Мъжете Рак - 3

• 43 370
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Мъжът ми е рак, а аз - скорпион. Всеки ден се караме и се сдобряваме Laughing

Какви шансове дава Ракът, той винаги е с поредното обещание да не прави повече така, докато другият е направил поредния компромис.

Мъж Рак и жена Скорпион ме е страх и да си представя даже. Учудвам се, че не го е думнала с нещо още през първата година.

# 91
Аз пък с моя рак не се карам никога. А така ми се иска да можех да се скараме, за му кажа каквото искам. Но той просто не ти дава възможност. Мрази скандалите и не ги допуска.

# 92
Истина е Christina ..но пък аз не си оставам магарето в калта обичам да изяснявам и решавам проблемите ..то ако зависи от него ..все ще ги остава така нещата и ще се прави че нищо не се е случило

# 93
  • София
Ама това е манипулация, а не че не са разбрали. Joy Да не им търсиш сметка за шити поведението.

# 94
Аз пък с моя рак не се карам никога. А така ми се иска да можех да се скараме, за му кажа каквото искам. Но той просто не ти дава възможност. Мрази скандалите и не ги допуска.
И аз не съм се карала. Обаче подозирам, че тежките дни за нас предстоят, за да изясним имаме ли бъдеще заедно. Все повече мисля за раздяла и че няма да допусна да ми губи времето, докато го чакам да се почувства готов да има семейство и дете. Аз съм риба 🤔

# 95
И дори не говоря само за любовта, а за всякакви отношения.
Вярно ли е, Братане? Такъв ли е механизмът при теб като друг двоен Рак?
Заради своята пословична лоялност, да се грижат и да защитят близките си, ракът е склонен да дава безброй втори шансове. Затова не съм много съгласен с Кристина, че раците са изключително трудни за манипулиране.

# 96
Самите раци са големи манипулатори. Те обаче не се поддават на манипулации. Дългогодишен горчив опит. А, да не забравя, много са развратни, и мъжете и жените Раци.

# 97
  • Тра-ла-ла
Какво ще рече развратни?!

# 98
  • София
Не сме развратниии Joy

При хората от зодията с повече партньори, на които съм попадала, става дума за несигурност и желание да са харесвани на всяка цена, не на к**венска жилка Simple Smile

# 99
Какво ще рече развратни?!
Порочни и сексуално разкрепостени над нормите предполагам. Все пак символът на зодията рак наподобява числото 69 Grinning

Впрочем, раците ги дават и като емпати и в секса - винаги ще се погрижат партньора да му е по-комфортно и приятно дори от на самите тях.

# 100
  • София
Направо си изобразява позата, не просто числото, но емпатията е добра навсякъде, да.

# 101
  • Агент под прикритие
Самите раци са големи манипулатори. Те обаче не се поддават на манипулации. Дългогодишен горчив опит. А, да не забравя, много са развратни, и мъжете и жените Раци.
Това съм го виждал и аз. Изпълненията тип Крадецът вика "Дръжте крадеца". Две колежки Рак на предната ми работа, една на настоящата.... В това отношение са излязли сякаш от един калъп. И не само за манипулации, а за всичко. Виждаме клечките в очите на хората, но не виждаме гредите в своите. То тая тактика си е един голям опит за манипулация по същество....  Simple Smile

Кечи, откога мотивите оправдават крайния резултат? Защото за нещо, което е станало патология, дали е от несигурност или кОвренлък е последното нещо, което би ме интересувало...

# 102
  • София
Защо в случая трябва да има оправдаване и пред кого?
Уточнявам като човек от зодията, макар за мен да не е присъщо подскачането от цвят на цвят, защо се получава и какво се корени в това. Не е развратност. Развратен има друго значение просто.

# 103
уважаеми раци, почитатели на раци, пострадали от раци и т. н., спамо-чат темите знаете в кой подфорум са

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 13:29 от bubanka

# 104
Тези грозни репортвания само доказват колко контролиращи са жените-раци Grinning
При мъжете не съм забелязал такава мания за контрол на хората и ситуацията. Ако не им се даде доброволно ръчката за контрол, просто губят интерес Grinning

Агента е тук само заради Джу, иначе не виждам какво би правил в темата за Мъже-раци Blush Джу, оцени това.

Общи условия

Активация на акаунт