Проблем с фуроталгин

• 5 206
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте

Слагам си фуроталгин, защото ме боли ухото и от два дена имам леко подобрение. Лежа обратно на страната на, която са ми накапали фуроталгина около 2-3 минути след това ставам. Днес, обаче се случи нещо ужасно. Аз бях на работа и след като ми го накапаха съм заспал като пор обърнат обратно на страната. Вероятно съм лежал около три часа преди да се събудя ужасен. Какво би могло да се случи от това? Като гледам още мисля що годе нормално. Надявам се да не съм си увредил мозъка или нещо подобно.

# 1
  • bulgaria
В листовката пише, че се стои няколко минути с капките и след това се слага памук. Споко, нищо няма да ти стане. Simple Smile

# 2
  • Цюрих
Здравейте

Слагам си фуроталгин, защото ме боли ухото и от два дена имам леко подобрение. Лежа обратно на страната на, която са ми накапали фуроталгина около 2-3 минути след това ставам. Днес, обаче се случи нещо ужасно. Аз бях на работа и след като ми го накапаха съм заспал като пор обърнат обратно на страната. Вероятно съм лежал около три часа преди да се събудя ужасен. Какво би могло да се случи от това? Като гледам още мисля що годе нормално. Надявам се да не съм си увредил мозъка или нещо подобно.
Мозъка от друго може да си увредиш със сигурност. Голям си цирк!
Фоуроталгин се капе в ухото до половин пълен капкомер със затоплени капки, с температура на тялото. Като си капнеш на ръката да не те пари. И се държат в ухото от 15мин до 30мин. Аз на моето дете ги слагам по 20 мин, защото повече не я свърта.Пък си е нормално, не съм го увредила.
За 2-3мин нищо не правиш с лечението. И каналът на ухото трябва добре да се напълни. Случвало ми се е да спя цяла вечер с тези капки, нищо ми няма. Пий си една ракия за успокоение Grinning, ще оживееш...

# 3
В листовката пише, че се стои няколко минути с капките и след това се слага памук. Споко, нищо няма да ти стане. Simple Smile
E .. Няколко минути е доста по-малко от три часа.

# 4
За всеки случай изискай ЯМР на главата, все пак доста си престоял и не се знае до къде са проникнали.

# 5
За всеки случай изискай ЯМР на главата, все пак доста си престоял и не се знае до къде са проникнали.
М да. Просто чудесно .... И май се чувствам малко по-глупав. От снощи. Astonished

# 6
Може ли да обясните каква е връзката с ЯМР и капките за уши?
За първи път чувам, че капки за уши могат да увредят по някакъв начин мозъка?

Общи условия

Активация на акаунт