Великобритания - тема 83 Много Лятна Малко Коронована

• 39 273
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Оптимист по принуда
Pampers, можеш да направиш скрийншот на снимката и после да я качиш

# 616
Една снимчица от сутринта на път за работа.

# 617
И една от мен:)

# 618
  • София
Благодаря, че споделихте “опит” около тазгодишната ваксинация. Интересно ми беше да разбера и други мнения.

Пазаруването вече не е това, което беше преди COVID. И на мен ми идва доста натоварващо вече 😜
G&B, Hannah, страхотни снимки 👍

# 619
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221284658799753&id=1045798130 ето и от мен няколко снимки, от Севера. Като картичка беше навсякъде, телефонът ми не може да покаже колко е красиво.

# 620
Здравейте. Някой от вас да има информация за възстановяването на платени данъци при напускане от Англия и постоянно завръщане в България? Какви документи се прилагат, къде се подават в България?
Също така колко години е Бан периода в този случай, със забрана отново да се работи в Англия?

# 621
  • на малък остров в океана
Здравейте. Някой от вас да има информация за възстановяването на платени данъци при напускане от Англия и постоянно завръщане в България? Какви документи се прилагат, къде се подават в България?
Също така колко години е Бан периода в този случай, със забрана отново да се работи в Англия?
Ние напуснахме UK преди две години. Попълнихме онлайн формата за напускане на страната и оправяне на данъците.
https://www.gov.uk/government/publications/income-tax-leaving-th … our-tax-right-p85 P60 и P45 ще ви трябват под ръка при попълването.
Нямам идея дали в България се попълва нещо допълнително. Не би трябвало, освен ако не смятате да се регистрирате в бюрото по труда, например. Но за връщане на данъците е достатъчно само да попълните формата. След това ако има данъци за връщане, ще получите чек.

# 622
Много благодаря, това беше много ценна информация за мен. А дали след възстановяване на данъците се губи правото за регистрация в Бюрото по труда в България?

Също така дали потърсихте професионална помощ за попълването на всички документи в сайта, защото не съм сигурна дали ще се справим сами.

# 623
Алмира, за надвнесени данъци ли говориш? Защото оставам впечатление, че Ужасия обяснява за такива, а ти имаш в предвид да си върнеш всички данъци, които си плащала през годините? (Което съм чувала и преди, но нямам идея възможно ли е наистина)

# 624
  • Великобритания
Jоker - голяма красота наистина

# 625
  • на малък остров в океана
Да си върнеш данъците, които си плащал? Аз мисля, че само надвнесените данъци връщат. Аз за тях писах.
И не съм ползвала никаква помощ. Ние си тръгнахме по средата на финансовата година горе долу и ни върнаха половината данъците, защото ги бяха взимали на база годишна заплата.

# 626
  • Манчестър
Връщат се само НАДВНЕСЕНИ данъци...

# 627
  • Варна
Може, да се вземат всички данъци и такси, но след това нямате право да работите във Великобритания.Подробно е обяснено в GOV.UK.

# 628
  • След завоя в дясно
Момичета, възможно ли е извадя пълномощно без да ходя да посолството? Върти ми се, че някой спомена, че е възможно, но не успявам да го намеря.

# 629
  • Манчестър
Може, да се вземат всички данъци и такси, но след това нямате право да работите във Великобритания.Подробно е обяснено в GOV.UK.

Пак повтарям.....връщат се само надвнесени такси.
Щом е подробно обяснено на гов.ук недей да пращаш хората да четат материя, която в повечето случай е неясна.

Моля, сложи скрийншотс с твоите твърдения.
Защото, ако това което казваш е вярно за периода в УК двамата с ММ сме платил около 500к income tax i NIC.....с най-голямо удоволствие ще си ги взема и омета на някой топъл остров....

Общи условия

Активация на акаунт