Януарски мами 2021- тема 2

• 48 017
  • 793
  •   1
Отговори
# 720
Всеки четвъртък от 11ч са, въртят се 4 теми. Но с различни лектори, така че ако се пропусне някоя лекция, другия месец я има пак. Даваха подаръци с мостри памперси и тн. Лекторката беше от "Света София", много хубаво обясняваше. Като цяло ми хареса, но нямам база за сравнение да знаете Grinning

# 721
  • София
И аз бих се включила, тъкмо повод за доп. среща Simple Smile

# 722
Момичета, тези от вас които приемат магнезий заради контракции, как се справяте с разстройството 😵😵😵 не мога да приемам таблетлите, защото имам проблеми от малка с приемам на хапчета, първо пих Биоелектра магнезий 365 2×1 пълен кошмар беше, смених на Диаспорал и отново положението с червата не е ок и започвам сериозно да се изнервям, не мога да го карам до края на картофи и препечени филии

# 723
  • Седмото небе
При първа възможност с удоволствие се включвам! И ще пиша задължително тук. Кой когато може да идва. Сега или в по-късните месеци. Аз също все още работя и това ще е поне до края на този месец. Но като гледам имам два свободни четвъртъка. Вероятно ще продължа да се трудя и до към 10-15 октомври, но кой знае. Както скоростно ми расте шкембенцето, ще го решаваме в движение явно и според консултациите с док. На 10 имам среща с него, после в следващите седмици до края на месеца ми предстои според моя график и 2 ФМ, която чакам вече с огромно нетърпение. Много искам да си видя бебчето колко е пораснало Heart Heart Heart
Би било чудесно, ако освен онлайн и офлайн си спретнем една софийска групичка Wink

# 724
Момичета, тези от вас които приемат магнезий заради контракции, как се справяте с разстройството 😵😵😵 не мога да приемам таблетлите, защото имам проблеми от малка с приемам на хапчета, първо пих Биоелектра магнезий 365 2×1 пълен кошмар беше, смених на Диаспорал и отново положението с червата не е ок и започвам сериозно да се изнервям, не мога да го карам до края на картофи и препечени филии
Имам опит, спрях го за една седмица, пак го почнах, като намалих дозата - от 2×1 до 1×1, но задължително и непосредствено след хранене. За Биолектрата имам предвид, 365. Другият вариант е да намалите мг, има и от 243 мг. Пробвайте първо със същата доза, която сте приемали досега, т.е.2×1 от 365, но след хранене. Ако няма ефект, намалете на 1×1 от 365, ако не - пробвайте чак тогава с 243 мг. На мен лекарят просто ми каза да го спра за известно време, но това не помогна, затова реших да пробвам с по-малката доза, но на пълен стомах. Засега нямам проблем. Иначе картофите и препечените филии няма да помогнат. Три седмици изкарах с разстройство, като си хапвах доста храни, които по принцип запичат, ефект - 0. Успех! 😊🍀

# 725
Аз бях на диаспорал 3х1,но го намалих до 2х1 и така се вместих в до 4 изхождания на ден,доктора каза че под 4 не е диария и няма проблем. Доста е неприятно,но при мен много помага да е на празен стомах (пия го час и половина до 2 преди хранене)

# 726
За училището за родители трябва да се запишете онлайн. Сайтът е deteto.info. Имало и онлайн лекции,

# 727
Момичета, знаете ли след коя седмица е препоръчително да се посети офталмолог?

# 728
Мисля, че към 8мия месец, но ако имаш оплаквания свързани със зрението може и по-скоро.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 22:40 от I*Belive*in*Angels

# 729
На мен ми казаха да редувам Диаспорал 1-2 дни от 400мг с 2-3 дни Магнерот пак от 400мг. Другия вариант който ми казаха е нашето Диаспорал да го приемаш на 2 пъти в рамките на 1до 2 часа,но с храната.АГ каза че до 4 пъти изхождане не е проблем.Ако пък в крайна сметка не ти понася трябва да се консултираш с АГ да изчисли нещо друго,което да ти понася.

# 730
Момичета и аз вече мога да се похваля с Момиченце ☺️💗и я усещам вече и то май всеки ден. Чудех се в началото как ще позная, че е тя, а не е къркорене, но определено се усеща 😁 А някоя от вас да има главоболие.. Съсипва ме от няколко седмици, почти всеки ден и то на точно определено място - отзад зад лявото ухо 🙄 Не пия нищо, а си търпя. На следващия преглед ще попитам АГ, но все пак някоя дали има такъв проблем.

# 731
Честито 🥳 и аз се чудех как ще разбера, че е бебка, но наистина се познава, въпреки че съм бременна за първи път, преди две нощи я усетих за първи път и беше нещо невероятно 🥰. За главоболието точно отзад и мен ме съсипа преди няколко дни, помислих че е нещо от кръвното, но не беше ми в норма, а по-късно се сетих че е от климатика в колата, тъй като предния ден пътувахме и беше много горещо и си го усилих доста. Не посмях да пия нищо за главоболието и си го изтърпях цял ден, добре че на другия ден бях много по-добре.
Момичета и аз вече мога да се похваля с Момиченце ☺️💗и я усещам вече и то май всеки ден. Чудех се в началото как ще позная, че е тя, а не е къркорене, но определено се усеща 😁 А някоя от вас да има главоболие.. Съсипва ме от няколко седмици, почти всеки ден и то на точно определено място - отзад зад лявото ухо 🙄 Не пия нищо, а си търпя. На следващия преглед ще попитам АГ, но все пак някоя дали има такъв проблем.

# 732
Знаете ли от коя седмица е нормално да усещаш бебето всеки ден?
Че аз като го усетя 3,4 дни подред и после 1 ден нищо, и почвам да се притеснявам.

# 733
Четох някъде, че е нормално да се усеща всеки ден след 24 г.с.
Знаете ли от коя седмица е нормално да усещаш бебето всеки ден?
Че аз като го усетя 3,4 дни подред и после 1 ден нищо, и почвам да се притеснявам.

# 734
Момичета, аз съм в 19+6, като от две седмици си я усещам девойката осезаемо, дори в началото на седмицата беше доста активна. Но последните три дни я усещам по-малко, 7-8 пъти дневно и се притеснявам дали е нормално. На преглед съм чак във вторник...вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт