Колко от вас се разделиха/разведоха с половинката поради липса на любов (обич) ?

• 24 981
  • 515
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Пропуснала съм това със 130 - те килограма. Още по-красноречиво, ако не беше броил парите, направо не знсм как си щяла да му обърнеш внимание. Сама го каза, че не те е привличал, но бил  упорит да материализира намеренията си Simple Smile
Жреби, тя сега е променила малко изказа и изразните си средства. Другаде съм чела и запомнила точно с ултимативния тон.
Няма значение, де. Simple Smile
Другия път като се зачудиш, как потребителите помнят някакви неща, сети се за това ти мнение.

Малко са ви парите и ви е малко любовта.
Затуй така.

# 391
Аз се отказвам. Няма нужда да влизам в стила на Жребчо и напоително да убеждавам когото и да било.Всеки може да чете избирателно и да напасва спрямо своите убеждения истирията.
 Важното, че истината си я знаем ние двамата. Друг не би могъл да бъде на наше място и едва ли би избрал да бъде въобще.

Каквото съдържаме - това и излъчваме и привличаме..

# 392
Скрит текст:
Естествено е,една красива и поддържана жена да търси партньор,който може да й предложи поне нейния стандарт ако не по-добър.
Това е нормално и Естествено. Що тогава да не се хване с Пешо свинаря? Е ....и защо окачествявате всички хубави  жени ,като меркантилни ,ами не... просто имат висока цена, която не всеки може да си позволи.
Е то за много мъже гроздето е кисело.
Пак се почна с крайните сравнения за свинари и свинарки... Сякаш не съществуват нормални хора, ами всички са или богаташи и заслужаващи всичко графини, или бедни и мръсни свинари. Не може ли просто да се говори с по-човешки изразни средства и да не се бяга от основната част на разискването?

И откога качеството на Човека се измерва с неговите пари? Който няма фирма - под ножа ли? Не може да обича ли? Не може да е истински ли? Не може да е предан ли? Не може да те уважава ли? Не може да е грижовен ли?
Всичко може. Но happy doc е права.

# 393
Понякога запомням  неща, които касаят отношенията, Горджи. Дори когато не искам, то в случая потокът от информация е напоителен, а  и уважаемата се грижи да не останем назад. Simple Smile

# 394
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз се отказвам. Няма нужда да влизам в стила на Жребчо и напоително да убеждавам когото и да било.Всеки може да чете избирателно и да напасва спрямо своите убеждения истирията.
 Важното, че истината си я знаем ние двамата. Друг не би могъл да бъде на наше място и едва ли би избрал да бъде въобще.

Каквото съдържаме - това и излъчваме и привличаме..
Невинаги е така. Неслучайно и много хора се разделят или развеждат точно поради непреодолимите различия помежду си, които установяват по-късно. Справка: Настоящата тема и много лични примерни от живота на вече разделяли се или развеждали се хора. Ти също неведнъж си описвала как си считала, че си попадала на "правилния мъж", но след това си установявала различия между теб и предишни мъже в живота ти, които са ти пречели дотолкова, че са те подтиквали да се разделяте и да потърсиш нов мъж, с надеждата да се окаже по твой вкус и да ви е готино заедно. Щом чувстваш, че си го намерила, от това по-хубаво няма.

# 395
Мен ме кефят жени като уинг. Аз това да се развежда и да се женя пак не мога да ди го причина. Мързи ме да се напъвам. Ама имам една приятелка, тя има 4 деца от трима мъже. Не е циганка, има диплома от су, ама живот, какво да правиш.

# 396
Повечето им се кефим.
 Интересно, Жребче сам в предишен пост изискваше от себе си финансова стабилност, а се жегваш, когато жена я очаква от мъж.

# 397
  • София
Криси, ти си сбъднала провинциалната цел.
Са, че мъж те дразни, деца те дразнят, живееш у свекини - ти си над тия неща.
Ама, хората сме различни.

Хубаво думаш за любов ала- бала, ма на̀, с мъжа си се сексиш. Защо?

# 398
Е, излиза, че той и мъжът може да я очаква финансовата стабилност от жена, ама не би.
Най-лесно е да се ожениш и разведеш, ама защо да повтаряш няколко пъти една и съща грешка в избора си, и да го разбираш едва след подписа Simple Smile

# 399
Криси, ти си сбъднала провинциалната цел.
Са, че мъж те дразни, деца те дразнят, живееш у свекини - ти си над тия неща.
Ама, хората сме различни.

Хубаво думаш за любов ала- бала, ма на̀, с мъжа си се сексиш. Защо?

Ясно е....защото въпреки,че може да има много мъже, семейството е най- важния приоритет.И колкото и да ни дразнят мъжете  ,в крайна сметка по- добро няма .

# 400
Горджи, Аз обожавам секса,  без секс ще пукна. Не ги разбирам тия жени дето живеят без секс с години. Мъжът ми ми е най-близкият човек на света. С него сме преживели най-трудно моменти в живота си. Той  в леглото се старае много,както и всички мъже С които съм била. Сега манталитета му е като на Бойко Борисов, но ние географски сме почти съседи, та както знаеш битието определя съзнанието.
Но да кажем по характер съм влюбчива, кифла, нарцис, та е възможно ако един мъж ми обърне много внимание и аз да му обърна. Това обяснение задоволи ли ти любопитството относно моето житие битие.

# 401
  • Пловдив
Повечето им се кефим.
 Интересно, Жребче сам в предишен пост изискваше от себе си финансова стабилност, а се жегваш, когато жена я очаква от мъж.
Сравнението ти не е издържано. Едно е сам да изискваш от себе си, защото притежаваш чувство за отговорност, друго е друг да изисква от теб! Никъде не е ставало дума за "жегване". Когато някой има високи изисквания към друг човек, следва и от своя страна да може да му предложи насреща неща, които пък да поддържат равновесието. И не е задължително да са пари. Или си на мнение, че ако една жена изисква от мъжа да има пари, коли и имоти, то и жената трябва да предложи такива от себе си? Simple Smile Не мисля.

А и в моя случай не се касаеше просто за "финансова стабилност", а искане на друг човек аз да зарежа 6 години усърдна работа от моя страна и да загубя на 100% възможността от доходи от тази си дейност (плюс загуба на доверие от страна на възможни бъдещи поръчители, като узнаят как от несериозност прецаквам други фирми), докато този човек не желае да ме изчака още 2 месеца да завърша напълно проекта и той да носи своите плодове след това. Simple Smile

# 402
Грешиш. Не жената изисква, мъжът може да й ги предложи.

# 403
  • Пловдив
Грешиш. Не жената изисква, мъжът може да й ги предложи.
Изискващата "пари от мъжете" жена отсява и подбира само тези от мъжете, които могат ѝ предложат пари. Самото ѝ отсяване е пряко следствие от нейното изискване. Толкова е просто. Всякакви оправдания и разтягания на локуми, с цел да не се каже истината в очите, са безсмислени и смешни.
 Все едно да се твърди "Мъжът не изисква, жената може да му предложи зашеметяващо тяло и пълни програми". Нищо подобно. И децата са наясно с истината.

# 404
Няма оправдания. Даже и децата не се оправдават за нещо хубаво/ ново и т.н. Не е порок. Въпрос на имане ( физически дадености, умение да се издигнеш и други). Понякога горните са резултат от изискване от себе си. Ако и друг го оцени, няма нищо лошо.

Общи условия

Активация на акаунт