Des29, това 2-ро или 3-то зъб4е ви е? Наистина при много деца първите две долни излизат по4ти в комплект - на нас също второто проби една седмица след първото. Но както и да е - дано принцесата да се успокоява ве4е...
И забелязах, че при нас появата на зъб се предвещава от як теч от носа
В момента няма и спомен от двудневните водопади
Оххх дано следващият малко се забави че да си отдъхнем и тя и ние 
БОДЛИВАТА, браво за представлението пред мадамката
И на ръце ще тръгнем за да е мир 
Пък да ви се похваля за първи път в живота си мойто дете спа в количката около час и половина и ние с татито и кафенце успяхме да пийнем и да понапазрувам. За награда - нови обувки за Вяра.Тя обаче нещо не ги хреса - дърпа връзките и иска да ги маха

Тази нощ пак не спа, немисля че нещо я болеше просто искаше да ме потормози.И незнам защо като се будеше почва да скимти по следният начин "маммааа мммаааммммм" и така докато стана.Вдигна ли я грейва 24 каратова усмивка и затваря очи и заспива в ръцете ми.Естетствено се кърмихме ен пъти
ама гладно спи ли се 
Телма, привет добе сте се зaвърнали.Хубавичко сте си изкарали

Весел следобяд на всички
.А за ЗИТРЕКА тои наистина е много добро лекарство.баткото го пи и за сега да чукна н адърво няма проблеми.
[/quote]
в петък мъжа ми заведе Ники при д-р Каров на преглед в Пирогов. Той препоръча операция, защото много бързо започна да расте хемангиома. За 1 мес. стана 1 см в диаметър. При нас изглеждаше като торбичка пълна с кръв, балонче. Доктора искаше да го приеме в понеделник и да го оперира във вторник. Аз обаче се заинатих и казах, че искам и друго мнение. Пожелах да изчакаме малко и да го заведем на още един-двама специалиста. Във вторник сутринта обаче, Ники си тресна главичката в стената и хемангиома прикървя. Два часа спирахме кръвта, после го заведохме при педи и се озовахме в болницата. Приеха го в сряда сутринта, направиха му изследвания и в четвъртък сутринта направиха операцията. Беше с пълна упойка, от която се събуди със страхотни писъци
Изписаха го на обяд след 12:30. Операцията извърши д-р Пенушлиев в Пирогов - добър специалист ми се стори, но отноението беше невероятно зле. Едва ли не се изказа, че трябва да му "излижа за*ка " за това, че ми е оперирал детето. Бяхме се нагласили с едни почерпки, че и плик му бях приготвила, но след това ужасно отношение и бонбоните не му дадох
Абе нямам думи направо 

... ама днес не е ли

Аз като няма пък къде да се завърна след 2 години? Някакси ще се нагодим към всичко или ще променим нещата и ще знаем, че всичко, което правим, е за добро, нали?
от кеф!!!
И аз приспивам Александър на ръце, но през нощта не иска да го нося. Яде и заспива. Ще се чудя как да го уча сам в леглото си да заспива. Не ми се прибягва още до драстични мерки. Ама твойто си е направо мъка голяма...
Вечер в колко часа заспива и спи ли поне 4-5 часа без да иска да го люшкаш. Опитвала ли си други начини? Дано се променят скоро нещата!
Вчера хапнанме попарка с козунак и млекце нещо много-много не и хареса