Януарски мами 2021- тема 2

• 48 009
  • 793
  •   1
Отговори
# 90
  • Седмото небе
Аз засега се мажа само с ето това:

Прекрасен, сравнително икономичен продукт, който едновременно ми е супер хидратиращ и прилично-търпимо мазничък. Към края съм на първата опаковка, като имам в запас още една. Като свърши обаче, ще ми е трудно да му намеря заместител, понеже вече не се предлага. Като алтернатива после ще пробвам този спрей:
или едни маслени спрейове на Ейвън. Класическите олиа, особено тези против стрии са ми твърде мазни, а и не им вярвам особено. Добрата подръжка за мен е ключа, пък ако кожата е предразположена към стрии няма какво да ни спаси и са неизбежни.
В тази връзка да питам също нещо...  Забелязвате ли някаква промяна в кожата на лицето си? Моето от ден на ден става все по-мазно и вече ми е мъка:cold_sweat: Иначе фанатично се мажа и подновявам крем с spf 50, понеже адски ме е страх от петната. Които после почти не подлежат на премахване.

# 91
Никога съм нямала пъпки. Появиха се по време на първата бременост-едвам се отървах с множество химически пилинги при специалист. Сега отново се опъпчих-мозна кожа, черни точки, замърсявания. Същия кошмар се завръща.

# 92
Никога съм нямала пъпки. Появиха се по време на първата бременост-едвам се отървах с множество химически пилинги при специалист. Сега отново се опъпчих-мозна кожа, черни точки, замърсявания. Същия кошмар се завръща.

А при първата бременост с момиченце ли беше ? Нали уж казват че ако майката има много пъпки ще е момиче Grinning  аз сега на това се надявам Grinning

# 93
Да.. Момиче е Grinning Сега отново се надявам за момиченце, засега така се показва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 94
  • Варна
Ох,аз пък съм другата крайност.При мен стана суха кожата Sad Една,две пъпки да имам,не се видя много добре на УЗ,но АГ каза,че има нещо щръкнало.Все още се надявам на момиченце. Simple Smile

# 95
Ох,аз пък съм другата крайност.При мен стана суха кожата Sad Една,две пъпки да имам,не се видя много добре на УЗ,но АГ каза,че има нещо щръкнало.Все още се надявам на момиченце. Simple Smile
и аз имах период с пъпки, изчезнаха (попринцип нямам) но взимах дуфастон, после минах на утрогестан - отдавах го на тях ... ноо и при мен на първо четене казаха момиче 🤗👼🏻

# 96
Появиха ли ви се стрии...аз имам само на гърдите 😔 днес си поръчах кокосово масло,вие с какво се мажетее

# 97
Усещате ли някакво пристягане в корема? Не болка, не придърпване, а пристягане. Много е странно. В 14+3 г. с съм.

# 98
Усещате ли някакво пристягане в корема? Не болка, не придърпване, а пристягане. Много е странно. В 14+3 г. с съм.

Когато дишам усещам долу ниско като опъване

# 99
  • Велико Търново
Здравейте момичета 😊! Чета ви от доста време, записвам се и аз при вас. На 36 год., втора бременност, имам дъщеря на 12 год, от Велико Търново съм. Имам една чуденка и ще се радвам на мнения... Другата седмица имам записан час за ранен скрининг в Щерев. Мисля също така да си направя и пренатест следващата седмица. Та въпросът ми е има ли смисъл да правя БХС или да си отида само на ехограф в Щерев, а след това да ми вземат кръв за пренатест.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 20:22 от Доти

# 100
Точно това попитах гинеколога при последния преглед - има ли смисъл от БХС, предвид, че имам направен ПренаТест. Според него е излишно.

# 101
  • София
доти добре дошла!
иди само на ехограф и кръв дай само за Пренатеста, няма смисъ от БХС в такъв случай и само да те дупчат 2 пъти.

# 102
Няма смисъл и от двете, само че в Щерев към Бхс правят и ранна фетална. На нея ще ти кажат има ли нужда от пренатест. Защо искаш да правиш директно него, като може да се окаже, че няма нищо притеснително?

# 103
Здравейте,да се запиша и аз-34 години,втора бременноСт/едно момченце на 6/,пусках пренатест в 12 седмица казаха момиче💗,толкова чакано и от мен и от таткото,надявам се всичко да мине леко.Пусках и БхС При Даскалов в Пловдив потвърди ми пола,но пък казаха ниска плацента /каквото и да значи това/🤔Желая лека бременност на всички!

# 104
Здравейте,да се запиша и аз-34 години,втора бременноСт/едно момченце на 6/,пусках пренатест в 12 седмица казаха момиче💗,толкова чакано и от мен и от таткото,надявам се всичко да мине леко.Пусках и БхС При Даскалов в Пловдив потвърди ми пола,но пък казаха ниска плацента /каквото и да значи това/🤔Желая лека бременност на всички!

При кой Даскалов? Аз се следя при Асен Даскалов

Общи условия

Активация на акаунт