Седмокласници 2020/2021

• 31 983
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за тая работа са измислили миялните Wink

нашия готви. много, често и му се получава.
по тази причина не мога да ги сложа на диета - идвамата ми мъже си готвят и цапат яко.

попи, пропуснала съм какво му е, но ще стискам палци скоро да се оправи.

морската ни ваканция отива на провал... Sad

# 571
  • у дома
после ще търся и как да се примоля за паролата на пощата хем да видя дали е същата поща, която направих преди десетина години Simple Smile
Същата е!Аз я знам от тогава-племенницата ми беше 7 клас...Обаче имаше след това момент с изтрити материали или сменена парола-губят ми се спомените и тогава или някой възстанови паролата или пък направи нова поща и качи всичко,което имаше от старата свалено,но истината е,че основата е от твоята поща! То и заради тази случка всимки станаха по-внимателни с пощата.

# 572
  • В светлината на слънцето
В интерес на истината наборът много помага. За всичко. И дори сам дава различни инициативи. Не се страхува от никаква работа, дори и тежка. Докато сестра му се прави удобно на разсеяна и откак е тийн я мързи като за световно.

# 573
Моята госпожица е висока 1.40 и тежи по-малко от 30 кг. Хапва си, каквото й е вкусно. Забърква разни неща, но не винаги й се получават, защото е твърдо убедена, че е достатъчно креативна, за да не спазва рецепти. Кара лонгборд и колело, но няма компания и засега има само начални умения с лонгборда.

# 574
За нашето семейство това е най- вкусна та рецепта за американски палачинки -   https://www.google.com/amp/s/www.gordonramsayrestaurants.com/rec … milk-pancakes/amp
Вместо buttermilk използвам пълномаслено мляко. Съжалявам, че я нямам преведена.
Да ви е сладко Simple Smile!

# 575
Създателят на действащата поща е forttuna през 2011. Преди това имаше друга поща, нещо от рода на sortirana statistika.

# 576
  • Варна
Гледам сте отворили готварската тема. Тук мога да си похваля щерката Simple Smile Сама прави кексове, баница (с готови кори), ориз със зеленчуци, собствена рецепта за спагети със скариди и броколи си измисли, а напоследък хитът е реванЕ. Изобщо не мога да се оплача, иде й отръки да готви. Виж почистването след това е друга тема... Там нямам с какво да я похваля Simple Smile
С лятното четене май бавничко напредва, остана й Немили-недраги да прочете, да прави преразкази, а остава още само месец, много бързо минава времето през лятото!

Хахаха, Дидева, вярно, че така беше - кръстих я специално за някакви конкретни файлове, до които да имат достъп съформките. Гугъл докс не бяха изгряли още Simple Smile И си спомням, че и с нея имаше злоупотреба, та бях писала на абв мейли да я възстановят - явно не са...

# 577
Оо, аз се омъжих и едни яйца не можех да опържа, а сега смея да твърдя, че съм доста добра готвачка. Много ми помогна моят мъж в това начинание, винаги всичко му е вкусно /колкото и да не се ядеше/, та не можа да ме откаже. Но пък сега никой не подхваща нищо в кухнята. Набора само зърнени закуски и филии с шоколад моое да си направи. Ама той и желание няма, като никога не е гладен.

# 578
  • София
Pisa, и аз бях така преди да се омъжа, карах само на сандвичи, но след това нещата се промениха.
Много пъти съм я карала да дойде да види кое как се прави, но тя не иска. Голям проблем е когато дойде уикенда и трябва да се чисти къщата. То са пазарлъци, то са чудеса. Все си намира оправдания, като най - често "имам да уча". И щом е свързано с ученето, аз отстъпвам. Най - вероятно следващата година отново аз ще си домакинствам, предвид това какво ни чака 😁

# 579
  • Варна
Впечатлена съм от готварските умения на   момчетата. Синът ми може единствено да си намаже филия.

# 580
  • София
Преди да се омъжа можех да готвя само боб, сега - не ми се получава само бобът Simple Smile
Надъхахте ме, момичета, наборът започва от днес да помага в кухнята. Иначе маже филии с крема сирене и евентуално може да си изпържи яйце...

# 581
Включвам се с моята госпожица литературата, я прочете (Бай Ганьо 2 пъти  даже ми се наложи да и наблегна за най-същественото, че и убягваше )уроците и започват скоро   да видим какво ще и влезе в главата   изпълнителна е но  и коства повече усилие , обяснения за да разбере и запомни  нещо .Фейсбук нямам тук ще  следя .

# 582
  • София
Аз от тук се вдъхнових за американските палачинки:
Скрит текст:

https://cooks-and-bakes.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82 … D1%81%D0%BA%D0%B8
След това всичко стана на око, но комбинацията масло+захар+ванилия правят чудеса върху тигана:
https://www.vip-giftshop.com/tigan-za-4br-palachinki-f26.html
(той не е задължителен, но спомага за идеалните кръгли форми)

за тая работа са измислили миялните Wink...

ММ казва: "купих миялна, за да не мия. Joy

Девойката не готви, но много помага в вкъщи за всичко.

# 583
  • София

Врячо прави кексове, за друго... не се сещам да е правил сам. Нещо като винен кебап май веднъж, ама с помощ от тати и някаква друга рецепта, която извади отнякъде, ама пак с помощ... 40кг е. Към 1.50 някъде, обувки... 38 май последно. Нищо не е прочел от литературата, не съм се и надявала, имам слаба надежда, че може би ще прочете поне откъсите от христоматията. Изгледа една серия от бах Ганьо с баба си...

# 584
  • София
Нашият набор обича да приготвя и да хапва салати, таратор, сладкиши (най-вече мъфини и ябълков пай), пица, домашна лимонада...Когато му дойде музата, може да подреди детската стая, но най-често го играе "отегчен млад човек".
За протокола мерките му са 160 см, 39 кг, 41 номер обувки Simple Smile.
Прочете по-голямата част от задължителната литература. Не иска да поглежда никакви задачи по математика или други задания от подготовката за матурите. Поне рисува чат-пат.

Общи условия

Активация на акаунт