Колко от вас се разделиха/разведоха с половинката поради липса на любов (обич) ?

• 24 693
  • 515
  •   1
Отговори
# 75
Мисля,че двама човека се събират(създават)семейство,точно защото има любов.Сигурно има и бракове по-сметка,но аз не съм свидетел на такива.Та мисълта ми е,че ако не обичаш,няма как да бъдеш обичан.За мен лично любовта е магия.Бях омагьосан,и сега имам прекрасна дъщеря,но също така съм и баща във свиждане,защото магията изчезна.И смея да твърдя,че изчезна не от моя страна.

# 76
  • София

Специално искам да отговоря на този въпрос.
Не, няма да ми е хубаво. Опита ми показва, че подобни "специални" в кавички изненади, винаги са ми излизали през носа. Дали е защото съм мъж и дали само при мъжете е така?
Отделен въпрос - никой не ме пита специалната изненада приятна ли ми е, желал ли съм я.
Ами ако не обичам баница?

Съжалявам, че си попадал на такива хора.
Що се отнася до изненадата- за съвсем простичко нещо иде реч- обичаш баница, тя решава да стане рано сутринта и да направи, и да ти я сервира вдигаща пара.
Ама, друго си е да се търси подтекст във всеки жест.

# 77
Ми като ще става, да става, без да го афишира. Щото аз такива, дето ми обясняват дали разбирам какво правят за близките си, от любов - по-скоро към насилниците ги причислявам.

# 78
  • София
Че кой говори за афиширане?
Говорим за жест, който правиш от любов и желание да зарадваш другия.
То, голям въпрос стана- как така ще ти направят баница, без да ти излезе през носа после, че и без да ти натякват какво са направили за теб!?
Много са се изродили отношенията между уж обичащите се, което е жалко.

# 79
  • София
Баница, свир*а - от любов бе, от любов.

Дренке, на теб нищо ли от любов не ти правят?

# 80
Е, нали виждаш - хората имат мерилки, теглилки. Баници, пари, манджи. Чинии, чаши, бит и техника.
 По-симпатични са ми серията картинки от дъвките Love is, честно.
И като гледам - пълно с обичащи за цял живот, и то поняколко бивши, моногамни жени Simple Smile
На мен от любов каквото ми правят, вас никак не смятам, че ви интересува Simple Smile

# 81
На мен от любов каквото ми правят, вас никак не смятам, че ви интересува Simple Smile

Абе, не ни интересува никак, ама кажи, кажи - ще те изслушаме. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82
  • Paris, France
Даже одеве седяхме на една пейка и гледахме дъщеря ни и пак си намирахме общи теми. Но колко ще е така?. При нас проблема е, че не можем да имаме още деца ( репродуктивни проблеми). Надявам се това в някакъв момент да не ни изиграе лоша шега.

Това не го разбрах. Как хем имате обща дъщеря, хем още не може да имате деца? Или искате и други деца и мислите, че едно не ви е достатъчно за да останете заедно.

James42, ако човекът знае, че не обичаш баница няма да иде да ти я прави. Избрах баница като нарицателно, може би защото я обичам, а рядко ям. Моите деца не обичат баница и не им правя. Синът обича шоколадови сладкиши, дъщерята от бяло тесто и с малини и такива им правя. Няма да направя на сина малинова баварска торта и да очаквам благодарност или да го зарадвам. Аз благодарност и не очаквам, де.

# 83
  • София
Вие тупайте мъжете чат- пат по рамото и му казвайте - евала, жесток си! Дренчето не я слушайте много.

# 84
Цитат на: absurT link=topic=1235950.msg41рт073885#msg41073885 date=1594838491
Че кой говори за афиширане?
Говорим за жест, който правиш от любов и желание да зарадваш другия.
То, голям въпрос стана- как така ще ти направят баница, без да ти излезе през носа после, че и без да ти натякват какво са направили за теб!?
Много са се изродили отношенията между уж обичащите се, което е жалко.
Любовта, ежедневната, "прозира" точно през малките жестове, подкрепям Абсурт. И рано съм ставала, и съм се преуморявала, но това е сладка умора. Отплатата - безценна, светнали от радост мъжки очи и ответния отговор не е закъснявал пак под форма на любов.

# 85
  Кво сте зациклили на баници и сФирки, гаче ли с отворени очи за тях ходвате?

# 86
  • София
  Кво сте зациклили на баници и сФирки, гаче ли с отворени очи за тях ходвате?
Дай, за да ти се даде Grinning

# 87
  • Варна
Даже одеве седяхме на една пейка и гледахме дъщеря ни и пак си намирахме общи теми. Но колко ще е така?. При нас проблема е, че не можем да имаме още деца ( репродуктивни проблеми). Надявам се това в някакъв момент да не ни изиграе лоша шега.

Това не го разбрах. Как хем имате обща дъщеря, хем още не може да имате деца? Или искате и други деца и мислите, че едно не ви е достатъчно за да останете  заедно
Искаме още две. И не сме заедно, защото имаме едно дете вече, а защото искаме да сме заедно. Споменавам какъв е проблема във връзката ни- проблемите винаги в един момент могат да изиграят лоша шега, независимо с какъв характер са.

# 88
Много хубaвa темa, поздрaвления. Aз cе рaзведох, зaщото cе влюбих в друг и поcтъпих чеcтно. Иcтинaтa е, че никогa не cъм го обичaлa иcтинcки.
Нa тъпите въпроcи: зaщо изобщо cъм cе омъжилa, ще кaжa caмо : зaщото човек прaви грешни избори вcеки ден, a поcледcтвиятa от тях идвaт доcтa по- къcно. Aко имaх криcтaлно кълбо, щеше дa ми е в пъти по-леcно, но уви.
Обичтa и любовтa ca две рaзлични чувcтвa, aз aко не обичaм някого, не могa дa бъдa c него. Cтоялa cъм в подобен брaк и тези години ги cмятaм зa пропилени. Но вcеки човек cи имa cобcтвен път, aко тръгнеш по грешнaтa пътекa, нaкрaя пaк тръгвaш отнaчaло. Тa те тaкa😉

# 89
А аз се чудя какво е това пропилени години поради липса на любов? Какво ви дава убедеността, че сте щели да ги изживеете по по-добър начин?

Общи условия

Активация на акаунт