Великобритания - тема 83 Много Лятна Малко Коронована

• 39 391
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
Вече няма Мадъркер, няма Toys'r us, единствено остана Мамас енд  Папас, но те залагат повече на собствената си марка. Май само Джон Люис има етаж за бебешко обзавеждане и колички.
Съгласна съм с Veggie, разглеждаш онлайн, четеш мнения, поръчваш, ако не ти харесва връщаш.

Момичета ние си отлижихме всичко почивки за това лято, а тук в Англия няма нищо свободно за почивка август месец. Ще трябва еднодневни пътувания да правим.

# 196
  • Bristol
И аз сега като се замислих наистина, всички магазини, от които съм пазарувала, вече ги няма 😔

Аз подскачам нервно. По принцип трябваше след няколко дни да летим за Гърция, планирано беше още от миналата година. Билетите на отиване ги губя, тъй или иначе. Ако не отменят полетите, не въведат нова карантина и тн, мисля да се пробваме. Квартира ще резервирам ден преди да тръгнем, навсякъде искат депозит, който не го връщат. А билети за връщане, след като стъпим на гръцка земя ще търся 🤪

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 15:59 от Merry

# 197
Е, колко колички можеш да поръчваш и да връщаш? Чудесно е, че тук много лесно може да се върне стока, но в един момент става досадно, защото клиента не иска да връща (изключвам тези, които купуват съвсем емоционално и след ден решават, че им е излишно и ще го върнат), а иска веднъж да купи и да не се занимава повече с избор.

# 198
  • UK
Мери, вие от България или от тук летите за Гърция?
Много авантюристичен план, успех.

# 199
Ех, за купуване на големи бебешки неща в България май е къде къде по-лесно 😃
На всички, които успеят да отидат на почивка-приятно изкарване! 🤗

# 200
  • Bristol
Мери, вие от България или от тук летите за Гърция?
Много авантюристичен план, успех.
Късмет трябва за такъв план, май 🤪
От Англия и обратно в Англия, директни полети. Влизането в Гърция от България е по-сложно, както и като се върнем тук от България има карантина. Наистина доста хора казват, че нямало да я спазват и нямало проблем, но аз съм от загубените, които не се чувстват добре, като нарушават правилата. Затова и почивката в България отпадна 😔

# 201
  • UK
Мери, късмет 🌺

Казаха ми че от Бг за Гърция трябва ПСР тест, което оскъпява с около 300 лева почивката.
 Аз имам две познати семейства, които след около седмица, две се завръщат от Бг, едните ще останат няколко дни във Франция и ако могат да скипнат карантината, другите ще я карат уж, аз не вярвам много.

За количките, специално то и в магазина няма как да придобие реална представа. Докато не сложиш бебето вътре, не напълниш багажника с покупки и не я забуташ по баира всички изглеждат еднакво комфортни.

# 202
Блу, предполага се, че преди да поръчаш си чела, сравнявала онлайн и т.н и изборът ти е сведен да кажем до три марки. Иначе може да се връща, колкото пъти си решиш, едно от предимствата в тази страна.
Отделно, че в последствие може да вземеш друга, по-удобна и ползвана примерно.
За мен най-важно е да има голяма и стабилна кошница Simple Smile

# 203
  • на малък остров в океана
И ние ще караме на еднодневни пътешествия. Добре, че ни е малък островът.
Хич и не ми се пътува някъде извън Ирландия в тази обстановка.
Реално, навсякъде могат наново да затегнат мерките и да затворят ресторанти, барове и плажове. То аз ако ще си готвя, мога и в къщи да се изтягам на шезлонга.

# 204
  • някъде в орбита...
Относно големите покупки, напълно съм съгласна - онлайн четене и избиране, и после поръчване и връщане. Когато преди години обикалях, само ми се желира мозъка, а масово всичко изглеждаше еднакво. Както писаха преди мен, едва като почнеш да ползваш установяваш една количка или легло колко ти върши работата.
И признавам, отне ми много ровене и четене на мнения онлайн, и това беше по-продуктивно от цялото обикаляне дето правих. Реално всичко дето взехме накрая го поръчах онлайн Grin

# 205
  • Истински се вижда само със сърцето.
Количката си я купих онлайн, нямах време да гледам нищо. Моята беше I safe,много здравя и удобна количка. Колко разходки по гори и поля отнесе, гумите й не мръднаха.
Легло и повивалник си взех от Икеа, също много  здраве, отидоха за едни близнаци после Simple Smile
Както са казали момичетата чети ревюта и ще се ориентираш.

# 206
Има и вариант да си направиш онлайн проучване и да се спреш на няколко колички. После във физически магазин да ги видиш реално, да ги побуташ, сгънеш/ разгънеш, сравниш непосредствено една след друга и да се спреш на нещо окончателно. Не ми се спори, момичета, просто това беше моя опит, когато избирах количка. И дори ми беше приятно.

# 207
  • UK
Икеа за кошари, шкафчета, повивалници и всякакви мебели. За количките онлайн бих действала и аз. За съжаление нямя избор и няма магазини.

Хора, аз прекарах невероятна почивка тази седмица в Норфолк, нонстоп бяхме във водата, почернели сме страхотно, и хубави и спокойни плажове да искаш, всеки ден бяхме на различен. Мисля, че имахме невероятен късмет със страхотно слънчеви и горещи дни, не съм вярвала и не съм се и надявала, че може да прекарам толкова добре. И все пак - надявам се да ми е първи и последен път да почивам лятото на Северно море 🤣

# 208
На някой може и да му е полезно:
https://www.smythstoys.com/uk/en-gb/baby

# 209
  • UK
Дежи, Норфолк гледах и аз.
Сподели, моля те къде отседнахте, нищо не мога открия.

Общи условия

Активация на акаунт