Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 656
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Хахахаха как беше - когато настъпиш част от Лего с бос крак 😁😁😁

# 691
Ахахха, Майче, този е недостижим! Joy

Изобщо не смятам,че Нора ще гъбарка Фотев, смятам,че ще си видим драмата в пълния й блясък. Понеже Фотев съвсем не ме радва, ще трябва да я гледам тази сюжетна линия с половин око, но дано все пак измислят нещо малко по-различно от това,което видяхме между Фотев, Ина и Тасев.
Прочем този постер е моя работа, събрах трите ядосани лица на едно, че все бяха на отделни, а трябваше да са заедно, за да се получи този шедьовър Joy

Аз не моаг да повярвам, че Нора не знае кой е Фотев за Тасев и изобщо кой и какъв е той.
Борис съм сигурна, че ще я предупреди да внимава и да не се доверява, ама ако изкарат Нора чак пък толкова доверчива и я вкарат във връзка с Фотев, ще ми е бррр. Макар че той явно има особен подход към жените и успява да ги омае, като например със София, а пък Ина е била дълго време женена за него.

# 692
  • София
Не, не вярвам / не искам/ Нора да е такава патка... Вярно, че и Марио беше твърде стар за нея, но тоя може да й бъде дядо 🥶

# 693
Не, не вярвам / не искам/ Нора да е такава патка... Вярно, че и Марио беше твърде стар за нея, но тоя може да й бъде дядо 🥶
За мен не възрастта на Фотев, а що за човек е ,на какво е способен и че няма граници, за да получи своето не ми харесва за Нора. А и цялото това нещо дори няма да е свързано с нея, а ще бъде използвана заради Тасев.

# 694
  • София
Нее, Нора е бойна - тя ще извърти нещо - ще го запише, ще намери доказателства срещу него... ще го закове 😁

# 695
Мхм, в предпоследния епизод. Дотогава ще се увлече, че дразни Тасев, ще му отмъщава за това,че не я обича и каквото там още се сетиш.
А да изработи Фотев ще е дежа вю с Чакъров.

# 696
Да, бе - супер Нора🦸♀ изобличава всеки злодей с лекота  😁
за съжаление, не става така и в реалността отдавна щеше да лежи в някоя канавка

# 697
След като видях постера, мисля че Фотев ще е инициатора за запознанството с Нора и всичко останало. Това ще е голям удар по Тасев. Със сигурност Фотев ще знае коя е Чилингирова и в частност каква е и какво значи за Борис. Положението ще е "ти ми отне жената, сега аз ще отнема твоята."

# 698

А може пък Нора да промени Фотев....
И на мен не ми харесва, че я забъркват с него.
Но определено не смятам, че тя ще върти номера, видяхме, че е лабилна, принципна и не знам докъде ще стигне и дали сама няма да си падне в капана, все пак това е Фотев!!!

# 699
Дано само не си дръпне парите от центъра за трансплантация на роговици 😭

# 700
Хъмбъл, такъв център няма да видим, както стана с Да Винчи и центъра за изследвания на Табаков.

# 701
Дано пък са измислили интересно историята с Нора. И все пак малко от малко реалистична😃

# 702
😭 сигурно ще ги вложат за изобретяване на ваксина срещу кофит🤪

# 703
  • София
Хъмбъл, такъв център няма да видим, както стана с Да Винчи и центъра за изследвания на Табаков.
Видяхме кашоните на Табаков 😂

# 704
Дано поне му намерят готин пич на Светльо😁

Общи условия

Активация на акаунт