Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!

• 10 133
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мамчета!

Des29, това 2-ро или 3-то зъб4е ви е? Наистина при много деца първите две долни излизат по4ти в комплект - на нас също второто проби една седмица след първото. Но както и да е - дано принцесата да се успокоява ве4е...
Третото ни е вече.Докато нямаше изведнъж като гъбки занинкаха,ама с много зор Cry И забелязах, че при нас появата на зъб се предвещава от як теч от носа Joy В момента няма и спомен от двудневните водопади Thinking Оххх дано следващият малко се забави че да си отдъхнем и тя и ние Praynig
БОДЛИВАТА, браво за представлението пред мадамката rotfImao rotfImbo И на ръце ще тръгнем за да е мир newsm62
Пък да ви се похваля за първи път в живота си мойто дете спа в количката около час и половина и ние с татито и кафенце успяхме да пийнем и да понапазрувам. За награда - нови обувки за Вяра.Тя обаче нещо не ги хреса - дърпа връзките и иска да ги маха smile3532
Тази нощ пак не спа, немисля че нещо я болеше просто искаше да ме потормози.И незнам защо като се будеше почва да скимти по следният начин "маммааа мммаааммммм" и така докато стана.Вдигна ли я грейва 24 каратова усмивка и затваря очи и заспива в ръцете ми.Естетствено се кърмихме ен пъти breastfeeding ама гладно спи ли се  Yum
Телма, привет добе сте се зaвърнали.Хубавичко сте си изкарали yes
Весел следобяд на всички Hug

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 15:32 от Des29

# 76
Ох дано сте прави,че просто много се притеснявам  защото иначе сме на 6 храненета 3 от които кърма #Crazy newsm78 .А за ЗИТРЕКА тои наистина е много добро лекарство.баткото го пи и за сега да чукна н адърво няма проблеми.
П.С
 педито ми каза че сантиметрите нямат общо с килограмите #Cussing out #2gunfire Sick

# 77
Kато катастрофирал изтребител искаш да кажеш  smile3503[/quote]
Като паднал от много високо Laughing Laughing LaughingТи къде се изгуби newsm78?
Vili4ka как е братовчедка ти?Мисля,че ти беше писала за момиченцето с диабета Thinking
Къде се изгуби пак 7of9 Thinking?
Аз отивам да полегна,до като малкия спи,че не знам как ще издържа до довечера

# 78
zai4eto преди малко преглеждах старата тема, и там пишеш нещо за Пирогов.Ако ти се говори за това,сподели,моля те какво пак са надробили родните медици Hug

# 79
Нелина, операцията накрая се наложи по спешност Sad в петък мъжа ми заведе Ники при д-р Каров на преглед в Пирогов. Той препоръча операция, защото много бързо започна да расте хемангиома. За 1 мес. стана 1 см в диаметър. При нас изглеждаше като торбичка пълна с кръв, балонче. Доктора искаше да го приеме в понеделник и да го оперира във вторник. Аз обаче се заинатих и казах, че искам и друго мнение. Пожелах да изчакаме малко и да го заведем на още един-двама специалиста. Във вторник сутринта обаче, Ники си тресна главичката в стената и хемангиома прикървя. Два часа спирахме кръвта, после го заведохме при педи и се озовахме в болницата. Приеха го в сряда сутринта, направиха му изследвания и в четвъртък сутринта направиха операцията. Беше с пълна упойка, от която се събуди със страхотни писъци ooooh! Изписаха го на обяд след 12:30. Операцията извърши д-р Пенушлиев в Пирогов - добър специалист ми се стори, но отноението беше невероятно зле. Едва ли не се изказа, че трябва да му "излижа за*ка " за това, че ми е оперирал детето. Бяхме се нагласили с едни почерпки, че и плик му бях приготвила, но след това ужасно отношение и бонбоните не му дадох Crossing Arms Абе нямам думи направо #Cussing out
лика, къщичката е в едно селце на 20 мин път от София, имаме си и градски транспорт до там - Голяновци е. много е спокойничко и тихичко Flutter
Орхидейке, не се притеснявай - щом ти е живичко и будничко детенце, значи си му е достатъчно това наддаване. Пи нас пък е обратното - хич не ще да яде, а за 20 дена е качил 700гр - кво е тва чудо незнам ooooh! свеки казва, че квото изяде и му се лепи на дупето, а той пък и за секунда не се спира на едно място. Лелей, какъв ли кюфтак щеше да е, ако ядеше всичко, което му се полага Crazy
ние си нямаме зъби още и нито има какво да мием, нито какво да мажем Mr. Green
а, от вчера вече казва "тата", май ще трябва да търся голям размер пампи hahaha

# 80
Здравейте!
В това гадно време нямам никак настроение Sad Днес ходих до работата - ще трябва да започвам след месец-два. Гадно ми е. Все едно света се е свършил, а не е така Sad
Щях да пиша нещо, но вече не се сещам, хайде после пак Wink

# 81
  • София
По-добре късно, отколкото никога  Sunglasses ... ама днес не е ли имен ден на Симонка-бонбонка? Симеоновден, а?
Ако го чувствате такъв, Пеперудке, нека да ти е жива и здрава, да ви краси и весели къщата! smile3525 Two Hearts baloni

# 82
Аххх, божееее колко съм отнесена!  Embarassed
Точно това щях да пиша, че днес имаме имен ден и да ви почерпя! Май много съм се притеснила от тая работа  Mr. Green
Хайде почерпете се за здравето на мъничката ми рожбичка, да ми е жива и здрава!  Heart Eyes

# 83
nenepugka рано или късно и това трябва да стане.Погледни и от позитивната страна на нещата Peace
Да ти е жива и здрава именничката Flutter Ох,моля те,какви са тези изкушения,посред нощите? LaughingТъкмо днес си влязох в едни стари панталони Flutterблагодаря все пак.Е,не са от преди да забременея,а от период когато бях по закръглена,но до преди месец и в тях не влизах Laughing Laughing
Аз не знам защо не ходя да си лягам,ами още вися по форума newsm78 .Явно не съм достатъчно уморена Crazy

Последна редакция: сб, 02 сеп 2006, 01:48 от Лисана

# 84
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
А, Лиске - ти май си подремнала днес и за това си още тук! Я, марш в кревата, че сега ще вземе да те привика Дарис за нощна смяна! А, значи и ти намаляваш размерите - браво! И, благодаря Embarassed

Пеперудка - мила, я горе главата! Ще ходиш на работа за по някой час и после пак при детенце и ще ти е още по-хубаво, защото няма да имаш време да те ядосва, а само ще и се радваш! Знам, че не е хич лесно, но рано или късно на всичкини ще дойде до главите!
Да ти е жива и здрава малката прекрасна кукла и с щастие и късмет да си носи името!
И, благодаря за почерпката!

зайче - знам го аз туй местенце! Мъжото има рода там, ама съм ходила има няма два-три пъти! Определено е спокойно и тихо! Аз ако знаех, че си търсите нещо извън София, щях да ти кажа за една много сладурска къщичка тук при нас. Водим се квартал на София и е супер спокойно, че понякога даже прекалено!

Лека на всички!

# 85
  • Варна
С ден закъснение, но с много топли чувства - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА Симонка-Бонбонка!!! Да грее в делниците и празниците на мама и тати!

Пеперудка, айде сега тъжни мисли. Stop Аз като няма пък къде да се завърна след 2 години? Някакси ще се нагодим към всичко или ще променим нещата и ще знаем, че всичко, което правим, е за добро, нали?  smile3503

а, от вчера вече казва "тата", май ще трябва да търся голям размер пампи hahaha

newsm62 Първото смислено (за нас) буквосъчетание, което каза, беше това! А мъжът ми....  smile3514 от кеф!!!

Да ходим да се приспиваме, че и на мен как ми се полягва. Блажени са верующите!  newsm53

# 86
Ох,момичета поудявам вече с това люлеене Confused.Ей сега го приспах и след час,ще се събуди да яде и хайде пак всичко т начало ooooh!

# 87
  • Варна
Ох, Лисанке, толкова ти съчувствам.  smile3518 И аз приспивам Александър на ръце, но през нощта не иска да го нося. Яде и заспива. Ще се чудя как да го уча сам в леглото си да  заспива. Не ми се прибягва още до драстични мерки. Ама твойто си е направо мъка голяма...  Weary Вечер в колко часа заспива и спи ли поне 4-5 часа без да иска да го люшкаш. Опитвала ли си други начини? Дано се променят скоро нещата!  newsm10

# 88
Леле милички защо така бре???? с люляне и ръце???? #Crazy newsm78Опитвали ли сте друго.  bouquet  bouquetМоите се опитаха ама не им излезнз късмета bowuuВчера хапнанме попарка с козунак и млекце нещо много-много не и хареса Confused

# 89
  • Варна
Лисанке, виж на какво се натъкнах из форума. Има интересни идеи.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122602.msg2254944#msg2254944

Общи условия

Активация на акаунт