Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!

• 10 101
  • 310
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, милички!

Честито на днешните мини рожденници!Да са ни живи и здрави!

7of9, За стриите-дано не е сериозно нещо при теб!Аз си ги имам  от 8-мия месец на бременността, но поизбледняха и поизтъняха.

А по темата за "старите панталони" - влизам във всички панталони и дънки още от както Алекса беше на 5 месеца  bowuu Даже тежа с 3 кг по-малко от колкото като забременях Whistling Но с моето неспящо дете няма как иначе - няма почивка за мен.А сега с новите обувки скачам с нея, водя я да "крачи" и нали се сещате - гимнастика нон стоп ooooh!

brambar4e, не казвай на детето, че е топчесто бе - Али тежи 8.500  Mr. Green Пък си е екстра - дебелички са й само бузките  Mr. Green

Дес, дано бързо да пробиват тия зъбки! Praynig

ilindi4ka, добре си ни дошла!   bouquet

Клео, за папкането-аз не я насилвам, защото ако натъпча нещо, което не трябва в устата й тя моментално повръща през носа и устата и нали се сещаш ако е по-гъсто пюре например какъв ужас е! Naughty Така че пробвам - ако иска иска ако не пробвам друго нещо и така ooooh!

пеперудка, как си мила, има ли развитие покрай теб, че май всички те мислим  Rolling Eyes

Мацки, да ви се похваля - Али се научи от легнало положение да се изправя до седнало сама, без да се дърпа и тегли за нещо  Joy Бях я оставила в леглото и като я поглеждам - тя се вдигнала и си седи  Joy Бутнах я да легне и я видях как се изправи и си поседна удобно  Joy Но иначе права на крачета не се изправя де - не сме стигнали до там.

Ами това е от нас! Гушки на всички!  Hug

# 256
Здравейте отдавна не съм ви навестявала ! Hug
Ние сме добре от 4 дни сме почнали да хапваме по малко картоф , морков и пилешко месо пасирани с добавка от пармиджано и чаена лъжичка зехтин .
А и плодове - ябълка , круша , сини сливи и банан .
Явно ни мъчат вече зъби и е малко кисела Фатима , а и вече почна да ме яде .
Така ми е разранила зърната , че не е за разправяне .
Качила съм ви нови снимки от парка с динозаври където ходихме във вторника .
Честито на всички мини рожденици и рожденнички за през изминалите дни в които не съм се включвала !  bouquet Heart Eyes
Честит мини рожден ден и на днешните бебчета !  bouquet

# 257
Эдравейте и от мен!Всички са по леглата и реших да се включа при вас.Эапочна се училището эа баткото и цял ден на тържество,эа тетрадки и т.н.Малката Бети сигурно се вълнува от 1 уч.ден,эащото на обяд 1ч.и10м.съм я приспивала.Неэнам эащо толкова трудно вэе да эаспива?Колкото по-голяма става,все повече проявява характер.Относно стрийте:мойте се появиха към края на бременността,но лятото като се поиэпекох почти не си личат.Но 7of9 ако имаш проблем по-добре се обърни към специалист.Честито на минирожденниците. Laughing Hug Peace Two Hearts[/center][/center]Лека и приятни сънища на малки и големи!!!!Бебока не спа цяла нощ,надявам се таэи нощ да спи.

# 258
  • София
7of9, на мен стрии ми излезнаха само на корема буквално на другия ден след като родих. Но не са били червени - едни резки черти само  newsm78 Сега много не се забелязват, ама си е гадничко
А това с възпитанието на този етап ми е много странно Rolling Eyes Мисля че сега трябва да им се изгражда режим, да се учат да реагират на някои интонации като им говорим (ама не е лесно, ей!). Вижте това: http://karmene.greatnow.com/vuzpitanie.html  ... За мен също е много важно да науча какво иска, струва ми се че много пъти реве, като не отговарям на каквото очаква - дали й се спи, коремче, настроения ... сложна работа.
Иначе и нашата Вики проявява голям характер, ако не се научим да го обуздаваме ще ни се качи на главата, както се казва  Mr. Green
makaui daniela, ама вие всичките ли 8 храни дето си изброила въведохте за 4 дни?! Аз за захранването в 6ти месец въведох 8 твърди хрании и пак се счита (за някои схеми) за не малко. Вярно, че след 7ми месец захранване е изключително малък шанса на алергии, ама стомахчето й как ли ги приема? newsm78
Лек ден от мен, че рева й не се издържа вече.

# 259
  • Варна
Включвам се много набързо, довечера с удоволствие ще ви обърна специално внимание.  Wink

ВЧЕРА всичко мина. Сега Светлин си е ок, но не искам да си спомня какво беше между 7 и 12 часа вчерашния ден. Трудно му поставиха упойката, трудно излезе от нея. Сърцето ми се късаше. Важното е, че всичко мина.

Поздрави на всички!  Flutter

# 260
Здравейте, момичета! Нещо напоследък не съм се отчитала Embarassed

Мишките вече са 74,5 см, Ели е 8 кила, Ники 9300. Тази нощ  Ники спа от 20.30 да 6.30 сутринта Mr. Green това си е рекорд, имайки предвид, че иначе се буди на 2-3 часа #Crazy Тази нощ го забаламосвах с вода и залъгалка и той не ропта никак. Може пък да имам късмета да се откаже от нощните си подвизи Praynig

Честита бременност на Соня  bouquet Да ти е лека и щастлива, мила  bouquet

Ние вече ядем кажи-речи всичко. въведох и агнешкото и рибата и свинското, киселото мляко отдавна, бисквити също. Със супата ще изчакам докато започна да взимам от детската кухня през ноември. Вашите как я приемат? Ние хапваме от смесените плодови на Хип с извара. На мен са ми страшно вкусни, но те не са особено възхитени и след като хапнат по половин бурканче плюс АМ и след това връщат по 4-5 пъти по малко. Вие пробвали ли сте ги?

Опитахме и едни пудингчета на Нестле - Пуделино. Харесаха ги, но после видях, че са с модифицирано нишесте и повече няма да купувам. както и пюрето с телешко и домати на Ганчев, също е с модифицирано нишесте и то отпада от списъка с храните.

Заешкото с ориз на Хип е с цели зърна ориз и го дъвчат по 1 час, така че също отпада от списъка.

сий уомън, радвам се, че всичко е минало добре Heart Eyes

Забравих да се похваля, че Ели вече им 2 зъба, Ники нито 1 Joy Също така вече и Ели се изправя в леглото сама. Обикалят като щури. Сутрин са много смешни като ме събудят гукайки и двамата станали в леглата и си показали кратунките и пръстите отгоре на пречката hahaha

Чак сега купих на Ели джувка за главата и е много смешна с нея. ники също го снимах  с джувката, сигурно като порасне  много ще го е срам, но пък изглеждаше неописуемо смешно и го увековечих за бъдещите му гаджета и за домашна употреба, ако вземе да се прави на много интересен през тийнейджърството Joy

Взех им вчера по един мобилен телефон от тези, дето ги продават из парковете. Пищят и свирят. Ники го е страх от една от мелодиите, но Ели се забавлява неистово. Тя е и любителка на дистанционните и клавиатурата, затова реших да ги обзаведа с джи ес еми Laughing

Момичета, вие започнахте ли да купувате грейки и якета за зимата? Или само аз съм лудата Калинка? Купила съм им вече по два комплекта грейки, едните комплекти са с 2 части и шал, другите цели. Поръчала съм на свеки апрески ако намери по чужбината, че тук не съм виждала newsm78

Я кажете, вие как мислите да ги разхождате зимата? Аз съм  се замислила да им взема една шейна и да ги возя в нея. И да щъкат по снега на воля , затова съм поръчала априлските и по 2 чифта грейки съм купила. Честно казано не ги виждам да седят през зимата в количката. Те мирни и без това и 3 часа не могат да изкарат. Представям си след 1-2 месеца какво  ще е. Май ще прохождаме рано ние. Купили сме им килим и сме го разположили в хола, пред дивана. Хем те щъкат на воля, хем ние хвърляме по някой поглед на ТВ-то. Обаче много се катерят по столове и възглавници, пълзят и за секунди са извън килима вече, а той е доста голям. Представям се след 1 месец #Crazy Лошото е, че май ще проходят точно в най-кофтия сезон - есента. Ще има кал до колене и всякакви други екстри Tired

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 11:13 от mishlentze

# 261
Другия проблем е, че се разделихме с моя мъж. Незнам дали за малко или за постоянно, времето ще покаже  Confused

Мила, трябва да ти кажа, че и на мен на моменти ми иде да взема да си стегна багажа и багажа на децата и да си бия дузпата нанякъде. Последната седмица и при нас бяха много изострени нещата. Дано да се оправите все пак Praynig

При мен кофтито е, че са двечки, да са ми живи и здрави и засега никъде не мога да мръдна. Просто сама не мога да се оправя.

# 262
Здравейте!
Толкова хора питат за мен и ме подкрепят, че мен ми стана неудобно и реших да драсна два реда, че нещо не ми се пишеше.
Нещата при нас не са нито много зле нито много добре. Мъжът ми май се освести нещо и реши да направи всичко възможно, за да ни върне. Но ще трябва доста да се потруди този път! Когато наистина се докаже, тогава ще му простим Wink
Честито на Соня! Лека бременност ти желая! Винаги се вълнувам, когато някой забременее. Такива емоции има покрай това. Нищо,че е трудно, също е и много хубаво!
sea woman добре, че всичко е минало! Другото не го мисли, нали ви е зад гърба!
ilindi4ka добре дошла! Ти защо не се обади като си беше в Шумен? Wink
Мони се събуди, трябва да бягам!
Приятно прекарване на кръщенетата през този уикенд! Всичко да мине по мед и масло и да се повеселите после за здравето на дечицата!  Hug

# 263
Ха добро утро ! Hug
Честит мини рожден ден на днешните бебчета !  bouquet
Ами храните ги въведох заедно , но тук е такава практиката и след като така ме съветваха и за голямата съм спокойна и прилагам същата схема и при Фатима .
Дъщеря ми е добре , като изключиме , че нощес падна от леглото докато спях до нея .
Имам въпросче !!!
Давате ли на децата капки или хапчета за зъбите ???
Предварително благодаря за отговорите ! Flutter
Лек ден !  bouquet

# 264
Давате ли на децата капки или хапчета за зъбите ???

Не, и не смятам да давам никакви капки. Калций мисля, че има достатъчно в храните, които ядат. А флуора може да бъде много опасен. Виж в гугъла на търсачката пусни флуор или флуорид и виж какво ще ти излезе #Crazy Аз и по време на бременността не съм пила нищо подобно, само 2 таблетки, докато не седнах да прочета в нета по съвет на стоматоложката ми. За сведение тя има 2-годишен син и не е пила нищо, също като мен и не му дава никакви капки. сина й пие от време на време минерална вода или пък си мие зъбите с фруорна паста. Но не постоянно.

Като четеш в гугъла, има една статия, че флуорните пасти в Белгия са забранени, обърни внимание защо.  Shocked

# 265
За зъбките нищо не мога да кажа. Все още не са ни поникнали. Но някои мами дават.

mishlentze, браво на мишките! Всичко си папкат вече. Те май са най-напред с материала. Heart Eyes За грейките - още не съм пазарувала. Ще чакам още малко, да видя колко ще порастне Еми hahaha hahaha hahaha. Тя понеже с едно темпо..., но знае ли човек?! Обаче съм се насочила към тези от 2 части. По - практични ми изглеждат. А за апрески не мога и да мисля. За крачетата на моето дете няма дори буйки.

sea woman, добре, че всичко е минало успешно. Пиши как е детенце! За колко време ще се възстанови и кога се очаква да настъпи подобрение на говора?

пеперудка, дано се вразуми и наистина се промени твоя мъж! От сърце ти желая нещата да се наредят и да бъде по-хубаво от преди Praynig!  Не, че не би се справила и без него, но заради Симонка..., пък и никой не иска да бъде сам. Стискам палци.

7of9, моите стрии са само по гърдите, а и вече не се забелязват. Дано не се дължи на някакъв сериозен проблем при теб Praynig! Ама и вашата система на здравеопазване... #Cussing out, като и нашата. И все пак щом лекарката смята, че може да се изчака, значи е рано за сериозни мерки. Макар че бемката също не е за подценяване Thinking. Опитай все пак да си спокойна, доколкото е възможно, поне докато не мине определеното време. Притеснението само може да ти докара проблем, дори и да нямаш. Гушки и споко!

Дес, кофти новина е това за сополките Confused. Дори и да не са зъбки , за бебка е дискомфорт. Дано бързичко да преминат и каквото има да пораства- да расте безболезнено и безпроблемно Praynig!  Оооо, значи и твоята кукличка още не е стигнала 7те кила Laughing Laughing Laughing. И ние сме далече, но качва около 300 на месец в последно време и аз съм щастлива Mr. Green.

ilindi4ka, браво за кърменето! Справила си се супер. bowuu

А ние от няколко седмици ходим при баба през уикенда. Т.е. Еми ходи. Без преспиване обаче засега. Взимам си я в събота вечер и в неделя отново я водя. Тя се чувства прекрасно там. Майка ми я води по цял ден в парка- Западния. Прибира я само за хранене и пак обратно. Дребната спинка през цялото време. Това тук не и се случва. Гледа постоянно да не изпусне нещо. Нали сме все с други мами и дечица наоколо. Интересно и е. А и въздухът е съвсем друг.
Пък аз  все се ослушвам, все тичам към креватчето да видя какво прави ooooh!. И като видя някое бебе и почвам да юркам татито да си я прибираме. Embarassed Трудничко е , но съм си "навила на пръста", че трябва да свикваме и аз, и тя. А и майка ми все ми се сърдеше, че не и я давам.

# 266
мишленце и ние вече си имаме зимна премяна Mr. Green аз залагам на космонафтите, така няма да се тревожа дали не му е гол кръста и видиш ли, сам е успял да си разкопчае якето Crazy иначе грейчица без ръкави си имаме отдавна - цяло лято си ни стои в количката ( тя не е много дебела, има само някакво хастарче отвътере). и ботушки ще му купим, но мисля че е рано още - краката незнам колко ще му порастнат newsm78 а за разходките мисля че ще ходим с количката, но и шейна ще си имаме задължително Peace
пеперудка Hug
сий уомън, браво на героя  bouquet да ти е жив и здрав Hug
ние сме в отбора на топчестите бебета Mr. Green всъщност, Ники хич не изглежда топчест, но е почти 10 килца Crazy
и аз като мишленце мисля, че не е необходимо да се дават разни таблети за зъбките. нашата педи и тя е на това мнение. дори не препоръчва и гелчетата за успокояване на болката при никненето им, според нея успокоявали мамата не бебето Laughing

# 267
мишленце и ние вече си имаме зимна премяна Mr. Green аз залагам на космонафтите, така няма да се тревожа дали не му е гол кръста и видиш ли, сам е успял да си разкопчае якето Crazy иначе грейчица без ръкави си имаме отдавна - цяло лято си ни стои в количката ( тя не е много дебела, има само някакво хастарче отвътере). и ботушки ще му купим, но мисля че е рано още - краката незнам колко ще му порастнат newsm78 а за разходките мисля че ще ходим с количката, но и шейна ще си имаме задължително Peace
пеперудка Hug
сий уомън, браво на героя  bouquet да ти е жив и здрав Hug
ние сме в отбора на топчестите бебета Mr. Green всъщност, Ники хич не изглежда топчест, но е почти 10 килца Crazy
и аз като мишленце мисля, че не е необходимо да се дават разни таблети за зъбките. нашата педи и тя е на това мнение. дори не препоръчва и гелчетата за успокояване на болката при никненето им, според нея успокоявали мамата не бебето Laughing

Аз затова взех единия комплект космонавт, другия две части, за да видя предимствата и недостатъците. Обаче като гледам на панталона на този от двете части май ще трябва да слагам тиранти, този ластик не знам колко ще държи.

Ние вече втори чифт обувки си купихме. Досега всички обувки са ни на минимен, от пазара на Иван Вазов, в базарчето ги има. Много съм доволна. Първите са им сандали 18-ти номер Shocked Сега им купих есенни, макар че сандалите са им точни, взех новите 20-ти номер, за да си ги носят и на пролет. Те са с лепки и си им стават и сега. Е, малко са по-длъжки, ама ние така или иначе повече от  5 минути не ходим. Обувките са ортопедични, с твърд форт и задна част и плътно обхващат глезена. И сандалите са такива.

# 268
Здравейте момичета!
мишленце,най-сетне се появи и ти- много се радвам.А Ели и Ники толкова са порастнали и колко пъргави са казваш.Браво на милите сладури Hug
Аз много харесвам близнаците,винаги ми е било такова удоволствие да гледам двойна количка с бебета.Честно казано съм си мечтала и аз за близнаци,въпреки че знам че е толкова трудно.Мъжът ми има брат близнак и като гледам колко е силна връзката помежду им....много ми е интересно да ги наблюдавам.Те немогат един без друг , въпрки че сега са по-рядко заедно телефоните непрекъснато звънят - ту единият, ту другият Joy Сори за офф-а Praynig
Лили,и ние имаме най-малък размер буйки които са ни големи.Случайно открих наскоро едни обувчици велурени с мека подметка(силно казано е подметка)и ги купих за да не и мръзнат крачетата - за прохождане не стават NaughtyЩе порастнат и нашите крачета няма къде да ходят,ще и намериш и на Емка обувчици Peace
За зимата не сме много екипирани още,но ще купим грейки и якенца.Имаме разни подарени ни от приятели и роднини,но непременно ще вемем и новички Wink
пеперудка,радвам се за хубавата новина.Дано наистина татито ви да се е вразумил и скоро да сте заедно тримката.Естествено , че няма да се даваш току така thumbsup
Ние днес направихме една разходка с колата с Вяра естетсвено.Ходихме до един съседне град.Вяра се държа много прилично.По пътя спа и в двете посоки а при обиколката за пазаруване беше мноооого доволна и само подвикваше от време на време.(И мен да ме разнасяха в кенгуру и аз щях да подвиквам и да се кефя smile3521) Даже в една навалица переше ръцете напред да закача хората smile3532 Купихме и едно комплектче от 3 части,много сладичко - нали утре имаме празник.
Сега в момента пак спи и аз използвам "намалението" и пиша и готвя едновременно  chef
А сополи още има и е една борба да ги бършеем ooooh! Иначе други симптоми не показва засега Rolling Eyes
Бодливата,как вървят приготовленията за утрешният ден?Май доста трескаво се готвите - никаква не се мяркаш из уеб пространството Grinning Успех утре и да се повеселите добре.
Хайде стига толкоз сън,той е вреден за бебетата-изтощава ги rotfImao rotfImbo Сега ще донеса прахосмука и ще дам на Вяра да го пусне,тя явно иска да помага щом не спи Joy Joy Joy
 sea woman, добре че всичко е минало и малкият вече е добре Heart Eyes
 Hug за всички

# 269
  • Madrid
Здравейте мамчета  bouquet
Пеперудка,нямах никакъв достъп до нет, а ние не си взехме телефоните и се разминахме ThinkingВсичко на всичко се задържах  в Шумен докато изкарах шофьорскиа курсвзех го,затова beer beer beerДогодина трябва да наваксаме на по кафе  food010А иначе от мен  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Дес,честито за новата придобивка!!!
Sea Woman,радвам се,че всичко при вас е наред Wink
Самуилчето вече спинка по-добре,прави пауза от 5,6 ч през ноща,но се буди за водичка или му мажа венчетата и така поспива още 2 часа.Нямам много време за писане,че багажа чака Rolling Eyesда го доразопаковам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт