Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 139
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Denmark
Честито, Диана!!! Бързо възстановяване и силно, здраво бебче! 😊😊😊😊❤️ Ура, бебе номер 2 на групата Tada  Разкажи ни как мина като имаш възможност Hug

И аз купих комплект, но няма да го стерилизирам.
Също изпрах всичко заедно на 40 градуса и не ми пуснаха нещата. 😊

# 271
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито, Диана. Жив и здрав да ви е!

# 272
Честито Диана, да е жив и здрав малкият Тодор, и бързо възстановяване на мама!

# 273
Marayah , благодаря и на теб. Явно правилно съм се ориентирала и насочила 😊
За комплекта и на мен през ум не ми е минавало да му правя някакви процедури 🤔 И за сега не смятам да го пипам. Може би по-нататък -> по една баня с препарат за бебешка посуда/спирт и повечко вряла водичка 😁 Ама кой знае ... 😄

# 274
Усещам, че се започва с бебевалежът в темата ❤ Да е жив и здрав малкия Тодор, а на мама бързо възстановяване!

# 275
Честита радост,Дианка!! Бъдете здрави цялото ви семейство и много незабравими емоции заедно! 💙🥰. И аз чакам с нетърпение да разкажеш как е минало 😍

# 276
  • София
Да се похваля😊😊😊😇😇😇😇🥰🥰🥰
Днес сутринта се роди нашия син Тодор💙
Тежи 3 кг170гр и е 49см
Честито бебче, Диана, да е здраво и много много щастливо HeartHeartHeart А на теб бързо възстановяване ти пожелавам Hug

Аз също не съм деляла дрешките на бели и цветни. Перях ги на 40 градуса на обикновена програма и досега не е станал фал нито с дрешките, нито с пелените/чаршафите.

# 277
  • София
Честито бебче,Диана, да расте здрав и много да радва цялото семейство. Бързо възстановяване на теб.Heart

# 278
Да се похваля😊😊😊😇😇😇😇🥰🥰🥰
Тежи 3 кг170гр и е 49см

Честит да е Тодор! Да е здрав, силен, добър и много много щастлив! Бързо възстановяване на мама и нека незабравимите моменти заедно започнат с пълна сила! Hug Blue Heart People Baby

# 279
Честит да е Тодор!
Няма нужда да се стерилизира всичко. Имайте предвид, че дори и болницата не е свръх стерилна среда , така че ако четката за коса не е стерилизирана , не е фатално.
Отделно, имайте пред, че не всичко Може да се стерилизира. Например - спринцовката за даване на Панадол не издържа на стерилизация . Личен опит Wink

# 280
Да се похваля😊😊😊😇😇😇😇🥰🥰🥰
Тежи 3 кг170гр и е 49см
Честито жив и здрав да е малчогана 😍

# 281
Паднаха ли ви коремите надолу, вече? Аз моя го усещам ,че е спаднал малко.

# 282
Диана, честито бебенце. Да е живо и здраво. Много да ви радва и слуша. На теб бързо възстановяване Simple Smile

# 283
Честито! Да жив и здрав и да расте много щастлив и умен малкия мъж с голямото име Тодор.

В хигиенния комплект има една четка (за зъби??) И за нея ми е най-голямата чуденка. Кога и как се ползва това и има ли нужда изобщо?

Откъде си купихте сутиени за кърмене? Може ли препоръки?

# 284
Да се похваля😊😊😊😇😇😇😇🥰🥰🥰
Тежи 3 кг170гр и е 49см
Честито бебче! Да расте здрав и много щастлив и да радва мама и тати 🤩☺️ А на теб, мамче, бързо възстановяване! 🎉🍾

Общи условия

Активация на акаунт