Колко от вас се разделиха/разведоха с половинката поради липса на любов (обич) ?

• 24 977
  • 515
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Скрит текст:
Криси, ти си сбъднала провинциалната цел.
Са, че мъж те дразни, деца те дразнят, живееш у свекини - ти си над тия неща.
Ама, хората сме различни.

Хубаво думаш за любов ала- бала, ма на̀, с мъжа си се сексиш. Защо?
Доколкото разбирам от прочетеното, тя е намерила какво прави нея щастлива и как животът ѝ да е по-лек и приятен, като мъжът ѝ е също така щастлив с нея и между двамата цари разбирателство. От тази гледна точка, отношенията са открити и всеки знае какво да очаква от другия. Семейството е точно това - доверие, взаимност, вникване в нуждите на най-близкия ти човек.

Скрит текст:
Няма оправдания. Даже и децата не се оправдават за нещо хубаво/ ново и т.н. Не е порок. Въпрос на имане ( физически дадености, умение да се издигнеш и други). Понякога горните са резултат от изискване от себе си. Ако и друг го оцени, няма нищо лошо.
Къде ги тези "неизискващи жени"? Май си говорим за друга Вселена... От хубавото никой не бяга, но някои бягат само и единствено подир хубавото, постигнато от друг човек.

# 406
Всеки си има съзнателни или подсъзнателни критерии към срещуположния пол - външност,манталитет,интелект,финансова стабилност и т.н.
Забелязва и откликва на такива,които покриват отчасти или изцяло.
Не виждам странно.
Как иначе да пожелаеш?
От доброта и саможертва?

# 407
Грешиш. Не жената изисква, мъжът може да й ги предложи.

А тя понеже не изисква, любовта ѝ си отива и отстъпва място на лукса, или пък не успява да изчака малко, за да осъществят общи планове.
Много интересно.

# 408
Коя е тя?

# 409
Пишеш някак общо за жената, доколкото разбирам, после пък питаш коя била тя. Продължавам ти мисълта с конкретни примери. Simple Smile

# 410
  • Пловдив
Грешиш. Не жената изисква, мъжът може да й ги предложи.
Кои са те?

# 411
Мен ме кефят жени като уинг. Аз това да се развежда и да се женя пак не мога да ди го причина. Мързи ме да се напъвам. Ама имам една приятелка, тя има 4 деца от трима мъже. Не е циганка, има диплома от су, ама живот, какво да правиш.
Оттук започват коментарите ми в контекста, към който се придържах.
 Дренка, това са за мен жените, на които много се кефят.
 Жребче, двамата ли кои са или само жената те интересува?

# 412
  • София
Криси, ти си сбъднала провинциалната цел.
Са, че мъж те дразни, деца те дразнят, живееш у свекини - ти си над тия неща.
Ама, хората сме различни.

Хубаво думаш за любов ала- бала, ма на̀, с мъжа си се сексиш. Защо?

Ясно е....защото въпреки,че може да има много мъже, семейството е най- важния приоритет.И колкото и да ни дразнят мъжете  ,в крайна сметка по- добро няма .
Ма, живейте си ги тия животи, няма да ви ги живея аз.

Питането ми беше, как си лягаш с човек, когото не понасяш.
Криска, аз любопитство нямам, ти държиш да ни осведомяваш нон стоп.
И горното твърдение е лично твое.

# 413
  • Пловдив
Аз никога не съм чел да е писала, че "не може да понася мъжа си". Чел съм няколко пъти, че и те като повечето семейства си имат някои различни мнения по даден въпрос, но всеки си знае какво да очаква от другия, взаимно се погаждат и са спокойни един с друг. А точно това е много важно в една връзка. Усещането за спокойствие, свободата на разполагане с личното време и липсата на излишни драми. Тяхното щастие така си го разбират и няма значение дали за другиго щастието се корени в съвсем различни неща от гореизброените.

# 414
  • София
Е, аз съм чела изключително неприятни неща за съпруга ѝ, даже я помолих да спре, защото човека не го заслужава.
За мен няма значение, просто да не ми се налага като правило.

# 415
  • Пловдив
Да не забравяме, че все пак заедно отглеждат и възпитават деца и това е свързано с отговорности, които много хора без деца няма как да усетят изцяло по същия начин, просто защото тези грижи И липса на време за себе си не са им на главата всекидневно. Един необвързан човек или човек в двойка без деца е много по-свободен, отколкото е един родител на дете/деца. Дори и да оставим настрана работата и домакинстването, то само свободното време е коренно различно и оказва голямо влияние над това как човек ще се чувства. Едни семейства се чувстват като в затвор и са потиснати, други обаче съумяват с взаимно разпределение на задачките да си организират така живота, че да им е по-леко и да имат време за себе си като личности.

А за това дали някой може да каже и по нещо лошо за човека до себе си... Да, повечето могат, но съотнесено към цялостните качества на даден човек, едва ли всички с някакви недостатъци са чак тирани. То и аз държах на кариерата си и веднага бях наречен "егоист", в друга връзка пък нямането на шофьорска книжка ме направи "по-малко мъж" според жената до мен тогава, така че различните хора имат различна представа кое човешко действие или бездействие е лошо или добро в някаква степен.

# 416
  • София
Теб даже софт са те обиждали. Радвай се.

# 417
Кристина за мен е прагматична.
Колкото и да твърди,че е емоционална е стъпила здраво на земята.
Има си приоритети и между тях намира своята светлина.

Обича секса и той е причина да се влюби или обратно влюбва се за да прави..Но секса не е причина да преоткрива мъжа си.
Семеен секс ,сигурно е различен от друг вид.

Ако съм във форума след години и тя де..Ще ми е интересно да я прочета след като децата са напуснали гнездото.

Симпатичен и различен образ е:)

# 418
  • Пловдив
Теб даже софт са те обиждали. Радвай се.
О, веднъж ме обидиха много сериозно, че ако не била страстта помежду ни в леглото, връзката ни отдавна щяла да приключи. Въпросната жена ме изцеждаше в леглото и после ме обиждаше с обръщения като
Скрит текст:
"Неуморно жребче" и "На кака жребчето"...
Обидите също са повод за ряздяла. Smiley

# 419
Рози, малкия син е само на 6 г. Имам доста до този момент.
Аз преди бях много кисела. Децата ми все бяха болни, големия хиперактивен, малкият все ревеше. Сега съм доста по-щастлива. Изживях си / надявам се/ кризата на средната възраст.  Мисля, че най-доброто предстои.

Общи условия

Активация на акаунт