Колко от вас се разделиха/разведоха с половинката поради липса на любов (обич) ?

• 25 043
  • 515
  •   1
Отговори
# 105
Мерси за поправката!

# 106
  • София
Аз много често, като се скараме с мм го вкарвам тоя лаф за изгубеното време. Но това е само да му отмъстя.
Реално погледнато, аз бях много влюбчива. От мислене за какво си мисли господин Х за мен нямах време за себе си.
Откакто съм с мъжа ми, се приземих. Обичам го твърдо, почти спокойно и постоянно. Съответно обичам себе си много повече, мисля какво мога да направя, за да се развивам и т.н.

# 107
Не cе зacягaй😅 И aз кaто теб, бях приетa бългaрcкa филология и cегa ме е яд, щото тaте кaзa- не. И кaто виждaм дacкaлите кaкви пaри вземaт, щото рaботя в Училище, cи викaм: ейййй, един дacкaл дa бях cтaнaлa😅 Aмa... нъцки. Икономикa🤔 Нищо де, вcяко зло зa добро😉 Тaкa ни било пиcaно.... Дренкa дa кaже😀

# 108
Това, което бих станала, ако не бях станала..., сега се занимавам и с него.
Не знам какво е било писано.
Казах. 😂

# 109
Аз пък работя това, което искам. Ама сега ако завършвах, щях да избера медицина.
Често в годините съм се чудила, ако не се бях омъжила за този мъж, дали бих срещнала по-свестен. Ами отговора е -не. В годините всички мъже, с които ме е срещал живота са били по-куци оферти от моя собствен. Мъжете на приятелките ми тоже. Така, че няма нищо пропилено при мен.

# 110
Разделяла съм се заради непреодолими различия, а не защото не съм обичала или не съм била обичана. Но, за сметка на това във връзка, съм обичала и съм се чудила дали още обичам въпросния мъж. След което сме се разделили и няколко дни по-късно, исках да се съберем. Смятам, че си беше любов, за мен това чувство е магия и необяснимо, химия, флуиди, да искаш да си с някой, да ти харесва този човек, разговорите, докосванията и въпреки разочарованията да искаш пак да продължите... Е, ние не успяхме, но си беше любов.
Съжителството без любов тежи и в един момент, по-емоционалният ще иска да сложи край, за да намери себе си и усещанията в нова връзка.

# 111
  • Обран бостан ;)
Странни понятия имат някои за любов.

Скрит текст:
Осми март е ден на мама
но какво да и даря
за хилядата еврака
аз да и благодаря. Trollface

Не знам защо скочихте така на жената. Ако е вярно, че е домакиня, значи тези пари са изкарани с любов в което няма нищо лошо.

Друг е въпроса, че подобна сума бих вложил в някакъв курс за квалификация, а не в екскурзия за децата си. Това вече е въпрос на лично виждане, което не налагам на никого.

# 112
  • Пловдив
На практика почти всяка раздяла се случва именно поради липсата на обич и уважение (двете вървят ръка за ръка). Изчезнат ли те, връзката е обречена.
 Други чести причини са: хазартна зависимост, алкохолна зависимост или тежко заболяване, водещо до загуба на разсъдък, буйстване и т.н. Мой съратник в една мебелна фирма преди години беше зарязан от годеницата си, защото при трудова злополука ден преди раздялата загуби по-голямата част от безименния пръст на едната ръка и нея я било срам да живее с инвалид.

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 02:42 от Жребчe

# 113
  • София
Разделихме се основно заради изневери от негова страна. Няма по-унизително от това жена да иска да остане с мъж, след като той е спрял да я обича. И по филми съм го гледала, и в живота ми се случи да се разделим, защото е спрял да обича. Лежа болна, например, едни лекарства не отиде да ми купи. Жена, която спират да я обичат, става досадна, усеща се винаги отношението на мъжа, някак започва всичко в нея да го дразни, да й натяква, особено ако е в брак и няма накъде, а ако има и други жени....Аз лично никога повече не бих показала нито казала на мъж, че го обичам, защото злоупотребява с това. Ще подхождам по мъжки - с липса на емоции, за да съхраня себе си. Има хора, които са прилепчиви, основно жени и мъжете бягат от такива. Има и други, които обичат мъжете си, но те се гаврят емоционално с тях - расте им самочувствието от това, че жената ги обича и е готова на всичко - такъв тип мъже са често срещани и тях най-бързо трябва да ги зарязваме, дори ако много ги обичаме. Защото в крайна сметка не трябва да се унижаваме.

# 114
Как планираш да обичаш? Кого? Какво ще му обичаш, кое?
Вчера видях един дълъг  списък с “качествата” на мъж, 90 процента от които - не той Е, а той МЕ. Взимайте си кучета.

# 115
Не може човек да си заповядва, там където има емоции и любов. То не е ведомост и счетоводство. Ако се налага да си крия чувствата и да пресмятам как ще се отнесат с мен, не е истинска обич. Тя следва да носи лекота и да отваря извор към приятност и споделяне. Категорична съм вече, че няма да приема друга разновидност на любов, освен тази-топлата и уютна, като меко и плътно одеалце.☺️

# 116
Е, някои предпочитат залепнала дъвка. Всеки  с предпочитанията и разочарованията си Simple Smile

# 117
Дренче, не се “планира”..))
Мечтае се осъзнато.

И е важно как искаш да се чувстваш в една връзка, а не той какъв ще е.
Щото колкото и да е “красив, богат и тн”, ако не те обича и не си единствената за него - дали би била щастлива? Аз не. Затова исках да съм по-точна..))

# 118
Angel wing, аз зададох въпросите към друга дама, но от опит с мъже и въобще хора,  които основно са  “ме”, единственото което искам е да избягам, щото почвам да не мога да дишам, като живо същество, де, не някакъв трофей Simple Smile. Все пак, когато са двама, мисля по-добре е да “се”. Има една стара приказка - жената е изворът на любов. Нататък няма нужда от напъване той да “я” така, че тя да е доволна. Така мисля.
Виж в темата за дразнещите мъже - там много добре е описано състоянието на зависимост от искам да ме боготворят и величаят, дори да ме сринат в друг момент.

# 119
Абсолютно съм съгласна..)

Но понеже не си видяла другия списък - за това какво аз съм и искам, смяташ така..)

Когато мечтаеш за любов и тн, е ясно че преди всичко ти си любов и го обичаш.

Общи условия

Активация на акаунт