Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 658
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Разбирам започнали са снимки и ще има нов сезон. Доста неочаквано за мен. Признавам си нищо не си спомням от последният сезон, освен, че подхванаха темата с коронавируса. Но срам герои, събития  нищо не си спомням. Не ми се гледат и сериите от предишният сезон за да си припомня. Не ми харесва "връщането" на Фотев. Той отдавна си "изпя песента". Не беше ли в затвора?-

# 76
Е то единствено Фотев можеха да върнат, другите ги приключиха кой щастливо, кой не толкова щастливо Joy
Въпреки това тайно се надявам да върнат Табаков Joy

# 77
Е то единствено Фотев можеха да върнат, другите ги приключиха кой щастливо, кой не толкова щастливо Joy
Въпреки това тайно се надявам да върнат Табаков Joy
Иван Юруков в ново интервю казва, че засега ще стои настрани от сериалите, защото не му били приоритет. Ако върнат Табаков, ще да го играе някой друг. Имате ли предложения!? 😁

# 78
Абе аз като ви казвам, че ония доктори в Испания са били на по една-две сангрии (за дезинфекция) и са объркали медицинските картони.....

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 21:53 от Donna Paulsen

# 79
Не виждам защо да го връщат Табаков, той докато беше наличен се чудиха и не знаеха какво да го правят.

# 80
Донна, представих си го как се връща Тони под прикритието на Табаков, и Кака отново лудва по него. И как й прави още едно чудо🤣😁

# 81
Абееее, я си гледай твоя Наков Joy

# 82
Абееее, я си гледай твоя Наков Joy
Мисля го.. както е взел да се вкарва във форма, дали няма да се запали ептен по фитнеса и да се запише на курс при Хаджито. 🤔😁 Представям си ги как правят двойно набиране на лоста😁🤣

# 83
Хаджито си пада по каки, не по батковци, а и Наков не си го представям с този хлапак. То хептен става гейско-педофилска история. Smile

# 84
не ми изглежда на 19 Хаджито. 😁 Не се знае по какво си пада, докато не го решат сценаристите 😁

# 85
  • София
Аз предлагам Тонича да се явява в кошмарите на Кака и Батко... и Албена, ако се появи 🤣

# 86
  • София
Аз си мислех, че покрай короната ще си дадат малко по-дълга почивка. Няма да им навреди. Таман да напишат по-качествен сценарий. Но те продължават да си блъскат по 2 сезона на година. Но след като се гледа, копче не можем им каза.
цар рейтинг *пръст надолу*

# 87
Да се включа и аз за следене на темата.
Дано новият сезон е интересен, пък дали ще е последен - отново зависи от рейтинга и от желанията на зрителите.

# 88
Аз вече за кой ли път пиша 19ти сезон, вместо 10ти, та нищо чудно да откарат до 20ти🤣

# 89
A то нашето ОЖ ще е българския аналог на ДК... Сигурно поне още 50 сезона ще направят. Сезон 47 Фотев още е жив и тормози внуците на Тасев Joy

Общи условия

Активация на акаунт