Седмокласници 2020/2021

• 31 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
lulumba, страхотен е младежът! Моят е от "дечковците" - 164 см, 47 кг, все още 40-ти номер обувки Simple Smile. Само футбол и колелета са му в главата:)

# 541
  • Пловдив
Лулумба, направо мъж.
И моят 20 годишен е с по-малки размери от него.
Днес дадохпървите два теста от фб групата. Баткото се обади да докладва, че решава, докато стои на лаптопа. Tired Face
На миналия 15 септември сутринта се гушнахме с малкия и си поревахме за началото на учебната година. Тази година сигурно ще вием. Войната вкъщи ще е жестока.

# 542
  • В светлината на слънцето
Благодаря ви за пожеланията. Татко му е 190. А и нали тренира баскет, та и това май дава отражение. То баскетът не знам дали ще го бъде следващия сезон. Ще ходи на тренировки, но не всеки ден. Лошото е, че курсът по мат е в събота, ранен следобед, когато обикновено са и квалификационните срещи. Та май ще отпадне за състезанията. Здраве да е, тази година ще е така. Колелото и то ще излезе във ваканция, щото обикаля парковете на София, заради някакви байк пътеки, скоци, виражи и прочее главотрошачки. Предупредила съм, че му слагам катинар с цел оцеляване на крайниците до месец юни.

# 543
Ох, още малко ще са колелата. Големият от миналата година не иска да кара, продаде си и колелото. Детско било, иска скутер. Ще му се размине до 18г, та движи пеша или тате е такси.
И Лулу, мъж си е твоят синковец. Оох, аз си искам бебета, да ги гушкам. Мойте още се гушкат/не пред хора де/, ама не е същото да гушкам момчетия по-гоеми от мен. То аз и 1.60 нямам 😕

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 23:25 от Pisa

# 544
Pisa, моят е гушлив все още, ама и аз съм колкото теб, та съм му под мишницата. Joy Колелото е все още хит. Но си прави устата за атв, пистов мотор или поне скутер като станел на 16. Да бе, че да се пребива по-качествено.

# 545
  • София
Леле, Лу колко е пораснал, а какви бебета бяха.
За колелото, при моя 14 годишен син все още е е на дневен ред, но иска планински велосипед. На старо едно такова нещо струва около 1500 лв, а нов към 7000. Щял да си събира парите от стипендията за колело на старо, но понеже тя е около 30 - ина лева на месец и останалите ние да му ги дадем 😂.

# 546
Марти, моят сам предложи сделка - качествена мекица, ако влезе в Топ 3 на гимназиите. Аз веднагически казах да, въпреки цената колкото една кола, щото ми е спокойно, че шансовете за Топ 3 са нищожни, даже клонящи към нулата. Но да има стимул сепак. Joy

# 547
На мен са ми забранили да показвам снимки, но понеже тази съм я пускала в друга тема ще я споделя и с вас Simple Smile
Снимката е от миналата година, когато стана републикански шампион в неговата възраст.

Иначе и той мина през ховърборд, тротинетка за трикове, колело, сега от известно време е на вълна скейтборд с прилежащaта му екипировка/разбирайте, всичко на Vans/.
Момичетата винаги са ни вълнували Simple Smile, но наскоро за първи път го видях да страда.
Та така, те растат и ние с тях Wink

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 15:37 от vox

# 548
vox, жестока снимка! И голямо браво на набора! Да продължава все така! Hug
И около моят се роят някакви девойки, но отказва да спомене коя е избраницата. За снимки засега не се дърпа. Виж, сестра му, е абсурд да я хвана в кадър. Там трябва да приложа сите папарашки техники и пак не е сигурно.

# 549
  • Plovdiv, Bulgaria
Леле, какви големи момчета! Моят сладур и той е 1,60 и  47 кг. Вчера си взе колело със събраните парички и днес е цял ден навън.  Много е щастлив, даже го пуснах да ходи от нас чак до Тракия /парк Лаута/, става въпрос за Пловдив. Много е щастлив. Иначе почти е прочел произведенията, 2/3 от 100-те задачи по МАТ, но има голяма страст /освен комп. игри/ -готвене. Постоянно иска да участва, изненадвал ме е няколко пъти с неща, които не съм го учила как се правят.

# 550
  • София
О, и нашият малък много иска да готви и се учи. Гледа си разни клипове със сложни рецепти и ги прави, само помагам с продуктите. И се обогатявам и аз де, защото не съм най-перфектния готвач Simple Smile Вчера прави палачинки - от-до (обръщането с шпатула  защото и аз не мога да хвърлям, та няма кой да му покаже).
Кухнята след него е малко като след бомба, ама го карам да си почиства.
Аз много се радвам на тази му страст и го подкрепям. Ако не стане музикант, поне готвач да има шанс Wink

# 551
  • София
Леле колко са големи момчетата.
Да са ви живи и здрави, нашият батко е далеч и от ръста им, и от окосмяването.
Младежът ни също прави някой неща в кухнята, има повече интерес от девойката, но той от 5-6 годишен мажеше филии за себе си и сестра си в събота/неделя.... Леле колко отдавна беше това.
След като открих американските палачинки се родих.... и децата си знаят, че друг вид палачинки, ако искат - при баба Joy(че и спец тиган само за тях си имам)
За 20-25 мин от изваждането на продуктите до пълната реализацията, а стига и за 2 дни... никакъв проблем да се направят и през седмицата.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 20:47 от Desem

# 552
  • София
Прекрасни големи юнаци имате, да са живи и здрави!
Моят в сравнение е като запетайка - 42кг, 36-ти номер обувки. Гласът му е все още детски и пубертетът се изразява само в гневни изблици от време на време или сумтене с досада.
И ние ще спрем тренировките през септември, не виждам как ще се смогва и с тях. Иска ми се поне веднъж в седмицата да ходи, но като почне учебната година ще преценявам.

Благодаря на всички, които внесохте яснота и най-вече успокоение за комплексните тестове. Въпреки че няма да е за нашия набор, искрено съжалявам следващите, тъй като смятам идеята за меко казано малоумна. Но както някой с право отбеляза - от МОН умни неща не могат да излезнат.

Дидева, много полезен линк, благодаря!

# 553
  • София
lulumba, страхотен младеж и много добър ръст (аз като висока 180 см одобрявам високи мъже Wink ).
Моят е 167 см на 67 кг. (малко е трътлест) и с обувки 44 номер. За сега няма мутиране на гласа, малко косми под мишниците само. Все още се гушка, естествено само в нас, никога навън. Но както имаше един майтап във Фейса - тийновете са като котките, показват се само за ядене и като се опиташ да ги погалиш, съскат.
Не се интересува от момичетата, само от игрите Rolling Eyes .

Сега чете от няколко дена "До Чикаго и назад", ама все още не е стигнал в Чикаго днес се бъзиках с него Simple Smile

rally, много е готино, че се хвърля да готви, аз много стимулирам това, но освен откъслечни опити за направа на кейк и палачинки, няма други мераци.

# 554
Да си призная, аз палачинки не мога да правя. Ми не се получават и това е положението. По-лесно ми е да врътна едни френски макарони, честно казано. А децата обичат палачинки. Особено каката. И понеже неволята учи, сега тя прави чудни палачинки за себе си и брат си. Той имаше интерес към правенето на коледни сладки като малък, научи се да меси содена питка, после взе да ни приготвя разни хапки с опит да изглеждат арт, стигна до бъркани яйца, пържени кюфтета и ребърца на барбекю, и реши, че това е напълно достатъчно. С две думи - не е лошо бъдещата му жена да умее да готви. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт