👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 106 599
  • 732
  •   1
Отговори
# 510

От fashion days

# 511
Аз преди има няма 5 минути получих това от Answear.bg

И макар че се влюбих в дизайна май ще се наложи да я върна

Това е първата ми плетена чанта но съм имала плетени кошнички които са изглеждали по-здрави от тази Cry
А каквато съм непохватна не смея да я пипна Cold Sweat

# 512
Иначе е страшна красота!

# 513
  • Варна
Еее, излагат се от answer.

# 514
  • Somewhere far away
Едва ли от answear са виновни. просто чантата си е калпава и с лоша изработка и лоши материали. Аз съм поръчвала дрехи /включително спортен сутиен, ризи, тениска, какво ли не / от там и съм много доволна.

# 515
Едва ли от answear са виновни. просто чантата си е калпава и с лоша изработка и лоши материали. Аз съм поръчвала дрехи /включително спортен сутиен, ризи, тениска, какво ли не / от там и съм много доволна.
А не, не съм си и помисляла, че са виновни

# 516
Много сладка чантичка! Но наистина изглежда като че ще се разпадне на две носения. И аз бих я върнала.

# 517
Момичета, предполагам ви се е налагало да връщате стока и имате повече опит от мен, може ли да помоля за малко помощ Cry

Друг път не ми се е налагало да връщам каквото и да е, та сега съм в чуденка какво да правя

Попълних формуляра за връщане, обяче като се свързах със Спиди за изпращане на пратката ми казаха, че трябва да посоча номер за връзка на Получателя..... Е кой номер точно трябва да дам, имат един за обслужване на клиенти но не знам. Help me Cold Sweat

# 518
Момичета, предполагам ви се е налагало да връщате стока и имате повече опит от мен, може ли да помоля за малко помощ Cry

Друг път не ми се е налагало да връщам каквото и да е, та сега съм в чуденка какво да правя

Попълних формуляра за връщане, обяче като се свързах със Спиди за изпращане на пратката ми казаха, че трябва да посоча номер за връзка на Получателя..... Е кой номер точно трябва да дам, имат един за обслужване на клиенти но не знам. Help me Cold Sweat
Еми него дай. Или им звънни да питаш кой да дадеш.

# 519
В спиди като отидеш казваш фирмата и те имат номера в системата. И аз съм връщала, но нямах драми с тях.
Искам да попитам някой поръчвал ли си е нещо от Gomez.bg и най-вече ме интересува дали са оригинални, че връщането им е до Полша - яко кинти хаха

# 520
В спиди като отидеш казваш фирмата и те имат номера в системата. И аз съм връщала, но нямах драми с тях.
Искам да попитам някой поръчвал ли си е нещо от Gomez.bg и най-вече ме интересува дали са оригинални, че връщането им е до Полша - яко кинти хаха
Аз се обадих за Пращане на пратка в територията на България, и ще дойдат да го вземат от вкъщи в Сряда

Много много се надявам, че няма да имам проблеми с това връщане, има няма 50лв дадох за чантата не са никак малко пари
Sad

# 521
Няколко пъти съм връщала в answear, посочвала съм само адреса, който е отбелязан във формуляра за връщане.

# 522
  • София
Поръчвала съм от Гомез. Доволна останах, изгледат като да са оригинални нещата.

# 523
Полата

Комплект

# 524
Pink olive, предпоследната рокля ми грабна и сега ще я поръчам. Винаги съм била доволна от Карма, но и ти да кажеш как е като изпълнение. Благодаря ти! И от днес
От Vintage house от коприна от памук

Общи условия

Активация на акаунт