Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 24 071
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Дейзи, ама вие сериозно ли не можете като големи хора да се разберете за името на детето?
Какви са тези номера и фасони, които си въртите?
Не е ли изтощаващо и натоварващо и за двама ви?

# 451
Дейзи, ама вие сериозно ли не можете като големи хора да се разберете за името на детето?
Какви са тези номера и фасони, които си въртите?
Не е ли изтощаващо и натоварващо и за двама ви?
Уж се спряхме, но май 100 % вяра нямам.

# 452
Имам въпрос😂
Какъв е реда за записване на имената на дедето след като се роди? Знам,че майката го казва, после има ли нещо което бащата трябва да направи и входира?
Предполагам и акт за брак се носи?
Ние имаме брак. Аз попълних документ с моите данни и тези на мъжът ми и след 2 дни акта за раждане беше готов. Мъжът ми само го взе. Нищо не се искаше от него

# 453
Е как така нямаш вяра?
В смисъл, на всяка цена детето трябва да е на баща ти и това е.
Ами аз си представям моят мъж така да ми беше реагирал, както ти на твоя и честно ти казвам, че хич нямаше да ми е приятно.
То хубаво искаш нещо, ама нали двамата ги взимате тия решения?

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 01:08 от Лайка

# 454
Когато родих ме питаха за името, за да го запишат на табелката на леглото.
От там нататък таткото оправяше документи, попълваше, от мен само подпис се искаше. Дори не знам къде е ходил и какво е правил. Не мога да го питам в момента , защото спи (късметлия , не той е бременен и няма никакви проблеми със сънят)

# 455
Може би напрежението от предстоящата поява на бебето не му се отразява добре с тези негови настроения и неадекватни действия.
Да, решено е че ще  е на баща ми и точка.
Името на което се спряхме, не и баш производно на името на баща ми, но първите  2 букви съвпадат.
При разговор с него решихме, както той се изрази " ще е наречено на баща ти", аз го разцирам " ще е кръстено".
Онзи ден обаче казва, че имената нямали нищо общо и той не е казвал.такова нещо 😂  И не искал да афишира ,че  кръстено на баща ми и да каже на майка си и баща си.

# 456
Е той ако ти каже "решено е, че няма да е на баща ти и точка", какво?
В смисъл малко не като общо решение ми звучи, след като все още имате дебати по темата, а като налагане.

# 457
Е той ако ти каже "решено е, че няма да е на баща ти и точка", какво?
В смисъл малко не като общо решение ми звучи, след като все още имате дебати по темата, а като налагане.
Темата я дискутирахме и това ,че помни избирателно за мен не  е ок. Не мога да
не разчитам на казаното от него и на всеки 2 седмици нов разговор. На мен ми е нужна подкрепа и спокойствие.

# 458
А, вие си знаете.
Просто за мен не е нормално да не може двама възрастни да се разберат за името на детето си.
Че чак да се чудиш дали той трябва да попълва документи или е достатъчно ти да кажеш как ще се казва детето.
Не се обиждай, но ми звучи супер незряло

# 459
  • София
Дейзи,не се тормози така. Аз до колкото разбирам, името го харесвате и двамата,проблема е той да обяви гласно пред всички ,че е кръстено на баща ти.  Живи и здрави като се роди,и кажете как се казва,повечето ще се досетят и сами ,а който те пита,казваш на баща ми. В крайна сметка е на твойто, не си създавай излишно напрежение. Казвам го с най добри  чувства разбира се.

# 460
А, вие си знаете.
Просто за мен не е нормално да не може двама възрастни да се разберат за името на детето си.
Че чак да се чудиш дали той трябва да попълва документи или е достатъчно ти да кажеш как ще се казва детето.
Не се обиждай, но ми звучи супер незряло
Не се обиждам, за мен също не е нормално.
Благодаря на всички за съветите.
Спирам да досаждам с негативизми, тъй като темата ни е за съмвсем друго.

# 461
Имам въпрос😂
Какъв е реда за записване на имената на дедето след като се роди? Знам,че майката го казва, после има ли нещо което бащата трябва да направи и входира?
Предполагам и акт за брак се носи?
До колкото знам имената ги записва майката при мен и МП нямаме брак, но ще е с неговото бащино и фамилия след като излезе акта за раждане трябва да отиде при нотариус да признае детето това се случва докато съм в болницата до колкото знам навсякъде цените за признаване са различни започват от 6 лв до 60-70 лв зависи къде попаднете Simple Smile

# 462
А за НатАспина защо си е променил мнението АГ? Аз ходих при друг, който каза 4-5 дни преди секцио да спра магнезий и НатАспин и вече не знам какво да правя. Започнах да ги намалявам... Момичета, вие колко активни си усещате бебетата? Например на час по колко движения и какви?
Да, издува се леко и е твърд целият корем. Сякаш наистина има баскетболна топка вътре. 😄

Ооо, значи аз си ги имам от месеци насам 😄 Пия магнезий 2по 2 и както трябваше да спирам всичко в края на месеца, така Аг каза да ги продължавам до деня преди да влезна в болницата - Магнерот, Актив мама, Желязо, Нат аспин

# 463
  • Denmark
Не ги броя всеки час движенията, но и той си е доста активен. Ако не съм го усещала някакво време го "тормозя" малко да се разшава и съм спокойна. Но вече ме боли от движенията и искам да излиза.
МП тъкмо ми каза, че сънувал тази нощ как съм родила вкъщи 😂😂😂

# 464
Последната седмица е доста по активен бебока вече не се буди на няколко часа а максимума в който не го усещам е 1 час все нещо се опъва тесничко му е доста често ми подпира ребрата и трябва да го подбутна да мога да се движа но определено е доста по активен. Предполагам защото му е тясно и се опъва , но утре съм на лекар и ще видим какво става Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 08:14 от Александра Димитрова 672411

Общи условия

Активация на акаунт