като си харесам някой герой, все го събират с някого, който ме дразни Joy

# 507
Дразнихте се, че Кайчето е с Мистър Пропър, а сега се дразните, че е с Гринч Grinning

# 508
Това със сватбата продължава да ми е не както трябва, има нещо сбъркано, та там няма никой освен тримцата, oсвен всичкид руги неща.
Нора ми е чудно дали не играе някоя игра, все пак как да не знае кой и какъв е Фотев.
Тасев за какво ли пък го извеждат с полиция, Фотев може да му е спретнал пак някой номер, ама какъв по-добър да свали жената, която обича.
Гринч с Кая, охх, мале......отново - лошо ми е! Joy

# 509
Уфф, тоя Пудел овърша все готините мацки 🤬😃

Общи условия

Активация на акаунт