Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 121
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Честито бебе Тодор и от мен.
В H&M има страшно много видове сутиени за кърмене, както и размери. Може и онлайн да погледнете, за който няма магазин в града.
Тези хигиенни комплекти са нещо напълно излишно и скъпо, момичета. Преди 5 години купих такъв на Томи Типи за сина ми, половината неща не са използвани никога, няма и да бъдат.
Купете му една ножичка за нокти за 3 лв от някъде, гребена за коса е пълна глупост, а четка за зъби ще ви трябва след година и половина.

# 301
Още 1 бебче, честито, Диана! Много да сте здрави и бързо възстановяване 😊

Днес бях на преглед в 35 г. С., но бебка върви малка.... 2,190кг отговаря на 34 г.с.Избрахме дата за секциото. АГ се надява да стигне 3кг, но... Ще видим.

Да се оплача какво ни сполетя. След прегледа, както имах вече всички документи за постъпване в болницата, спряхме колата до НОИ, за да си извадя ПИК код и след няма и 10мин гледаме струпване на хора, пожарна... И хоп, колата ни гори... Мъжа ми бързо извади документите, добре че беше само капака и отгоре тръгнал огъня, а не из цялата кола. Та хора от пожарната ме докараха до вкъщи, а аз имах чувството, че ще родя 😄

Много кофти ситуация, надявам се, че си добре. Почини си, да не е от стрес да си предизвикаш контракции.

Сутиен си взех от Тип бабешки са , но пък имат големи размери Simple Smile Най-големият размер е 105D.
Аз съм Е 85 в момента  преди бях Е 75 но обиколката ми се е уголемила малко общо взето най големите които намерих бяха малки

# 302
Честито бебе Тодор и от мен.
В H&M има страшно много видове сутиени за кърмене, както и размери. Може и онлайн да погледнете, за който няма магазин в града.
Тези хигиенни комплекти са нещо напълно излишно и скъпо, момичета. Преди 5 години купих такъв на Томи Типи за сина ми, половината неща не са използвани никога, няма и да бъдат.
Купете му една ножичка за нокти за 3 лв от някъде, гребена за коса е пълна глупост, а четка за зъби ще ви трябва след година и половина.
Аз попаднах съвсем случайно на комплект на Tigex намален на 10 лева във фешън галери.
Преди това бях попаднала и на термометър на Томи за стая  и вода, пак за нещо от сорта от 10 лева.
Иначе комплектите за мен  са ужасно скъпи😶

# 303

Днес бях на преглед в 35 г. С., но бебка върви малка.... 2,190кг отговаря на 34 г.с.Избрахме дата за секциото. АГ се надява да стигне 3кг, но... Ще видим.

Да се оплача какво ни сполетя. След прегледа, както имах вече всички документи за постъпване в болницата, спряхме колата до НОИ, за да си извадя ПИК код и след няма и 10мин гледаме струпване на хора, пожарна... И хоп, колата ни гори... Мъжа ми бързо извади документите, добре че беше само капака и отгоре тръгнал огъня, а не из цялата кола. Та хора от пожарната ме докараха до вкъщи, а аз имах чувството, че ще родя 😄

Много кофти ситуация, надявам се, че си добре. Почини си, да не е от стрес да си предизвикаш контракции.

Сутиен си взех от Тип бабешки са , но пък имат големи размери Simple Smile Най-големият размер е 105D.
Аз съм Е 85 в момента  преди бях Е 75 но обиколката ми се е уголемила малко общо взето най големите които намерих бяха малки

аз успях да си намеря 90Е точно в h and m, и кройката е много добра

# 304

аз успях да си намеря 90Е точно в h and m, и кройката е много добра
Ще се разходя да видя аз попринцип не съм сигурна че е чак толко наложително имам един от лидъл ама ми е малък но го имам ако в болницата кажат нещо ще го нося него ако не нз дали изобщо ми трябва кво пречи да си сваля презрамката директно нз някак си се чудя дали да купувам вече

# 305
Явно доста от нас имат проблеми с родата на мъжете.. големи досадници значи 😡
Относно сутиените аз си взех от H&M 95E и съм очарована,даже така като е тръгнало обикновен сутиен повече няма да сложа. 😁

# 306
Аз ползвам сутиен от Лидл. Ама в нас нищо не нося, че ми стяга ужасно. Навън съм с подплънки , за да нямам петна по дрехите.
И за мен комплектите са излишни. Сега синът ми иска да се вчесва сутрин преди ясла и си има гребен. Четка за зъби взех от Джъмбо с пес патрул ( задължително!). Термометър за стая си взех станция от Техномаркет- показва час, температура, влажност

# 307
Да се похваля😊😊😊😇😇😇😇🥰🥰🥰
Днес сутринта се роди нашия син Тодор💙
Тежи 3 кг170гр и е 49см
Честито на малкия Тодор! Много да е здравичък и да ви радва!

# 308
Честито за новото бебче Тодор - да е жив и здрав,а на мама бързо възстановяване!
За сутиените в НМ ми се видяха много добри, памучни, но малко е зор с размерите аз съм с много голям бюст и до сега не ме е огряло да имам късмет. Аз лично ще съм с помпа и не ми е толкова необходим, може да ви се стори странно и не познавам друга майка като мен, но съм с особено мнение за акта на кърменето, имах адски много кърма до година и няколко месеца и ползвах само помпата.
за комплектчетата с джунджурийките аз също смятам, че са излишен разход, за дъщеря ми купувах и нищо не ползвах, нито помпа за нос, нито четка за коса- нужна е само една ножичка и това е. хем ми беше първо дете, но и термометър за стая не съм ползвала и термометър за вода, на око съм преценявала всичко. Като знам колко излишни неща бях накупила, сега само дрешки, каквото реша, че ще ми е от полза ще си го купя в движение и аптеки и онлайн магазини навсякъде.
Аз снощи бях с контракции през 10 мин, силно стягане, но не бих казала болезнено, голяма драма ми е ще разбера ли, че са истински или е фалшива тревога, ако са през деня иди ела няма да съм си разкарала лекарката напразно, ама пусто все вечер ме напъва . С дъщеря ми ми изтекоха водите - чиста работа.

# 309
последните години си взимам сутиени от Астратекс, мисля че са полски, ако не се лъжа, идват за около седмица и имат доста големи размери...мн са качествени, но този път реших да заложа на нещо, което мога да пробвам на място, а и не са ефтини. Връщала съм към тях такива, които не са ми пасвали, няма проблем, малко по- бавно става , но са коректни и превеждат парите по сметка...пускам линк , ако някоя мама се интересува
https://www.astratex.bg/sutieni/za-krmachki/

# 310
Днес минах през Уайкики , има доста намалени неща, бебешки и детски. Ако имате още за пазаруване, може да огледате там. В Пепко нищо не ми хареса. В ХМ не отидох.

# 311
  • Denmark
Направо ме изумихте с тези размери за сутиен 😳😄 Аз едва пълнех А чашка преди и сега не е по-различно, надявах се поне малко да пораснат ама не. 😄 Ще си ползвам моите сутиени и ще си купя нови като спра да кърмя и съм наплякала тези с мляко (дано, дано).

S_Petrova, дано не си се претиснила повече отколкото трябва Confused и колата се оправи бързо. Почивай сега.

Дейзи, не си само ти 😄 Нямам никакво желание да се виждам с други хора, освен МП. Даже като ми звънне телефона вдигам с ужасна досада и изобщо не ми се говори...

Искам да раждам 😄😄😄

Аз пак да се присламча към Паола, че и моят корем все си е бил ниско. 😄 Ама сега все едно ще изпадне.

Как е положението със стриите, дами?
Аз съм си само с тези от вътрешната страна на бедрата ама още са лилави. 😢

# 312
Моя корем изглежда ужасно от стриите... казаха ми, че имало Джинджира за стрии. Чудя се нея ли да взема или някакво мазило за белези. не, че има кой да ме гледа там ама...не е хубава гледка

# 313
От няколко месеца нося само със спортни сутиени (меки, без банели и стегнати ластици). Имам 2 сутиена за общо около 40лв от Н&М - удобни са и един от Jumbo за 8 лв. Този от Jumbo уж го взех на майтап, но ще излезе много добър, дори по-удобен от другите.

И още една покупка от там - взех си силиконови подложки за обувки. Сложих ги днес под петите, обух маратонките и разходката ми беше значително по-приятна. Цена - около 2лв. Simple Smile

# 314
А сега дали са намалени сутиените за кърмене в H&M?

Общи условия

Активация на акаунт