ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ е във владение на ваканционното настроение

• 34 075
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • В средата на времето
31-ро също обявяват на сайта си свободните места за различните класове.

# 76
  • София
В неделя дете не зная дали ще доведа, но аз почти сигурно ще дойда.
В колко часа да бъда там?
Мислех си за 16.30 ч в Мементо. Който може и иска, да се видим. Моля, пишете дали ще дойдат децата Hug
Пишете и мен в бройката, но без деца-няма шанс да домъкна ни едно, напоследък все по-трудно ги убеждавам за семейни разходки.

# 77
Пишете ме и мен за неделя , ще взема един 4 годишен, свиря сбора за младша възрастова група. Наборката едва ли ще я навия, но ще пробвам.

# 78
  • В средата на времето
Пишете ме и мен за неделя , ще взема един 4 годишен, свиря сбора за младша възрастова група. Наборката едва ли ще я навия, но ще пробвам.
Супер, значи ще доведа втория член на младшата група. Simple Smile Току виж се харесали и заиграли. Simple Smile

# 79
31-ро също обявяват на сайта си свободните места за различните класове.
Благодаря.

# 80
Селена, успех на детето и от мен!

ninanb,  би ли споделила коя е задължителната книга на френски? Много ми се ще да открия подходяща за това ниво на езика литература. Задачата ми се усложнява и от ограничения откъм тематика - хлапето хич не е всеядно на книги Frowning1

Досрещало ми се е и на мен, госпожицата не е ясно дали ще е в социално настроение към тогавашния момент Joy

# 81
Здравейте. Аз ще се присъединя с един малко по-различен въпрос от този, който обсъждате. Имате ли информация дали някое училище има свободни места за 9 клас и има ли училища освен 73, 164 и НПМГ, които обявяват свободните си места на сайта?

Гледам, че в НФСГ има обявени 3 свободни места.

# 82
  • София
С удоволствие, но уикендите не мога.
Приятна среща, да си побъбрите весело!

Ceco1, в ранчо Конникът на моя приятелка децата ходеха за по 2-3 седмици като по-големи - грижеха се за много неща, вкл. и за по-малките деца, но сега нямам идея как е, имат ли групи, работят ли...
Иначе те си ходеха редовно на лагери там.

# 83
Здравейте. Аз ще се присъединя с един малко по-различен въпрос от този, който обсъждате. Имате ли информация дали някое училище има свободни места за 9 клас и има ли училища освен 73, 164 и НПМГ, които обявяват свободните си места на сайта?

Гледам, че в НФСГ има обявени 3 свободни места.
Благодаря.

# 84
  • София
Ама ФЕГчетата какво ще ги водите, те и без това са си все на Витошка.

# 85
  • София
И аз съм на линия в неделя, но без дете, че той негова програма си има Simple Smile

# 86
  • София
Чета ви от гръцко, като стане много жега наобяд. Прибираме се в събота, искам и аз в неделя. Девойката ще дойде с мен, много иска да се запознае с нови хора Wink

# 87
  • София
И аз пропускам неделната сбирка, защото ще сме по плажовете по това време. Хубаво изкарване пожелавам, в което не се и съмнявам. Който ще успее да замъкне тийнейджър му казвам "браво" отсега. Просто си представям физиономията на дъщеря ми, ако й предложа да дойде с мен на сбирка на бг мама. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
  • В средата на времето
Просто си представям физиономията на дъщеря ми, ако й предложа да дойде с мен на сбирка на бг мама. Stuck Out Tongue Winking Eye
Моят син, който ме отряза, ми вика - "и к'во ще казваме за това как сме се запознали - абе там на сбирката на едни майки от бг-мама". ГолЕм срам, голямо нещо.Close (уф, много ми липсват старите форумски емотикони, много).

# 89
А моят каза "Аре, ако си свободна съм там, брат" Grinning
Получи повдигане на вежда и многозначителен поглед, но нямаше как да коментира, защото говорихме по телефона и не ме видя. За сметка на това колегата до мен легна да се хили Joy

Общи условия

Активация на акаунт