Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 716
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Ще го има, ще го има в този сезон, мен това не ме притеснява 😁 Просто ще пропусна 15 серии драма с Чудото, и ще забремени ли Гриндж Кайчето, ама ще чета тук😁

# 586
  • София
Humble, драмата с чудото ще е цял сезон 😂. Зорница е кръвна група 0, Rh”-“, така че...😜

# 587
Humble, драмата с чудото ще е цял сезон 😂. Зорница е кръвна група 0, Rh”-“, така че...😜
Страшно няма, майка веднага ще й даде кръв, ако се наложи. 😁

# 588
Не могат да пишат хубави сцени за бременни и деца. Става крайно досадно като почнат с детето на Магда, Пепе и Кари, бебе Диана, а сега и със Зора дали ще го износи, дали ще е здраво и т.н.
На Хинова и Мазов пък май не го видях изобщо, не помня. И там един сезон драми с рускинята в стил мексикански сериал и накрая Лорчето се върна на работа и не я видяхме с бебе. Smirk

# 589
  • София
A, Хинова нали пи нещо, правеха някакви фокуси да го кърми 😂

# 590
На среща с Хайландера😁

# 591
На среща с Хайландера😁
Фотев верно като Шотландски боец. Вече разбрахме как могат да го убият - само, ако му отрежат главата.

# 592
Цитат
Фотев верно като Шотландски боец. Вече разбрахме как могат да го убият - само, ако му отрежат главата.
Мне, и тогава в 13ти сезон ще се завърне като Терминаторът, или още по-зле: Робомутра🤣

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 14:02 от HumbleDrumble

# 593
В последното си видео Неда отговаря на въпроси за Кая - каза, че в този сезон ще бъде по-целеустремена и бойна. 😄
Пудела да внимава 😂😂

# 594
Аз се обзалагам,че Хъхъ ще бере много сериозни ядове с Кая. Grinning

# 595
Мисля, че е време Гринч да каже на Кая за йерархията Joy, охх, още се смея, като се сетя за това Joy
Продължавам да се съмнявам във възможностите на Кая да е бойна, ако бе Норчето мога да си го представя, ама Райкова е по-голяма мека Мария и от Зорница в това отношение Grinning

Силно се надявам Нора да хвърля Фотев на върбата, че другият вариант не ми се гледа.

Утре може да ни пуснат промо за премиерата.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 15:45 от maichetoooo

# 596
Вчера забелязах един кадър, от тези единичните, с които промотират сериала преди реклами.
Та там онзи откаченият с пистолета държеше на мушка Кръстева, направо си изглеждаше страшно, чак самата тя подскочи. Досега от промото се виждаше нещо подобно, но със Зорница. Става още по-интересно, едвам ще дочакам вече 08.09.

# 597
Майче, и аз се надявам да няма любовен романс между Фотев и Нора,че ми е малко в повече.
А Кая беше мека, свърши тая. Сега ще има гърч на мъжете. Или няма да има и Гринч ще си я гъбарка както му е кеф Grinning

Там с мъжа, Кръстева и Зорница е малко омотано,хич не мога да навържа кой кого и защо. Grinning

# 598
Вчера забелязах един кадър, от тези единичните, с които промотират сериала преди реклами.
Та там онзи откаченият с пистолета държеше на мушка Кръстева, направо си изглеждаше страшно, чак самата тя подскочи. Досега от промото се виждаше нещо подобно, но със Зорница. Става още по-интересно, едвам ще дочакам вече 08.09.
Виждала съм само на Тасев и полицаите и това с Цонев.
В един момент ще заплашва Кръстева, в друг Зорница и в трети момент са тримата заедно и в цялата тази какафония Марио е ранен Grinning
Чакам анонсаджията(дано се е върнал старият, че този новият не ме кефи Joy) да видя как ще опише случая Grinning

# 599
  • София
Анонс: “ Изперкал пациент ще размахва пистолет в болницата. Кои доктори ще пострадат, гледайте в първи епизод на новия сезон” 🤣... Майче, нещо такова ще е 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт