Седмокласници 2020/2021

• 31 982
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Не успях да видя младежите тук, но и аз имам висока девойка с около 1.75 см ръст и маратонки 43 номер. Има желание да готви, но мързелът надделява. Иначе сега бяхме на планина и уж носи да чете Немили недраги, но хич не й спори. На трета глава е. Прочете Бай ганьо и стихотворенията. Друго нищо не пипва.

# 586
43 номер е много сериозно. Как намирате обувки?

# 587
  • Варна
Леле, Миа, да ти е жива и здрава госпожицата! С какво я поливате, та расте така? Simple Smile Нашата девойка официално ме задмина на ръст и стъпало - гони 160см, и носи 40 номер обувки. Дано поне крачето поспре да се издължава, че е много трудно сега лятото за сандали - като е тясно стъпалото и се спуска напред и вечно някой пръст стърчи Simple Smile Докато се поохрани ще е така. Иначе на ръст не вярвам да стигне Ния, и 1.70 да стигне все ще е добре с майка миньон.
Попрочетох назад, че има още една девойка, която кара лонгборд. Сега се оглеждаме да купим, та приемам съвети от по-знаещите - за какво да следим, кое е важно при избора (че ако оставя само на нея ще го избира по цвят).

# 588
43 номер е много сериозно. Как намирате обувки?
Трудно. Маратонки носи основно. Сандали този номер не намерих. Дано спре дотук. Аз съм с 38, баща й 43 номер. На ръст мен ме задмина отдавна, надявам се да не стигне братовчедка си, която е на 19г. и е 192 см. Баскетболистка, разбира се.

# 589
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Горинич е с 47 от началото на лятото.
трудно, но още се намират обувки и сандали, но ако продължи да расте не знам как ще е.
по-големи намирам само маратонки, а той маратонки не носи.
отдавна мина над мен, тази година вече е и над баща си - 1,82 или 1,83.
Simple Smile споровете са ожесточени, според баща му излиза, че е 1,83, заради косата; според него, баща му натиска книгата много, натиска го по главата и затова излиза 1,82.
цирк!

# 590
Както казват руснаците " 52-ой раздвижной " ще имате Wink но на 13 с 47 крак е жестоко, значи и на ръст ще отперете здраво.

# 591
не винаги има връзка между двете. Simple Smile
баща му е с 47 номер, направо клони към 48 Wink, а е висок 1,76. Simple Smile

# 592
  • София
... и аз имам висока девойка с около 1.75 см ръст и маратонки 43 номер. Има желание да готви, но мързелът надделява...

Все едно описваш моята девойка Simple Smile Ръст и номер на обувки 1:1. Готвене и мързел - също.  От време на време приготвя разни сладки глезотийки - мъфини, палачинки (американски), прави и торта с цветни пандишпанови блатове, която беше страхотен успех, като аз помогнах само в печенето и ваденето на блатовете.  Задължителната литература я чете, но не особено ентусиазирано, сега започна да преговаря от 6-класния материал по БЕЛ. Според мен леко се стресна понеже коментирахме тазгодишните балове за прием. Математика - не съм давала зор, но лятното домашно, което беше доста внушително е написано - така твърди, не съм проверявала. А то беше сериозно - всички нерешени задачи от двата 6-класни сборника, по които работиха в училище - Просвета и Коала Прес.

# 593
Добри, Да не би кракът да ви е широк и затова. Моят баща беше 195 и беше 48 но кракът му беше тесен. Негови приятели същия ръст но с по широк крак имаха 49-50.  Вероятно не съм права в разсъжденията си и просто имате традфиционно големи крака. Няма лошо.

# 594
Моята девойка също е 175. Може и малко повече да е, защото аз уж съм толкова, а тя изглежда леко по-висока. Може аз да съм се смалила с възрастта Joy
Обувките са 41, но планинарските са 42. Дано не расте повече.
За готвенето и мързела е същото като при Миа.
От книгите чете нещо от христоматията, но нямам представа какво. Единия ден имаше пристъп мигрена и аз й четох Една българка. Скъсах се да рева. Навремето възприемах тези произведения като досадни, а сега ми става много емоционално.

# 595
Добри, Да не би кракът да ви е широк и затова. Моят баща беше 195 и беше 48 но кракът му беше тесен. Негови приятели същия ръст но с по широк крак имаха 49-50.  Вероятно не съм права в разсъжденията си и просто имате традфиционно големи крака. Няма лошо.

и дълъг и широк и с вдъгнат "мост" отгоре и паднал свод отдолу...Flushed
не знам колко е традиционно, вуйчовците и чичото са с по-стандартни крака.
само здрави да са, ако трябва ще намерим майстор за обувки по поръчка. Simple Smile
подсказаха ми за едно ателие до ская Simple Smile трябва само да проверя дали правят и мъжки обувки.
Simple Smile

# 596
  • София
Не знам колко кг е девойката, нормално телосложение, около 160 см е. Аз си муслех, че кракът й е голям, но като ви чета, явно не е. Тъничка стъпка, 38 е, но тъй като аз съм 36,5-37 ми се струваше голям.

# 597
  • София
Моята госпожица изглежда е най-дребната сред всички девойки в темата. На ръст е 157 см, тежи 36 кг и носи 37 номер.
Въпреки, че с баща й сме средни на ръст, предполагам, че тя ще порасне доста, защото брат й тази година порасна много, за момента е 180 см, но с намирането на маратонки пролетта ни беше малко трудно, защото е с 47 номер.

# 598
  • София
Не знам каква е тази акселерация сред наборите (и това го казва човек с 43 номер обувки, ама на тази възраст бях 39-40 Laughing). Аз искрено се моля синът ми да спре да расте на крак, че до болка ми е позната трудността за намирането на обувки. Слава богу, че има онлайн пазаруване сега.

# 599
  • София
И моите са от дребните  - 158 см.к, единият е 34 кг., другият малко повече, обувки 40/41 номер. Мислех, че носят голям размер обувки, но вие ми скрихте шапката. Днес бяхме с техен съученик, той си изглежда като тийн вече, и гласът му мутирал. При тях се забелязва само лека промяна в кожата и се чудя дали да не им взема специална козметика против акне. Вашите деца ползват ли вече? Ако някой има опит, ще съм благодарна за препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт