Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!

• 10 101
  • 310
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Здравейте, момичета!

ilindi4ka, ЧЕСИТО! Дано упражняваш успешно и безаварийно новодобитите си умения!

Сама съм с юнаците тази вечер и се чувствам много изморена.

За зимните облекла - имам от Светлин цял космонавт. Бях доволна и ще го използвам и с Александър.
За буйките - купих такива на Колев и Колев 19 №. Щъка с тях, но повече обича да си ги изхлузва. Старите от батко ни са ни вече малки, без да ги използваме.

В понеделник сме на консултация.

Нямам настроение, ще ме извините, нали? Лека и спокойна нощ!

# 271
ЧЕСТИТ МИНИРОЖДЕН ДЕН НА АЛИ И ВИКИ!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ПОСЛУШНИ И УСМИХНАТИ МАЛКИТЕ СЛАДУРАНКИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА ВЯРА!
ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ ДА И НОСИ!

ДА СЕ ЧУВСТВАТ ПОЗДРАВЕНИ И ВСИЧКИ МАМИ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
ДА СА МНОГО ОБИЧАНИ И ГЛЕЗЕНИ ОТ ПОЛОВИНКИТЕ СИ!

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 01:10 от lilli

# 272
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ!
Любов и късмет в живота на всички, които носят тези имена!
Честито на нашата малка Вяра, да расте здрава и усмихната, с много вяра напред в живота!

# 273
  • там където ме зове сърцето!!!

Честито на всички празнуващи майчета!
                                Честит празник на малката красавица ВЯРА!!!
                   Да расте здраво,умно,щастливо  и мнооого обичано дете!

# 274
Честито на всички празнуващи!
На малката Вяра желая здраве и щастливо детство!

# 275
Здравейте момичета!
мишленце,най-сетне се появи и ти- много се радвам.А Ели и Ники толкова са пораснали и колко пъргави са казваш.Браво на милите сладури Hug
Аз много харесвам близнаците,винаги ми е било такова удоволствие да гледам двойна количка с бебета.Честно казано съм си мечтала и аз за близнаци,въпреки че знам че е толкова трудно.Мъжът ми има брат близнак и като гледам колко е силна връзката помежду им....много ми е интересно да ги наблюдавам.Те не могат един без друг , въпреки че сега са по-рядко заедно телефоните непрекъснато звънят - ту единият, ту другият Joy Сори за офф-а Praynig

Първо честит имен ден на снахичката! Да е жива и здрава и все така усмихната Grinning

Честито на всички именници!

Аз никога не съм мечтала за близнаци, даже напротив. Имаме в рода две братовчедки и до 16-годишна възраст не можех да ги различавам въобще. Затова не съм искала близнаци. Но мъжа ми цял живот е говорил на приятелите си, че ще има близнаци, просто много е искал  и ето го резултата Laughing

Дано и моите имат силна връзка помежду си Praynig

На сий уомън искам да кажа, че и на мен най-вероятно ще ми предстои да мина през същото изпитание с езичето, защото на Ники му е много късо и 2-мата педиатри, с които се консултирах отдавна са му метнали око за рязане на камшичето Rolling Eyes

Обаче откакто си глътна езика преди 2 седмици се замислих дали да бързам и реших засега да изчакаме. Много ме е страх да не се случи пак, защото направо не бях на себе си. Добре, че татито беше вкъщи, за да му го извади, аз просто не знаех какво да направя Embarassed Ако не го бях видяла детето навреме, не ми се мисли какво щеше да стане Cry

Моля те, разкажи как мина процедурата при вас и според теб кога е хубаво да се направи тази интервенция. Нали може да изчакам поне до годинката, за да няма усложнения с говора по-късно?

# 276
Здравейте, милички!

Честит имен ден на празнуващите днес! Да са много здрави, весели и щастливи!Хубав празник!   bouquet

Честит празник на малката Вяра! Да е много весела и много да радва мама и тати!  bouquet

Честит мини рожден ден на Викториа!Много да папка и много да слушка!  bouquet

Али днес също става на 8 месеца! Почерпете се за нейно здраве Heart Eyes

Пораства мойта сладуранка  Flutter По този повод вчера я почерпих с грис -  много й хареса bowuu

А вечерта я погледа баба й, а ние с татито отидохме на кръчма да разпуснем малко Party И след това майка ми и бебка спаха в едната стая, а ние с мъжа ми в другата-аз до сега не бях спала без Али  Crazy За първи път от както се е родила спахме отделно и спах чаааааак до 7 сутринта, когато майка ми ме викна да я накърмя  bowuu Ей, то било голям кеф да поспиш  Whistling

Това е от нас! Весел празник и гушки на всички!  Hug

# 277
Оооо, аз забравих и друго да ви се похваля - една приятелка ни даде бънджи-гащи - ейййййй няма такава веселба ви казвам - като закачихме Али на вратата, като започна едно скачане, въртене, пискане - голям кеф!  Joy hahaha Joy

# 278
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мамчета!
sea woman, радвам се ,че малкия юнак вече е добре!Сега и майка му ако се успокой и и се оправи настроението всичко ще е ОК! Praynig
Соня, страхотна новина!Честито!Пожелавам ти безпроблемна бременност и здраво бебче!
За зимните облекла -на нас още на изписването ни подариха гащеризон с яке ,които тогава ни бяха мноооого големи ,но сега ще са ни по мярка!Чудя се обаче дали да му купя и един космонавт newsm78
За буйките - купих такива на Колев и Колев 19 №. Щъка с тях, но повече обича да си ги изхлузва.
И аз му купих същите ,но №20(с термо чорапки са му точно -направо се чудя кой номер ще носи като порасне  Joy)и картинката е същата!
Дес ,наистина близнаците са страхотни(моите братя са близнаци)и аз по едно време си мечтаех,но майка ми винаги ми е пожелавала две едно след друго да имам ,но да не са близнаци!
mishlentze, направо настръхнах като прочетох за изпълненията на Ники,слава богу ,че татето е действал бързо!Дано никога повече да не прави такива номера! Praynig
Да се оплачем -болни сме smile3518.Имаме си хрема и кашлица и по цяла нощ плаче!Нищо не иска -нито мляко,нито вода ,нито на ръце!Сяда в леглото със затворени очички и плаче .Чудя се зъбки ли са или вирус . Плачем си двамата и се гушкаме!
Весел ден !

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 10:23 от VIVKA

# 279
честито на всички празнуващи newsm18 newsm18 newsm18Sonja,lika благодаря за милите думи Hug.Стана ми много ми е гот на душата,като ги прочетох.
Sonja на теб желая,безпроблемна бременност и след време,пълна къща с деца newsm63 Wink.За това как ще се справяш,сигурна съм,че ще успееш без проблем Peace.С мъж като твоя,всеки би се справил Simple Smile
nenepugka дано на мъж ти му дойде акъла в главата и да сте пак едно щастливо семейство.
7of9 защо не си направиш сама afsprak при специалист?Защо трябва непременно,доки да ти даде направление?Аз поне така процедирам,по някога се чака малко повечко,но.......Не мисля,че с направление ще стане по бързо.
Момичета,по колко вода пият вашите бебета?Притеснявам се,защото мъжът ми има диабетици в семейството,а Дарис се налива по цял ден.Пие около 600-700мл вода.Много ли е?

# 280
Честит ден на Вярата,Надеждата и Любовта!Да са живи,здрави и много щастливи всички празнуващи на този ден!

Честит мини рожден ден на Али и Вики!Много усмиханто и щастливо детство им пожелаваме с малката именничка!

От сърце ви благодаря мили мами за прекрасните пожелания към Вяра Hug  bouquet
Ето нещичко да се почерпите за наше здраве:

# 281
Здравейте милички Hug
Честит имен ден на празнуващите днес!Да са много здрави, весели и щастливи!
Честит празник на малката Вяра, Много усмиханто и щастливо детство bouquet!

Честит имен ден и на  мама niunia! Да е жива и здрава и много обичана!

Честит мини рожден ден на Викториа и Али!Много да папкат и много да слушкат!
  Мами,тъй като вчера нямах време да се разпиша тук,затова днес искам да ви почерпя,защото вчера с татето отпразнувахме 6-тата година от сватбата ни Mr. GreenИ по случая се почерпете с по една ракийка и със салатка

sea woman добре, че всичко е минало!Дано вече всичко е наред  PraynigПиши как е детенце!
mishlentze, браво на мишките!Да са ти живи и здрави,предполагам колко ти е трудно да се справяш,та дано поне таткото помага повечко.Има ли покрай теб някоя баба да ти помага(макар,че понякога те повечко пречат,но все пак)?
пеперудка дано по-скоро му дойде акъла на мъж ти,че те понякога мъжете ги вършат едни,без да мислят,а после пък не си го и признават.
7of9 и аз имам стрии,но те са ми от първата бременност и са само по краката.Стоят едни бледи такива,но сега от втората май нямам нови.Но ако ти се притесняваш консултирай се с доки.
ilindi4ka честита ти книжка и следвай девиза-КАРАЙ УМНО,СТИГНИ ЖИВ
Vili4ka добре е,че сте разпуснали малко с татито и баба ви е оставила да се наспите- smile3501 на баба.А за бънджи-гащите сигурно голяма веселба е с тях сега.
VIVKA много лошо това с Калоян,дано по-бързо се оправи милия,че да не се мъчи  Praynig
Лисана ние не пиехме много вода,но в последно време и Стаси пие много,не се притеснявай,мисля,че няма от какво.Но ако толкова те мъчи това,защо не звъннеш на педи да ти обясни дали има проблем.
makaui daniela аз не давам капки,даже не мажа и с гел.Доста мрънка,но мисля,че са прави тези дето казват,че геловете помагат на майките-не на децата.
За грейките аз все още не съм й купила,но ще взема някое якенце,а от баткото ще ползвам космонавта  Peace
Приятно прекарване на кръщаващите се днес! Всичко да мине по мед и масло и да се повеселите после за здравето на дечицата!

# 282
време е да мислим заглавие за новата тема,дайте предложения.Ето и от мен:
1.Всички януарски бебешоци,станали големи мушмороци!
2.Януарче хубаво съм знам,вече станал съм голям!
3.Януари скоро идва знам,вкусна торта аз ще ям!
ако измисля още нещо пак ще пиша

# 283
 Честит имен ден на всички празнуващи!Много здраве и любов пожелавам.
Честит празник на малката сладуранка ВяраДа е усмихната и щастлива,със здраве да си носи името!

# 284
Лисана , при специалист без направление от GP-то не мога да ида. Частни лаборатори или клиники, като в България няма. Мисля след един месец да ида и да настоя след драматичен разказ колко съм притеснена и сън не ме лови. Ако не даде - мога евентуално да я сменя, което не улеснява нещата...като гледам, че който е имал вече са му избледнели-съвсем се навих.

Общи условия

Активация на акаунт