Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 127
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И аз да дам отчет от днешния преглед. В 36+3 г.с. бебето е 2700гр. Доктора ме провери за разкритие и каза, че имам 2см Flushed Което явно нищо не значи. Изобщо не усетих болка или дискомфорт.
Следващият преглед е.... След 1 седмица Sunglasses Hushed

# 286
Паднаха ли ви коремите надолу, вече? Аз моя го усещам ,че е спаднал малко.
И аз имам чувството че ми е паднал но във вторник като отида доктора ще каже че той го мери всеки път

# 287
Да се похваля😊😊😊😇😇😇😇🥰🥰🥰
Днес сутринта се роди нашия син Тодор💙
Тежи 3 кг170гр и е 49см

Честито Бебче Дианка Wink да расте жив, здрав и много весел, много да ви радва Wink

# 288
Честито! Да жив и здрав и да расте много щастлив и умен малкия мъж с голямото име Тодор.

В хигиенния комплект има една четка (за зъби??) И за нея ми е най-голямата чуденка. Кога и как се ползва това и има ли нужда изобщо?

Откъде си купихте сутиени за кърмене? Може ли препоръки?
Аз не успях да си купя, защото съм с голям бюст и най големите ми скриват само зърната и общо взето трябваше да си купя бабешки за да са без банели и да ми стават

# 289
Да се похваля😊😊😊😇😇😇😇🥰🥰🥰
Тежи 3 кг170гр и е 49см

Прекрасна новина!
Честито бебче, нека да и жев, здрав и много да ви радва ❤

# 290
zezeto на мен ми се струва, че се е смъкнал корема, а и дишането вече е по-лесно и възможно дори и по гръб, та вероятно не само ми се струва 🙂
temma аз имам само два - единият от Джъмбо, другият от някаква страничка във Фейса.

# 291
Да се похваля😊😊😊😇😇😇😇🥰🥰🥰
Тежи 3 кг170гр и е 49см

Честита радост! Blue Heart Да ви е жив и здрав юнака!  Blue Heart На теб бързо възстановяване! Flowers Rose

# 292
Само моят корем ли през цялата бременност си беше надолу 😁? Изобщо не съм имала трудност при дишане .. винаги е стоял надолу , нямам хълм под ребрата , дори като лягна по гръб стои разплут и все едно съм преяла 😁. Така ,че това не може да е индикация при мен , че ще родя скоро .
Аз нося само спортни бюстиета и нямам голям бюст , сега малко порастна ,но още си ми стават старите бюстиета, не смятам да купувам други ..

# 293
Още 1 бебче, честито, Диана! Много да сте здрави и бързо възстановяване 😊

Днес бях на преглед в 35 г. С., но бебка върви малка.... 2,190кг отговаря на 34 г.с.Избрахме дата за секциото. АГ се надява да стигне 3кг, но... Ще видим.

Да се оплача какво ни сполетя. След прегледа, както имах вече всички документи за постъпване в болницата, спряхме колата до НОИ, за да си извадя ПИК код и след няма и 10мин гледаме струпване на хора, пожарна... И хоп, колата ни гори... Мъжа ми бързо извади документите, добре че беше само капака и отгоре тръгнал огъня, а не из цялата кола. Та хора от пожарната ме докараха до вкъщи, а аз имах чувството, че ще родя 😄

# 294
При мен нещо напрежението се увеличава. Снощи заспах в 4 и станах в 7.
Все повече хора започват да ми звънят, а  аз грам не обичам да ме закачат. ММ каза, че съм била злобна 🤔, тъй като пповечето от заинтересуваните са от неговата рода и общо взето все искат да ходим по кафета, че да ме видели. Да не съм маймуна🙄.
И така изнервена съм и с ММ съм скарана. На всичкото отгоре свекърва ми си направи устата да ни вземат колата за морето им в Гърция, че била голяма и ММ се съгласи веднагически, без да се замисли,че може да ни потрябва.
За мен  е доста безотговорна постъпка.
Като  го питах, не мисли ли че може да ни трябва той каза " е нали си към 20.08"

# 295
Честито бебче, Диана! Да е жив и здрав 💙

# 296
Аз също не могя да си намеря сутиен за кърмене, който да ми става. Ползвах и сега мисля пак да ползвам от спортните бюстиета( има ги по пазарите по 5-6 лева). На мен са ми удобни, е не правят бюста перфектен, но са добър вариант.

# 297
С. Петрова, дано се в разминало всичко с колата и да си добре
Дейзи, аз за това не бих тъпана, че съм бременна. Всички ме напрягат. Имам приятели, които разбраха, че съм била бременна след като обявих, че съм родила Wink

# 298
С. Петрова, дано се в разминало всичко с колата и да си добре
Дейзи, аз за това не бих тъпана, че съм бременна. Всички ме напрягат. Имам приятели, които разбраха, че съм била бременна след като обявих, че съм родила Wink
Родата е напрягащата част... моите роднини ме знаят, че и без да съм бременна не обичам да ми досаждат... но родата на ММ...а той пък мисли.,че били изключително мили и загрижени.
Любимия ми въпрос е кога ще родиш точно 🤔🤔🤔🤔 направо издивявам

# 299
Още 1 бебче, честито, Диана! Много да сте здрави и бързо възстановяване 😊

Днес бях на преглед в 35 г. С., но бебка върви малка.... 2,190кг отговаря на 34 г.с.Избрахме дата за секциото. АГ се надява да стигне 3кг, но... Ще видим.

Да се оплача какво ни сполетя. След прегледа, както имах вече всички документи за постъпване в болницата, спряхме колата до НОИ, за да си извадя ПИК код и след няма и 10мин гледаме струпване на хора, пожарна... И хоп, колата ни гори... Мъжа ми бързо извади документите, добре че беше само капака и отгоре тръгнал огъня, а не из цялата кола. Та хора от пожарната ме докараха до вкъщи, а аз имах чувството, че ще родя 😄

Много кофти ситуация, надявам се, че си добре. Почини си, да не е от стрес да си предизвикаш контракции.

Сутиен си взех от Тип бабешки са , но пък имат големи размери Simple Smile Най-големият размер е 105D.

Общи условия

Активация на акаунт