Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 116
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
А сега дали са намалени сутиените за кърмене в H&M?

Имаше малко намалени модели, аз си изрових комплект два броя за 20 лв общо. Аз съм с малък бюст, може само малките да намалят, не знам Simple Smile като гледам специално за бременните, основно големи се търсят Simple Smile

# 316
  • София
Козметичката ми вчера ми каза, че имам няколко стрии по дупето. Аз не ги виждам на огледалото, ама може и да не знам какво точно да гледам Grinning Истината е, че от към  мазане все наблягах на корема и гърдите  и следователно бедрата и дупето малко ги занемарих, така че ще си нося последиците сега.

Ходилата ми толкова са се подули, че пръстите на краката ми приличат на малки кебабченца.  Disappointed Трудно ми е вече да обуя и маратонките, ама няма как, ще издържа още някоя индруга седмица.

# 317
Честит да е малкия Тодор! Да е здрав и да расте много щастлив!💓
S_Petrova дано не си се стреснала, важното е, че сте здрави и тримата!

Купих си 2 сутиена за кърмачки от HM- черен и телесен, в комплект. Много са меки и удобни, допаднаха ми като качество и ще си ги нося и по-нататък. Бяха около 40-50 лв за двата. Аз съм с бюст 80С преди да забременея и сега са пораснали, но не прекалено. Вмъкнах се в размер Л, но май имаше и по-големи. Ако искате и ще ги снимам(сутиените де 😄).

Имам стрии само по гърдите, другаде не. Явно са пораснали повече, отколкото ми се струва.
При мен пък се появяват много малки папиломчета по кожата и под мишниците. До сега не съм имала такива 😲

# 318
Момичета, дойде и моят ред Hug
Днес се роди Никол - 3040гр./ 50см

Пожелавам на всички бързо и безпроблемно раждане като моето 😘

# 319
Честито!!

# 320
Честито бебче Simple Smile Да е здравичка и да има много щастлив живот. Браво на мама!

# 321
  • Denmark
Още едно бебчеее 😊😊😊😊 Честито!!! ❤️

# 322

Йее, честито! Почнаха вече да "валят" бебоциии 😊 и до сега все леки раждания, бравооо! Дано така върви до края❤️

# 323
Честито и от мен и на двете мами,желая ви много здраве и щастие,на вас и семействата ми и най-вече с бебчетата всичко да е 6! Simple Smile ❤💙

# 324
Беше планирано секцио.Вчера ме настаниха..взеха ми кръв за изследвания ии познайте.... и за корона вируса също задължителен бил и се заплаща от мен 😄😃 както и да е ..
По време на операцията усетих единствено на два пъти натиск на корема не точно болка а като силен задух бебчо проплака още като го изкараха😊😊  показаха мш го снимаха ни .Днес ме раздвижиха малко утре повече.Единствено ме боли като ми натискат корема за кръвта която е е от матката  много е кофти.Утре.ще си е при мен бебо и ще се учим да се кърмим и как се става мама на малко човече🤩🤩🤩   ще си го взема и гушна🥰🥰😇

# 325
  • Sofia
Честити бебчета! Колко хубави новини!
Да са здрави, спокойни и да радват родителите си, малките Тодор и Никол! Heart Heart
S_Petrova много неприятна случка, съжалявам. Важното е, че вие сте добре!

За сутиените - имам един комплект от 2 броя от H&M. Много съм доволна.

# 326

Благодарим за ценното пожелание!
Честито и бъдете много здрави и щастливи! 🥰

# 327
Simple Smile Живи и здрави новите бебета и техните майки!
S_Petrova,  неприятно...дано няма много поражения!
И аз не обичам да ми досаждат, особено като почнат да се "превземат и лигавят" покрай всичко свързано с бебето. Но още с предното се научиха, че ако реша ще кажа и да не питат и да не досаждат.
Сутиен си взех от Джъмбо, малки са ми чашките, но за вкъщи става, ползвам и спортни потници и потници за кърмене. Последно мисля от H&M  си взех обикновено бюстие, което е като много къс потник, но му сложих ластик.  Имах и бюстие за кърмене от Мама Конти. 
Аз се чудя дали ще успея да отида до козметичката, защото още не са за махане, а после дали ще има време, че предния път родих 3 дни преди  записания час Simple Smile

# 328
Беше планирано секцио.Вчера ме настаниха..взеха ми кръв за изследвания ии познайте.... и за корона вируса също задължителен бил и се заплаща от мен 😄😃 както и да е ..
По време на операцията усетих единствено на два пъти натиск на корема не точно болка а като силен задух бебчо проплака още като го изкараха😊😊  показаха мш го снимаха ни .Днес ме раздвижиха малко утре повече.Единствено ме боли като ми натискат корема за кръвта която е е от матката  много е кофти.Утре.ще си е при мен бебо и ще се учим да се кърмим и как се става мама на малко човече🤩🤩🤩   ще си го взема и гушна🥰🥰😇

Честито бебче,ще кажеш ли кой ти беше анестезиолога и лекаря?
Кога започна да си усещаш краката?
Много пациенти ли има в Селена?

# 329
Оххх колко много бебчета и тук и във фейсбук групата! Голямо щастие! 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт