👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 106 602
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
9 от 10 са ми били удобни и ги нося дълго. Попадение, късмет, умение да виждам точно каквото ми върши работа и кое би било проблем, все едно как ще го наречете. 😀 Мисля, че е доста добро съотношение при 100% онлайн пазаруване на техни обувки 🙃

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 00:04 от tuali

# 496
Най-удобните ми велурени обувки на висок ток са купени от техен магазин, но може да е и късмет.

# 497
Най-удобните ми велурени обувки на висок ток са купени от техен магазин, но може да е и късмет.
👍🏻👍🏻👍🏻 Всички велурени обувки и при мен са били винаги супер удобни. И на 5, и на 10см ток. Само капачките на тънките токове понякога сменям, но аз унищожавам по чудните ни улици всички капачки, на всякакви марки обувки, та... 😂 Единствените, които не "уцелих" са едни боти, които се оказаха малки и тесни. Но мисля, че точно това време краката ми пораснаха с половин-един номер (бях бременна)

# 498
9 от 10 са ми били удобни и ги нося дълго. Попадение, късмет, умение да виждам точно каквото ми върши работа и кое би било проблем, все едно как ще го наречете. 😀 Мисля, че е доста добро съотношение при 100% онлайн пазаруване на техни обувки 🙃
Всичко е много индивидуално. Имам проблеми с ходилата и от там съм изключително капризна за обувките си.

# 499
  • Sofia
Етоал, роклите са просто прекрасни! С удоволствие да си ги носиш. 🌺
Меркари наистина имат попадения. Аз също гледах само обувките, но впоследствие поправих грешката и започнах и дрехите. Роклята ми за кумуване беше оттам. Точно каквато търсех, като се има предвид, че бях обиколила всички магазини. Чист късмет.😁

# 500
# 501
Роклята е страхотна, от къде е?

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 09:54 от bubanka

# 502
Благодаря, от физ.магазин
Green World e марката

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 10:28 от Marble_beach

# 503
  • София
Дънков костюм и колан от Уайкики, Рокля от Резърв, дънките са от магазин на Кооперативният пазар в Люлин.

# 504
  • на последния етаж
Страхотни! От къде са?

# 505
  • Sofia
Банският е от Oysho, полата от онлайн магазина Карма. Ако искаш, пиши на лс и ще ти дам линк, че не знам дали няма да се приеме за реклама.Simple Smile)

# 506
  • София
На финала на лятото, с очакване то по-дълго да остане при нас.

# 507
Дойде ми втори дубъл на така чаканта чанта, този път без никакви забележки. И с предпазно фолио отпред, миналия път нямаше и сигурно затова е била повредена. 🤔 Покрай нея едни сандали (голям съм оптимист май , че ще лятото ще продължи дълго) и едно сакенце за преходен сезон.

# 508
Аз си взех каубойски боти от Mason's.

# 509
  • София
Червената 0анта откъде е?

Общи условия

Активация на акаунт