Дес, благодаря ти, че ни поздрави ! Ти никого не пропускаш!

За сухарите- и аз мисля да давам пълнозърнести. Ще си ги правя сама с машината за хляб. Нямам рецепти, но предполагам ,че ще намеря в нета. А ти какви ще използваш? Питам, защото преди няколко дни по новините имаше репортаж за черния хляб - измамниците слагали утайка от кафе и други подобни, за да може белият хляб да добие тъмен цвят.
Така, че внимавай! 
mama Di и liliq velikova , добре дошли и от мен!

lika , честито ви християнче! Хубави емоции сте имали! И много е пораснал Алекс! А усмивката му става все по-чаровна!

Телма, браво на Бояна! Тя е една малка героиня!
7of9 , не се притеснявай! И ние сме в беззъбия отбор!

nenepygka , дано всичко се оправи бързо!
Днес Кристиян се изака сутринта, нормално. След 3 часа чух пръцкане, клонящо към изакване.
Моля, ако някой знае, да ми каже! Да продължавам ли с кайсията, или да приема, че не я понася?

то така е най-добре, че иначе много трудно ще стане да идват два пъти моите мама, тати, баба и дядо
голям кеф. Утре се връща мъника, така ще го схрускам като дойде
! А ти успокои ли се ве4е?

Усмихнат ден на всички
А това за черният хляб и аз съм чувала и чела,просто нямам думи..... 
Вече не го взимам.А домашни месни пюрета хич и нямам намерение да правя,има достатъчно готови в които пропорциите са добре преценени.Аз едва ли ще се справя.Домашни меса може би по-нататък ще напва малката като седне на масата с нас. 

Днес и на мен една приятелка ми сподели,че вече се е изнесла с бебето при техните,какво става незнам..
А за 

Емка падана от нашето легло на теракота и то изцяло по моя вина.