Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 074
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Да,да нормално е леко да се покачи кръвното, наистина не се притеснявай.

Аз да се оплача малко, боли ме кръста, не мога да спя, нямам апетит. Хвана ме гнезденето и чистя като луда.. може и за това да ме боли кръста 🤫 времето минава бавно, топло ми е от тук до луната 🤣🥴🥴🥴 хем вече нямам търпение, хем ме е шубе 🤪 . Хормоните ми бушуват на пълни обороти, за всяко нещо мога да се разплача. Други откачалки с такива симптоми? 🙄😜😜😜

Същата картинка! Особено по време на чистене, като няма кой да помогне + болежки в кръст и корем + подути крака и болящи ръце ... така ми се реве, че цял ден мога да си прехълцвам след това и то от най-малкото. Пък, ако има и причина да не говорим 😀 Не се трая сама ... 🤪

# 406
Да,да нормално е леко да се покачи кръвното, наистина не се притеснявай.

Аз да се оплача малко, боли ме кръста, не мога да спя, нямам апетит. Хвана ме гнезденето и чистя като луда.. може и за това да ме боли кръста 🤫 времето минава бавно, топло ми е от тук до луната 🤣🥴🥴🥴 хем вече нямам търпение, хем ме е шубе 🤪 . Хормоните ми бушуват на пълни обороти, за всяко нещо мога да се разплача. Други откачалки с такива симптоми? 🙄😜😜😜
Аз! Само без плаченето. Въореки, че като се качих в колата, онзи ден на прибиране от болницата, не можах да спра да плача чак до вкъщи. Май беше от облекчение и щастие, че виждам мъжа си.
Иначе, ако знаете моите крака какви бяхав болницата. 3 пъти по - големи, супер подути.. Чак се уплаших. Явно от системите там. Сега вече задържаната вода я няма и даже на кантара излиза по-малко теглото ми.
Някой изпитва ли усилено сърцебиене и обливане с топли вълни? Аз на ден по няколко пъти съм така. До сега не ми се е случвало...

Аз изпитвах сърцебиене, когато седя по-дълго време права или движа някъде. Ако е и топло, също ме обливат вълни

# 407
Ние драми с името не сме имали, и майка и свекървата са с буква А, а баща ми и свекъра са с буква С. ММ е с буква Л, аз съм с В.
Исках на ММ, но няма хубави турски имена с Л, както и с В нищо не ме грабна. Та решихме да е на майките ни.

# 408
Ние драми с името не сме имали, и майка и свекървата са с буква А, а баща ми и свекъра са с буква С. ММ е с буква Л, аз съм с В.
Исках на ММ, но няма хубави турски имена с Л, както и с В нищо не ме грабна. Та решихме да е на майките ни.

Може да не е баш турско, а мюсюлманско име , издай ако желаеш какъв е полът , да видим с какво може да помогнем 😋.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 13:46 от Paola.georgieva

# 409

Може да не е баш турско, а мюсюлманско име , издай ако желаеш какъв е полът , да видим с какво може да помогнем 😋.

Момченце, името го решихме още преди 3 месеца Simple Smile Арас ще е Simple Smile

# 410

Момченце, името го решихме още преди 3 месеца Simple Smile Арас ще е Simple Smile

Аа , не знаех,че сте го избрали Simple Smile. Много е хубаво и звучно и не е често срещано, което е прекрасно 🥰

# 411
  • София
На мен не ми се реве, но се изморявам супер лесно. Излизам от входа и до ъгъла на блока изведнъж все едно нещо ме прерязва през краката. Започват да ми парят сякаш съм ходила цял ден и са някак си супер уморени. И въобще цялото ми тяло е като изморено, а не съм се залежала. Повече от месец вече не ходя на работа и не съм имала един ден, в който да не шетам нещо или да не съм на обиколки из града. С МП и двамата сме като инвалиди. Него го боли кръста много и и двамата трудно се справяме с ежедневните битовизми Satisfied Чудя се дали бебето не е слязло малко по-надолу, защото сякаш ми се ходи по-често до тоалетна и то за нищо, а и междукрачните болки на моменти ме изненадват със силата си. Най-трудно ми е все още да се обръщам в леглото и да ставам нощно време, докато не съм се раздвижила. Тази нощ все пак съм спала като заклана и не ставах нито веднъж.

Само да кажа, още нямаме име Smile Уж трябваше да го изберем този уикенд, т.е. да седнем сериозно и да го обмислим, защото явно на нас ни е много трудно, но и двата дни има майстори у нас и предчувствам, че пак нищо няма да направим.

# 412
Аз последните дни нямах сила да отида до съседния магазин. Отделно, беше ме страх, че ще ми се киснат водите по пътя.

С предната ми бременност мъжът ми легна от болки кръста и трябваше да го обгрижвам.беше просто приказка

# 413
На мен не ми се реве, но се изморявам супер лесно. Излизам от входа и до ъгъла на блока изведнъж все едно нещо ме прерязва през краката. Започват да ми парят сякаш съм ходила цял ден и са някак си супер уморени. И въобще цялото ми тяло е като изморено, а не съм се залежала. Повече от месец вече не ходя на работа и не съм имала един ден, в който да не шетам нещо или да не съм на обиколки из града. С МП и двамата сме като инвалиди. Него го боли кръста много и и двамата трудно се справяме с ежедневните битовизми Satisfied Чудя се дали бебето не е слязло малко по-надолу, защото сякаш ми се ходи по-често до тоалетна и то за нищо, а и междукрачните болки на моменти ме изненадват със силата си. Най-трудно ми е все още да се обръщам в леглото и да ставам нощно време, докато не съм се раздвижила. Тази нощ все пак съм спала като заклана и не ставах нито веднъж.

Само да кажа, още нямаме име Smile Уж трябваше да го изберем този уикенд, т.е. да седнем сериозно и да го обмислим, защото явно на нас ни е много трудно, но и двата дни има майстори у нас и предчувствам, че пак нищо няма да направим.

При нас е същата работа (с изключение на името 😃). Точно така се чувствам и аз... Поседя ли малко права или трябва ли да вървя, имам чувството, че върху краката ми се е стоварила някаква огромна тежест, а те милите едвам издържат. В легнало положение почти нямам проблем, с изключение на нощта, когато ставам до тоалетна и някак си трудно ставам. Отделно, когато бебка се нагнездва по някакъв нейн си напин, така застава кофти понякога, че целия ми корем ме схваща. Имам чувството, че кожата ще ми се скъса 😄Кръста и той ме наболва при повече движение и седене права. Абе, чудо. Усеща се вече, че на тялото му е зор.
И при нас мъжа ми е с болки в кръста от скоро. Онзи ден, както качваше багаж и изведнъж го схвана и легна направо на земята в коридора.

# 414
Аз  снощи се разбеснях като ММ каза,че нямало да отиде при техните и да кажел,че детето е на баща ми. Той пък от своя страна ми изтъкна ,че баща му бил.направил.страшно много за нас( не става ясно какво точно) и не било всичко опирало до финансова подкрепа🤔 и също би искал детето да е кръстено на него.. просто не ми издържаха нервите и спретнах луд скандал ама.... грандиозно беше. Може би се стресна та ми вика СПОКОЙНО, всичко е ок. Така и не разбрах кое е ок🤔, тъй като не става ясно дали е съгласен с мен🙄
И след всичкия скандал, днес се обади да ги пита кога ще ни вземат колата за почивката си и те естествено не възразиха. Дразня се и за това,че въпросната ни кола е подарък от моите родители за нас като семеен автомобил, който ММ явно не възприема като такъв.
Болките между краката са убийствени, на моменти ми се реве от болка.

# 415
Значиииии, радвам се, че ММ си е много кротък и ме слуша какво му казвам. При нас такава ситуация с колата никога не може да съществува, що за наглост?! А ако се разраждаш, с какво ще те закара? Трябва да се изтъкне, че има много по-важни неща в момента от екскурзията на техните до не знам къде си и да се усетят малко. Не знам защо масово родителите на мъжете са толкова спрели, честно... На ММ техните също са ужасни, но аз му казвам, каквото си мисля и не ни досаждат, аз съм много доволна 😀 Според мен всяка трябва да казва на половинката си, каквото и е на душа, защото иначе стават простотии. Може би някой би ме сметнал за неуважителна и лошо възпитана, но така или иначе изобщо не ме интересува мнението на странични хора и си ми е добре 😂

# 416
Значиииии, радвам се, че ММ си е много кротък и ме слуша какво му казвам. При нас такава ситуация с колата никога не може да съществува, що за наглост?! А ако се разраждаш, с какво ще те закара? Трябва да се изтъкне, че има много по-важни неща в момента от екскурзията на техните до не знам къде си и да се усетят малко. Не знам защо масово родителите на мъжете са толкова спрели, честно... На ММ техните също са ужасни, но аз му казвам, каквото си мисля и не ни досаждат, аз съм много доволна 😀 Според мен всяка трябва да казва на половинката си, каквото и е на душа, защото иначе стават простотии. Може би някой би ме сметнал за неуважителна и лошо възпитана, но така или иначе изобщо не ме интересува мнението на странични хора и си ми е добре 😂
Всичко си казвам и аз, но е важно и човека срещу теб да вижда нещата по същия начин. ММ не е така...  като кажа не могат ли да ни помогнат за нещо си или пак са на почивка, отговор " не , е искаш да не почиват ли" или " е искаш да не си ремонтират  апартамента и новата къща ли", просто той не вижда нещата реално. Като му кажа,че ще раждам и трябва да ни е удобно и не се знае, реагира " о задължително с джип ли трябва ".
Радвай се,  важно е когато има разирателство.
Пропуснах да кажа, че стария ни автомобил отиде моментално като подаръче за тях 😶

# 417
Аз също така и не разбирам защо не отдат със старата ви кола, която сте им подарили, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е ДА ХОДЯТ С ДЖИП? 😀 Аз наистина съм много възмутена, не мога да си представя що за пиявици са тези хора. Но също така не мога и да повярвам, че половинката не вижда нищо нередно в това... Но явно е привързан към родителите си и те злоупотребяват с това.

# 418
Аз също така и не разбирам защо не отдат със старата ви кола, която сте им подарили, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е ДА ХОДЯТ С ДЖИП? 😀 Аз наистина съм много възмутена, не мога да си представя що за пиявици са тези хора. Но също така не мога и да повярвам, че половинката не вижда нищо нередно в това... Но явно е привързан към родителите си и те злоупотребяват с това.
Да, те са пиявици без капка усет. Научили са се ,че.моите дават и те ангажименти нямат към нас, освен да консумират.
Пазя си спокойствието, доколкото мога заради бебето. После ще си кажа абсолютно всичко и който както иска да го приема.
Аз си казах мнението за колата на ММ и  мислих, че е размислил докато днес не каза, ще мина да оставя колата.
За името мисля да направя неговия номер.... ще си трайкам до последно, а после ще кажа на всички че е на баща ми.
Каквото почукало, такова се обадило.

# 419
Явно наистина родителите на мъжете ни са много кофти хора. И при нас само моите родители помагат. Неговите изобщо никакви ги няма. Те не знаят какво се случва с нас, камоли помощ. Нито ги чувам, нито виждам. Нямам и намерение

Общи условия

Активация на акаунт