Мъжете Рак - 3

• 43 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Е как несъответствия ? Нима си събирателен образ на всички представители на зодията? Такава категоричност е абсурдна просто.

# 76
Тогава ще пишеш "зодия рак ама без Братан са такива и такива" Smile
Майтапя се, зодиите са за да се забавляваме. Не знам кой би се засегнал на зодия.  Grin

# 77
  • Агент под прикритие
Ти вярваш и приемаш, че е на майтап. Вярваш ли, че и някои от тук присъстващите мислят така?  И не само в тази тема конкретно, ами и в останалите от този раздел с име "Мъжът еди-коя-си зодия"...

Особено след като прочетеш с каква точност и подробности се описват разни бивши и други, че и съветите една на друга, и като стигнем до крилатата фраза "Никога повече еди-коя-си зодия".
Доста кофти майтап ми се струва... Бие малко на терапия. Психаро-терапия. Simple Smile
А предполагам, че знаеш, че от това с какво се шегува (уж) някой, също можеш да си правиш изводи за евентуални негови дефицити.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 15:16 от Phoenix Wright

# 78
Ми то една жена, когато е наранена, никакви аргументи не могат да помогнат.
Сега аз живея с рак и да кажем, че е точно, ама точно като наш Братан. Знам, че не го вярвате, но аз съм категорична.

# 79
  • Агент под прикритие
Ми то една жена, когато е наранена, никакви аргументи не могат да помогнат.
Сега аз живея с рак и да кажем, че е точно, ама точно като наш Братан. Знам, че не го вярвате, но аз съм категорична.
Очевидно е така, Крис. Включително прехвърляне на персоналната отговорност за собствените си действия на какво ли не: зодия, пол, посоката на вятъра, нивото на река Дунав и др.
Ниско проявление на "зодията" в най - чистата му форма. Laughing

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 15:23 от Phoenix Wright

# 80
Братан май има доста кандидатки от форума. Крис, да внимаваш с Рака, ако е като него! Smiley

# 81
Лори, аз затова казвам, че това за личния комфорт не е вярно Grinning Жените като цяло носят доста дискомфорт за мъжа с капризи, мърморене, задачки и задължения. За момента си позволявам този лукс само от време на време.

# 82
  • Тра-ла-ла
Влез в сериозна връзка и ще те видим като мине сладкото начало - няма ли да станеш бетер жена Рак Bowtie

# 83
Лори, аз затова казвам, че това за личния комфорт не е вярно Grinning Жените като цяло носят доста дискомфорт за мъжа с капризи, мърморене, задачки и задължения.....

Ха ха...щото мъжете Раци никак не са капризни, не мърморят и не се цупят като ощипани булки ...Blush
От 1 година съм с Рак , все още не спира да ме изненадва   с реакциите си... Забелязала съм, че като е уморен,  е страшно  кисел и мрънкащ.... опитвам се да се справя с рачешките му настроения,   които се сменят по няколко пъти  на ден,  но не разбирам,  защо си го изкарва на мен ?! На тази, която се грижи нон стоп за негово величество Рака  , да му е сгответно,  изчистено , комфортно...Това нормално ли е при тях или само моя е такъв?!

# 84
Стойте по-далеч от раците, като не ви харесват промените на настроенията. Кой ви бута при тях? Grinning
Аз директно си казвам на всяка с желание за нещо повече - бегай оттука, не знаеш в какво се замесваш. Relaxed

# 85
  • София
Влез в сериозна връзка и ще те видим като мине сладкото начало - няма ли да станеш бетер жена Рак Bowtie

Ама те са бетер от нас per se, нямат нужда от сериозна връзка, че да покажат потенциала си. Joy

Не, сериозно. Жените и мъжете от зодията много си приличат от тая зодия, ама жените са харизматични женствени и приятни, някак минават метър въпреки кофти чертите. Те и мъжете са чаровници, но по- трудно се преглъща фръцкане от мъж.

# 86
Раците обаче имат една гальовност, една нежност, която привлича жените. Особено пък такива, които са имали травмиращ опит с някой брутален мъж лесно могат за се поддадат на манипулацията на някой рак.

# 87
Стойте по-далеч от раците, като не ви харесват промените на настроенията. Кой ви бута при тях? Grinning
............
.

Братан, там е работата, че никой не ни бута при тях...те сами  се бутат при нас  Relaxed
Ти сам много добре знаеш, че Рака няма как да търпи някой насила да му се бута.Той сам решава с кого иска и с кого не иска да бъде. Ама като е избрал с кого иска да бъде , то би било добре да се съобразява с другия  или  поне да се опитва да разбере, че когато е изморен или ядосан за нещо , не трябва да  си го изкарва на половинката .
Или може би го прави, понеже знае, че ще му бъде простено??!
Да, обичам си го, затова съм с него. Да, прощавам разбира се, но ми се иска , когато човек е във връзка, да учи нещо, да се опитва да се съобразява с другия, да се опитва да прави компромиси в името на отношенията.....защото иначе защо ще е във връзка?  Понякога, когато му кажеш, че прекалява , той казва, че се това са "дреболии"....а нещата  фактически са съвсем  сериозни.
Рака явно не вижда проблемите,  не разбира, че наранява близкия, мисли си, че всичко му е позволено   и може да си кюта така безгрижно цял живот. Не случайно в повечето случаи, именно   не Рака си тръгва пръв , а другия отсреща, когато нещата вече много загрубеят.../говоря за мъжа Рак, не за жената Рак/ . Имам позната двойка - той Рак, тя Скорпионка, които 15  години са били заедно, но накрая жената си тръгва от него. Тя казва, че ако не била тя да реши да си тръгне, той никога нямало да го направи, най-вече заради децата. Но това пък живот ли е? Не е добре  и за децата да виждат как мама и татко вече не се търпят, това си е  травма за тях.... макар че, Рака не мисли така.

Раците обаче имат една гальовност, една нежност, която привлича жените. ......

Да, наистина са много нежни и гальовни ...Smile  Аз явно затова на моя все му прощавам...

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 19:29 от Roza17

# 88
Ами... според мен Ракът просто дава много шансове... надява се нещата да се случат, както си ги представя в своите разбирания... та дава и дава шансове, но ако отсреща няма разбиране, изведнъж всичко се счупва. И вече нещата не подлежат на поправка.
И дори не говоря само за любовта, а за всякакви отношения.
Вярно ли е, Братане? Такъв ли е механизмът при теб като друг двоен Рак?

# 89
Какви шансове дава Ракът, той винаги е с поредното обещание да не прави повече така, докато другият е направил поредния компромис.

Мъж Рак и жена Скорпион ме е страх и да си представя даже. Учудвам се, че не го е думнала с нещо още през първата година.

Общи условия

Активация на акаунт