Соня ,честито ти бременност
,супер ,наистина много смело решение
.Браво ,ще се справиш. sea woman.Успех

Лека вечер

.Зайче,Лика и аз така много се ядосвам.Оставям я да реве обаче постепенно започва да става нетърпимо и аз нося, кво да правя.Пък и от хората ме е срам, макар че това не е работа на никой 
Вчера нарочно минахме по новия булевард с количката, защото шума от колите е невероятен и малкия почти не го чувах докато се дереше през целия път
пък и нас доста лошо ни гледаха като минеха край нас, ама аз като буреносен облак се носех към вкъщи и хич не ми пукаше 
Добре си го подредила Николчо.Я пусни малко фото да го видим този малък хитрец колко е порастнал 

,малко е,но за шило като моето е нормално.Доктора каза,че си е много добре.И да се оплача ,че още не ще да си заспива в леглото.Снощи я сложих към 21,30 и тя става и започва да обикаля по решетката на леглото,аз пак я слагам и тя пак става и така до 00,20 часа
,когато най- сетне успях да я натисна и да заспи,сега в момента е пак същото и незнам колко ще издържа 

е щом вече не хърка и вие ще се понаспите вече

и си викам а бе аз да не съм влезла при бременелките 
Как се чувстваш, имаш ли гадене, понеже първата бременност не си я карала заедно с нас, сега ще ни информираш подробно 
Децата си знаят кое е добре е за тях. Давай и кърма и каквото друго иска да яде, нищо няма да й стане. Много бебета има тук във форума, които са прояли друга храна доста късно. Алекс например не яде кой знае колко твърда храна, но се кърмим на поискване. Остави я известно време, седмица-две , да си почине и пак пробвай, може пък тогава да й хареса.

Оправям аз багажа от плажа, вадя кърпи и играчки и съм го оставила на мъжа ми. Той уж го гледа, ама явно не знае колко е бърз
И го гледам нашия с пясък около устата, тичам ,бъркам вътре, само пясък. Извадих го, обаче след малко почна да се дави. Наведох го напред, поотупах и го и изплю един камък, явно току що го беше глътнал. Така си изкарах акъла, а мъжа ми щях да го убия 

!
.

) , подрусвах леглото, опитах да го "гушна силно", за да спре да мърда - е няма и няма заспиване... Накрая така се нервирах 4е ми идваше да го набия - (а няколко 4аса преди това се опитвах да успокоявам Лисана, 4е и Дарис я беше докарал до нервна криза и давах акъли) . Съпруга и той дойде на помощ, но след малко заспа... Най-накрая го взех на ръце и по4нах да дундуркам - права и с неизбежното "шшшшшш", замислих се и за кошницата - да го люлям както Лисана - Дарис4ето, но той запо4на да се унася и след половин 4ас дундуркане заспа - беше то4но 01.00 4аса, когато го сложих в кошарата... 
днес много изпадам в обяснения и се отнасям - ще да са някои хормонални изменения
- извинете ме ако съм досадна...
Дали не е по-добре да спра... 

Тъкмо се зарадвах, че изчезнаха и пак тръгнаха.Все още няма истерични ревове ама щом тръгнаха тия гадини-зъб ще да е
Как ще го вдигне това голямо дупе идея си нямам.
Явно ще трябва малко да ограничиме хапването.
До сега люшках, гушках, давах цица по нейно желание, пеех, говорих, с една дума кръжах нон-стоп около нея. Обаче нещо се чувствам изчерпана, вече съзнавам ,че допускам доста грешки и ,че така просто не може да продължава.7of9 добре си го казала-как ще се научат да бъдат самостоятелни и как ще им се развие въображението, ако сме непрекъснато до тях. Сега вече се стремя да и създам режим-сън, игра, ядене, разходки - всичко това да става в определени часове. няма да е лесно, но поне смятам да опитам. 

Аз през деня влизам във форума от офиса, а вечер много рядко сядам на компа вкъщи, та затова нямам снимки под ръка
а ти сега в София ли си? Трябва да се сберем някоя неделя да се видим май