Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 066
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Denmark
При нас си е било както преди през цялата бременност. Не знам дали помага за предизвикване, но всеки път след това имам ужасни болки и контракции до следващата сутрин. 🙄 Не е най-удобното нещо на света в момента, но сме си намерили начин да ни е хубаво. 😄

# 436
  • Köln
Ще сменя малко темата с една стара 😄
Абе да ви питам, как стои въпроса със секса при вас 😄
Ние през цялата бременност не сме правили, само в началото няколко пъти, но след прокървяванията ми, тотално го спряхме. Знам че в 9тия месец не е проблем, ние от скоро почнахме няколко пъти, ма едно плахо такова, като все едно на мен ми е за пръв път 😄
Моят мъж знае, че си пиша с вас във форума и онзи ден даже ми вика "Я питай дали правят секс и позволено ли е" 😂😂😂
Мислех като отида на преглед да питам, ма така и не стигнах до този въпрос
Още като забременях го разредихме на 1 път в седмицата, че съм с 2 спонтанни аборта преди това. Сега от 1 месец сме спрели по мое желание. След няколко дни с контракции ме достраша да не родя в 8 месец. Вече съм в 9-тия но искам да мине още малко време.
Но мисля в края на месеца да пробваме.
Дано да се получи.

# 437
  • София
Аз още не знам що е то контракция и може да ви се стори нелепо, но започвам да се притеснявам от този факт. Thinking

# 438
Аз още не знам що е то контракция и може да ви се стори нелепо, но започвам да се притеснявам от този факт. Thinking

ОФ, и аз не мога да разбера... Онзи ден бях на тонове и като легнах ми се изду корема и акушерката вика "имаш контракцийка". А аз тези цицини ги отдавам на бебка, а не на контракции... Случвало ми се е стягане на корема, но образува пак цицини и аз все мисля, че тя застава някак си.. Не знам и аз

# 439
  • Denmark
Да, издува се леко и е твърд целият корем. Сякаш наистина има баскетболна топка вътре. 😄

# 440
Да, издува се леко и е твърд целият корем. Сякаш наистина има баскетболна топка вътре. 😄

Ооо, значи аз си ги имам от месеци насам 😄 Пия магнезий 2по 2 и както трябваше да спирам всичко в края на месеца, така Аг каза да ги продължавам до деня преди да влезна в болницата - Магнерот, Актив мама, Желязо, Нат аспин

# 441
Нямам проблеми с родителите на мъжа ми като цяло.....е има моменти, в които аз им се дразня и те на мен със сигурност.  Живеем в един град и си правеха устата как "Трябвало!" да се виждаме еди колко си пъти в седмицата и подобни( заради бебето). А как пък не търпим някой да ни казва какво ТРЯБВА. хахахх  И двамата сме се "отделили от гнездото " от рано и сме много самостоятелни. С моите родители ММ не е имал проблеми-те пък въобще не се месят( Светла му памет на татко!). Винаги са ме подкрепяли, дори да не им харесва.

Сексът е по-малко от предната бременност.

Името.....за предното беше много лесно...някак си стана бързо и двамата харесахме едно и също име. Сега обаче и двамата предлагахме имена, от които нито едно не съвпадна. Спряхме се на вариант, който ни харесва и на двамата, но не го усещам като правилното, за това си мисля да се съглася с най-любимото на ММ.....

# 442
Ние през цялата бременност не сме правили, само в началото няколко пъти, но след прокървяванията ми, тотално го спряхме.

При нас е мираж, прокървих още в началото, лежах няколко дена в болницата и след това ММ го беше страх. 
Вече съм в 37г.с. + 5 дни, но все още е мираж, следящият ме гинеколог е в отпуск до 26.07 и не искам да предизвикам раждане, докато отсъства, че като ги знам други гинеколози Triumph Triumph Triumph и се моля да изкарам поне още седмица.

# 443
Ние през цялата бременност не сме правили, само в началото няколко пъти, но след прокървяванията ми, тотално го спряхме.

При нас е мираж, прокървих още в началото, лежах няколко дена в болницата и след това ММ го беше страх. 
Вече съм в 37г.с. + 5 дни, но все още е мираж, следящият ме гинеколог е в отпуск до 26.07 и не искам да предизвикам раждане, докато отсъства, че като ги знам други гинеколози Triumph Triumph Triumph и се моля да изкарам поне още седмица.
Аз пък съм точно обратното и вече се моля това бебе да реши да излиза, изнемогвам физически вече, а и наистина нямам търпение! Дайте някакъв съвет?

За капак днес на записа на тонове моята АГ ме пита “Това бебе няма ли да се ражда вече”? Казвам и, че и аз това чакам, ама нееее... Стои си нашето 😁 Във вторник майка ми има РД и така ми се иска малката да се роди на същата дата❤

# 444
Аз утре съм на тонове и ще видим как са нещата.

# 445
  • Sofia
На мен ми се прави, на МП също, но до петък ще издържим. Искам да вляза в 38ма седмица. Иначе не се притесняваме, внимаваме. До някъде се надявам, че наистина може така да се започне процеса на раждане. По-добре от окситоцин. Blush
И също мисля да правя повече упражнения тогава, пак със същата цел.

# 446
Секс .. Ко бешИ туЙ 😁? Като някаква девственица , адските болки , супер леко и бавно ... докато смениш позата “емоцията” спада 😁.. аз охкам от нямане на въздух и схващане на мускули (много бързо ми става неудобно) .. при френска любов пък ми се качват киселините .. абе страшна работа,ама и той не настоява .. то на човека му минава музата с моите болежки и неудобства.. (съжалявам за толкова подробно описаната картинка ) . Успокоих се поне ,че не съм единствена 😁

# 447
Ние не сме били заедно откакто знам, че съм бременна.  Това се  шегувам с мъжът ми, че след  две деца ще ми е първия мъж Simple Smile Очаквам точно това да се случи, когато отново съм в кондиция.

# 448
  • София
Ние правихме, не много често, но до един момент поне редовно, но в 8ия като се развихрихме после имах 3 часа контракции и му казах до 37 седмица повече не. Иначе на мен много ми се прави, ама още една седмица ще изтърпя. 😁
За името - моите родители и двамата са с В, затова избрахме име с В - ММ го харесва много, аз се съгласих, защото каката (Ния) си беше изцяло мое желание и той напълно ме е подкрепил тогава. С неговите нямаме никакви контакти, майка му даже не е виждала Ния, а баща му 1 път или 2 пъти.

# 449
Имам въпрос😂
Какъв е реда за записване на имената на дедето след като се роди? Знам,че майката го казва, после има ли нещо което бащата трябва да направи и входира?
Предполагам и акт за брак се носи?

Общи условия

Активация на акаунт