Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 077
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
А, аз не мога да се оплача от моите свекъри.
Свестни хора са, разбираме се. Но и те не са от тоя тип да ми се сърдят, че детето няма да е кръстено на тях.
Зълва ми роди мин. година и не кръсти детето си на свекърите ѝ.
Малко ще е нелогично от дъщеря им да не се очаква да кръщава на свекър и свекърва, а от мен да се очаква.

# 421
Явно наистина родителите на мъжете ни са много кофти хора. И при нас само моите родители помагат. Неговите изобщо никакви ги няма. Те не знаят какво се случва с нас, камоли помощ. Нито ги чувам, нито виждам. Нямам и намерение
И при нас е така даже живеем с моите родители, не е перфектно защото аз искам да сме самостоятелни но техните ги няма никакви ако звъннат 1 път в месеца. А живеем в един град не далече един от друг . Но няма и нужда честно казано не страдам особено само със сестра му на МП си пишем по често но тя не живее в нашия град и общо взето тя им казва какво се случва как съм и т.н

# 422
  • Sofia
Да, при мен е като при Лайка. Само дето свекървата искаше да го кръстим като братовчедка му.. И той да бъдел Александър, тя Александра... Викам си що за абсурдно предложение. Щом няма да е кръстен на баба или дядо, няма да е на никой.
Иначе чакам да видя след раждането дали ще  сранат дразнещи.

# 423
  • София
Не ви завиждам. Аз нямам такива проблеми, защото за съжаление майката на МП не е жива, а баща му е отишъл да си живее на вилата. Като ходим при него малко ме дразни с някои коментари от сорта "Ти поне едни пържени яйца можеш ли да направиш?". Не съм голяма готвачка, но каквото ми се яде мога да си сготвя, но той коментира без да е станал свидетел Wink Та, ако имах проблемни свекъри като вашите сигурно щеше да е голяма патардия около нас. Аз съм много търпелива, но в един момент като ми падне пердето и хич не умея да казвам нещата по тактичен начин, така че да не обидя никого.

Daisy1123, точно така мисля, че трябва да постъпиш. Ражда се детето и веднага казваш името и, че е кръстено на баща ти. Нека после си търсят правата и да обясняват, че не е така Satisfied Все пак, не мисля, че може да се спори с майката по този въпрос. Аз неведнъж съм казвала, че исках нашия бебок да го кръстим на моя баща, но МП не е съгласен да е кръстен изобщо на някого и затова не споря много. Ако настояваше да е на неговата рода само и само да не е на моята щеше да има отпор.
Това с колата направо не го възприемам. Значи тя е подарък от вашите, а той ще я даде на неговите, защото чак такива удобства не са ти нужни... хммм, а пък на неговите са им нужни... хммм... Thinking Интересна логика, интересна логика...

Между другото, аз мога много лесно да се поставя на мястото на родителите на мъжа, защото съм живяла много години с бившата си снаха и знам как тя все беше против нашите, без те да са й направили абсолютно нищо. Даже напротив. Тя живееше като на хотел у нас, без никакви задължения и ангажименти, изцяло на издръжка на нашите, защото тя почти никога нямаше работа, а баща ми й даваше пари за море всяка година. Започна да си чисти стаята чак, когато се роди първото им дете (след 10г. престой у нас). И въпреки всичко тя винаги беше недоволна от моите родители. Нашите им купиха апартамент и тя се изнесе да живее там с децата в деня, в който брат ми отиде да работи в чужбина и на първия рожден ден на малкото дете не пожела да празнува с нас, защото "С тия повече на една маса няма да седна". Разказвам ви това, само за да кажа, че винаги има две гледни точки на събитията. Така, че момичета, опитайте се понякога да им влезете в положението на тия досадни свекъри. Не казвам, че проблема е във вас, но ако можете, не им обръщайте толкова внимание и не се дразнете толкова от тях. Те все пак са родители на вашите любими мъже Relaxed

# 424
Аз нямам желание нито да ги виждам, нито чувам.. но те са много нахални. Мислят ,че света се върти около тях. Ако имаш работа или друг ангажимент, лично звънят да ми кажат ,че са ми обидени. Тъй като аз съм от друг град, никога не съм ангажирала ММ да ходи на тяхни поводи, като има ангажимент.

# 425
Да се похваля😊😊😊😇😇😇😇🥰🥰🥰
Днес сутринта се роди нашия син Тодор💙
Тежи 3 кг170гр и е 49см
Честито бебче! Да ви е живо и здраво, и вие също! Да има прекрасно детство, много късмет и хубава съдба!

# 426
Момичета, другата седмица в лидл ще има бебешки дрешки. 🙂

# 427
Момичета, другата седмица в лидл ще има бебешки дрешки. 🙂
Това е ужасно 😂😂😂😂 вече нямаме място , а знам че ще мина 😭

# 428
Лошото е, че дрехите започват от 62 размер.
Аз няма драма с роднините на мъжът ми. Майка му, лека ѝ пръст, почина два месеца след раждането на голямото ни дете. Никога не са правили на въпрос имената на децата. Поне не пред мен. Той има само брат , който си има жена и доведена дъщеря. Единствено на моменти снахата ми идва в повече, но се виждаме рядко, така че..преживява се всичко. Не завиждам на никоя , която трябва да намира баланса между свои родители и тези на мъжът си. Но и ние сме нечии родители и не се знае след време нас как ще ни приемат.

# 429
Ще сменя малко темата с една стара 😄
Абе да ви питам, как стои въпроса със секса при вас 😄
Ние през цялата бременност не сме правили, само в началото няколко пъти, но след прокървяванията ми, тотално го спряхме. Знам че в 9тия месец не е проблем, ние от скоро почнахме няколко пъти, ма едно плахо такова, като все едно на мен ми е за пръв път 😄
Моят мъж знае, че си пиша с вас във форума и онзи ден даже ми вика "Я питай дали правят секс и позволено ли е" 😂😂😂
Мислех като отида на преглед да питам, ма така и не стигнах до този въпрос

# 430
  • София
На нас не ни е забранено, но мен последния път толко ме боля и ми беше неприятно, че нямам никакво желание. МП има желание, но усети ситуацията и не настоява много. Relaxed
Решила съм след 01.08. сериозно да го тормозя, ако може да се предизвика раждането, макар че малко ме съмнява тази работа Satisfied Само трябва да го измисля как да стане без да ме боли Thinking

# 431
От 26-27 седмица никакъв го няма секса при нас 😄 Голям страх го гони моя мъж. 😄

# 432
На нас не ни е забранено, но мен последния път толко ме боля и ми беше неприятно, че нямам никакво желание. МП има желание, но усети ситуацията и не настоява много. Relaxed
Решила съм след 01.08. сериозно да го тормозя, ако може да се предизвика раждането, макар че малко ме съмнява тази работа Satisfied Само трябва да го измисля как да стане без да ме боли Thinking

Абе то и аз не съм изгаряла от желание, но имаше моменти, в които ми се искаше, но ме беше страх. Мъжът ми никога не е настоявал, даже е имало моменти, в които съм го питала "Абе не ти ли се прави секс..." и той съответно отговоря "и да ми се прави, като не може какво искаш.." Та от скоро почна да повдига темата, нали в 9тия можело. На мен също ми се иска, но се чувствам бидон, неподвижна и скована.Супер гадна някаква 😄 Та при нас двата опита бяха с полусекс, все едно съм девствена 😄

# 433
На  мен ми забраниха... мисля че и ММ няма желание, понеже наскоро наши близки приятели повдигнаха темата и ММ каза, че се притеснявял и без това от беба 😂

# 434
  • София
Моят пък хич не се притеснява от/за бебето. Според мен е по-скоро от незнание, че евентуално може нещо да стане. Наскоро като му казах, че може да предизвика контракции и беше леко втрещен. Чак тогава ми светна, че той хал хабер си няма за ситуацията Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт