Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 751
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Четейки анонса явно Фотев ще си бъде все същата гад, което се разминава с казаното от Веснаков Thinking

# 466
Имам чувството, че този анонс са го написали колкото да имат нещо написано

# 467
Изглежда ми, че са подготвили добър сезон!
То на промото все така изглежда, пък после друго, ама въпреки това го чакам с нетърпение.

Виждам, че никъде не се споменава нещо за финал, може би ще снимат още сезони или поне си оставят вратичка и ще го решават в движение.

# 468
Ванилия, според мен ще си оставят вратичка. Ако имат висок рейтинг, ако имат вдъхновение и идеи за нови сезони, като нищо ще се договорят с Нова тв за следващ сезон.
И на мен ми се струва, че ще бъде доста динамично, поне в началото, да видим какво са приготвили. Промотата повдигат доста въпроси Grinning

# 469
Този хубавец ще играе и той, в някоя серия, но е много малък за Наков🤔
https://instagram.com/naidenovvg?igshid=1mizvbyx1n1nq

# 470
Аз съм забелязала, че в началото са доста динамични епизодите, но в един момент забиват и тук-там добри епизоди се редуват с доста скучни, та към края да се засилят пак Joy

# 471
Аз съм забелязала, че в началото са доста динамични епизодите, но в един момент забиват и тук-там добри епизоди се редуват с доста скучни, та към края да се засилят пак Joy
Сандвич 😺

# 472
  • София
Аа, готин е 😍! Прилича на по-красива версия на Батко 😉

# 473
Аа, готин е 😍! Прилича на по-красива версия на Батко 😉 

А-а-а , не закачай Батко   !!!
Той  не участва в никакви класации  Joy
 Младежът просто  си е Убавичък  /дано да е и таланлив/ , а Батко ... си е Батко Grinning

Като пуснат такова промо , обикновено става въпрос на нещо , което протича и свършва за 10 минути . Надявам се да са  хвърлили повече  сили в създаването на  интересна история , не толкова 10минутен екшън .

# 474
Злати се сети кой е пичът с големият пистолет 😁

# 475
  • София
''Антитела''

Интересно име за сезона са избрали. Simple Smile
Навява всякакви асоциации...

# 476
Злати се сети кой е пичът с големият пистолет 😁

Аз не бих го познала - М.Маринов, той играеше и в ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО, голяма промяна.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 19:02 от Daniela Gospodinova 601697

# 477
Бъдещето гадже на Наков... Ама айде сериозно тези от екипа да намерят някое готино гадже специализант за Наков Grinning

# 478
Хора, сигурно никой не го е гледал, щото веднага го изтриха, тъкмо щях да хо свалям. Марта Вачкова дундурка много агресивно едно изкуствено бебе, направо ще му откачи главата, че го и псува. Абе заспивай, бе мама ти. 🤣 И после го хвърли, като торба с боклук във варел, на кушетката: Ай, отивай да спиш, а мама ти. И то, завалката, се изръси на земята и умря🤣
Качили са го, но само половината и с пояснение, че е кукла. Е, трябва да си дАбил да не разбереш, че е кукла. 🤣
https://streamable.com/srkcro

За протокола: Банков и Наков играят в Антитяло, едно кинонедоразумение, копродукция на Щатите и България. Кака ви Виктория играе там също, но не е Духовникова, ами Иванова.
Ролята на Свежо е толкова никаква, че дори не успявам да го различа в масовката. Вергов и Иванова са едни от главните.
Страшно идиотски филм, направен със страшно малко пари. 😁😏

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 16:40 от HumbleDrumble

# 479
  • София
Леле, Humble, внимавай с чая / напоследък е доста вреден 🤪/
Но ми подхвърли идея за БГ-USA филм: Наков, Банков, Дамянова и Табаков откриват частна клиника на Хавай, но ги тормози Фотев, заедно с руската мафия. И там се намесва 5-0 плюс NCI и... нататък Donna да се развихря 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт