"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 50

• 41 470
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Vivka9, като начало направи един тест, пък после може да поумуваме тук Flowers Four Leaf Clover

# 76
Момичета, тази сутрин направих тест и не можах да повярвам.... веднага се появи втората черта
Не зная кога точно е станало и кога да отида на гинеколог. Днес ще си пусна кръвен тест, а утре сутрин ще изследвам ТСХ. Според вас да изчакам ли 10 дни и тогава да ходя на гинеколог? Калкулаторите в интернет ми показват че съм в 5 седмица, но не съм сигурна.

# 77
За какво ти е този кръвен тест? Излишно е.

Изчакай още седмица-две (ако нямаш зацапване или оплаквания) и тогава отиди при доктор. Ще е по-голямо и ще чуеш пулс тъкмо.

# 78
Какво значи, че не знаеш кога е станало? За какво ти е да знаеш. На лекар се ходи най-рано на 10 дни закъснение, а най-добре на 15-20.

Кръвен тест е напълно излишен. В момента лабораториите са пълни с хора, които се изследват за Ковид и е опасно бременни да ходят без нужда.

# 79
Здр момичета 2-рата черта ималия, според вас.Теста е направен 4 дена преди МЦ .

# 80

А Снимката от кога е? В рамките на периода за отчитане ли е? Най-добре го направи със сутрешна урина.

# 81

А Снимката от кога е? В рамките на периода за отчитане ли е? Най-добре го направи със сутрешна урина.
Снимката направена е, на обяд  чертата се появи около 2 мин.

# 82

Има черта. Положителен е. Стискам палци да се задържи.

# 83
Какво значи, че не знаеш кога е станало? За какво ти е да знаеш. На лекар се ходи най-рано на 10 дни закъснение, а най-добре на 15-20.

Кръвен тест е напълно излишен. В момента лабораториите са пълни с хора, които се изследват за Ковид и е опасно бременни да ходят без нужда.
В по-горен пост писах, че не зная кога е била овулацията, нито на колко дни закъснение съм. С нередовен цикъл съм, затова попитах. Днес сутринта като направих теста, веднага се появи втората черта и беше много наситена.

# 84
Vivka9, честито и до термин. След 2 седмици отиди на лекар. Това време ще е достатъчно да се види добре.

# 85

В по-горен пост писах, че не зная кога е била овулацията, нито на колко дни закъснение съм. С нередовен цикъл съм, затова попитах. Днес сутринта като направих теста, веднага се появи втората черта и беше много наситена.

честито и от мен.  !!!! Живи и здрави до термин и след това!!  След 15-20 дни отиди да го видят!!!

# 86
Скрит текст:

При нередовен цикъл се взема предвид най-дългия цикъл за последните 6 месеца и след него се брои закъснение. Т.е. от него броиш най-малко 10 дни закъснение и тогава отиваш. А наситеността на чертата не е много показателна. При някои чертата става наситена колкото контролната още на 2-3 дни закъснение, а при други - след 10тия ден.

# 87
Здравейте, момичета!
Днес, след 3 дни закъснение направих тест , според вас положителен ли е ?!

# 88
Здравейте, момичета!
Днес, след 3 дни закъснение направих тест , според вас положителен ли е ?!
Даа, честито и успех Hands Clap след 2-3 седмици на преглед

# 89
Здравейте,
Почвам, трия, почвам трия.
Чета ви от доста време, но рядко пиша. Кажи речи, ежедневно изчитам всички теми тук.. :Д
Ако въпросът ми не е за тук, ще го изтрия.
Видях, че има доста теми за имплатационно кървене, но са все стари...
Днес получих бледо розово, кафеникаво зацапване. Не кървене, а зацапване. След няколко ходенета до тоалетна, при бърсане изчезна. Имам болки в корема, все едно ще ми идва ниско долу, като са от няколко дни тези болки, както и в кръста и др път имам ПМС, но този път сякаш са доста по изразени (най-вероятно си въобразявам).
Трябва да ми дойде в понеделник.
Цикълът ми е на 28 дена като по часовник.
Може ли това да е имплатационно кървене?
Правим опити.

Общи условия

Активация на акаунт