Честито на днешните мини рожденници!Да са ни живи и здрави!
7of9, За стриите-дано не е сериозно нещо при теб!Аз си ги имам от 8-мия месец на бременността, но поизбледняха и поизтъняха.
А по темата за "старите панталони" - влизам във всички панталони и дънки още от както Алекса беше на 5 месеца
Даже тежа с 3 кг по-малко от колкото като забременях
Но с моето неспящо дете няма как иначе - няма почивка за мен.А сега с новите обувки скачам с нея, водя я да "крачи" и нали се сещате - гимнастика нон стоп 
brambar4e, не казвай на детето, че е топчесто бе - Али тежи 8.500
Дес, дано бързо да пробиват тия зъбки!

ilindi4ka, добре си ни дошла!

Клео, за папкането-аз не я насилвам, защото ако натъпча нещо, което не трябва в устата й тя моментално повръща през носа и устата и нали се сещаш ако е по-гъсто пюре например какъв ужас е!
Така че пробвам - ако иска иска ако не пробвам друго нещо и така 
пеперудка, как си мила, има ли развитие покрай теб, че май всички те мислим
Мацки, да ви се похваля - Али се научи от легнало положение да се изправя до седнало сама, без да се дърпа и тегли за нещо
Бях я оставила в леглото и като я поглеждам - тя се вдигнала и си седи
Бутнах я да легне и я видях как се изправи и си поседна удобно
Но иначе права на крачета не се изправя де - не сме стигнали до там. Ами това е от нас! Гушки на всички!

[/center][/center]Лека и приятни сънища на малки и големи!!!!Бебока не спа цяла нощ,надявам се таэи нощ да спи.
Сега много не се забелязват, ама си е гадничко
Тази нощ го забаламосвах с вода и залъгалка и той не ропта никак. Може пък да имам късмета да се откаже от нощните си подвизи 
, като и нашата. И все пак щом лекарката смята, че може да се изчака, значи е рано за сериозни мерки. Макар че бемката също не е за подценяване
. Опитай все пак да си спокойна, доколкото е възможно, поне докато не мине определеното време. Притеснението само може да ти докара проблем, дори и да нямаш. Гушки и споко!
иначе грейчица без ръкави си имаме отдавна - цяло лято си ни стои в количката ( тя не е много дебела, има само някакво хастарче отвътере). и ботушки ще му купим, но мисля че е рано още - краката незнам колко ще му порастнат
) Даже в една навалица переше ръцете напред да закача хората
Купихме и едно комплектче от 3 части,много сладичко - нали утре имаме празник.
Успех утре и да се повеселите добре.
Сега ще донеса прахосмука и ще дам на Вяра да го пусне,тя явно иска да помага щом не спи
А иначе от мен