Да не пропусна да честитя(на патерица) именния ден на малката кукличка Вяра,а и на всички,които празнуваха вчера!
Честит рожден ден zaiche!Бъди все така слънчева и добродушна,много да те обичат близките и нека усмивката не слиза от лицето ти!
Най-накрая и аз да намеря време за писане.. Имам си вече христианче! Много съм доволна,а кръщенето мина супер!Понеже много хора искат точно в този манастир да се кръщават,а и беше такъв хубав празник вчера,та се събраха 23 кръщенета!
Но пък така стана по- тържествено,първо бебетата,после се кръщаваха и разни набори.
След кръщенето се събрахме у нас,уж нямаше да сме много хора,а накрая се събра бая народ,и постоянно посрещах и изпращах гости.Дари от многото емоции трудно заспа след обяд,а и за кратко.Едва дочаках да стане време за лягане и да я приспя,че да седна и аз спокойно на масата.От гостите имаше и няколко дечица, специално за които в събота ходих да поръчам страхотна бутикова торта(с крем брюле и боровинки) и се надявам като прегледам днес филма и снимките да кача в най-скоро време.Малко с изненада ще гледам видеото от времето след 00ч,че се почерпихме всички и имаше кючеци по масите..
Тази сутрин обаче Дари се събуди със течащо носле,и след малко ще я водим с баща и на консултация.Със сигурност интервенцията за утре се отлага докато оздравее бебка,може би за другата седмица...
Забравих да се похваля,пумпалка се изправи сама в креватчето преди два дни!И сега само това прави-сяда,изправя се и пак.Вече се пуска смело с двете ръце и тупва на дупе(понякога си чуква и кратунката) и не се страхува,а доскоро и с дърпане не можех да я отлепя от решетката.

За зимните дрешки бях ви писала,че сме готови за сезона още от началото на месеца.И космонафтче купих,бодита,чорапогащи,панталони,блузи.Само чакам да пуснат по магазините високите ватирани обувки и сме готови и за Витоша.
Дари носи маратонки 18 номер,но за зимата ще взимам поне 19-ти.Този път не пиша поименно,ще ме извините но да знаете,че ви чета и много ви
!

! 

!

стискаме палци
Дори се подпира по леглата и дивана и си се изправя. Вчера дори си навири дупето и почти сам се качи на дивана
ако не ти е неприятно би ли споделила как го оправи твоя мъж? аз все съм се чудела какво да направя ако се случи, недай си боже
примерно ако нещо се задави, веднага бъркам с пръст в устата и тупам по гръбчето, но глътнат език ... направо настръхвам при мисълта 

.Утре ще ви почерпя по повод р.ден това е от нас лека и спокоина вечер