👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 106 557
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • Sofia
Преди няколко месеца си купих рокля от официалния сайт на КМ и качеството е идеално! Не виждам разлика в качеството преди и сега.
В момента имат и големи намаления.

Аз също съм доволна от последните си покупки от сайта им, но нямам и кой знае каква база за сравнение преди. Качеството ми се струва чудесно.

Някой провери ли въпросния магазин в Младост?

# 602
Рокля от неизвестна за мен марка Trendyol

Пола от Only

Поръчани от Fashiondays

# 603
  • Sofia
Роклята хубава ли е наживо? Имам и аз една тяхна рокля, знам че са някаква траш марка, но моята изглежда съвсем прилично и е интересен модел, харесвам си я.

# 604
Подарък, много исках този модел с панделки. Heart

# 605
Роклята хубава ли е наживо? Имам и аз една тяхна рокля, знам че са някаква траш марка, но моята изглежда съвсем прилично и е интересен модел, харесвам си я.
Нямам идея как са като качество. Още не съм я получила, но ще споделя мнение. Май са турска марка. И на мен ми изглежда като траш, ноо ще видим 🤔

Включвам се с ъпдейт. На живо роклята изглежда точно като на снимката с лека разлика в цвета - черното по нея всъщност е тъмно синьо. Като качество бих я определила като много сходно с качеството на Orsay.  Кройката е много добра. Вталена в кръста, ръкавите не са ми къси (1.78 съм). Има си подплата.
На едно място стърчи конец, който ще изрежа. Като цяло за рокля за 50 лв е страхотна.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 14:37 от Simbioza87

# 606
Имам от Trendyol eдна памучна пижамка и е супер, много мекичка.

# 607
От Манго аутлет

Чанта:

Дънки

Топ

Панталон:

Тениска

От ФД тениски:

и фитнес топ

# 608
Чанта на Zara

# 609
Ууу, чудесна! И аз чакам една в точно такъв бозав цвят тия дни.

# 610
Топло пуловерче

# 611
От къде е топлото пуловерче?

# 612
COS гащеризон за идното лято

Бели кецки Igi&Co

# 613
  • У дома !
Един път да избера българското и да ми оцветяват чорапите на пръстите в жълто още при първото носене. Не съм доволна от този онлайн магазин и не го препоръчвам! Било нормално да става така, отвътре имало цветен хастар " таба" и не ми предложиха рекламация.

И тези, които са страхотни!

# 614
  • Варна
Не само българските оцветяват.
Мокасините ми на Eva Minge, черни отвътре също яко оцветяват, включително и на петата.
Не го очаквах, предвид нивото на цените на марката.

Общи условия

Активация на акаунт